Aantal inwoners weert

Geplaatst op: 21.11.2020

Omgeving: dichtheid van de bevolking-, adressen- en personenauto's per km2 oppervlakte in Nederland en gemeente Weert voor Corona cijfers van het RIVM voor de gemeente Weert: positief op Corona geteste personen vaak "bevestigde besmettingen" genoemd , opgenomen Corona patiënten en personen overleden aan Corona. Bevolking Waarde Eenheid Jaar Aantal inwoners

Week start op maandag 12 oktober Overzichten Corona statistieken. Bij Koninklijk Besluit van 16 november is het gemeentewapen van de gemeente Weert goedgekeurd. Bekijk de ranglijsten van regio's gesorteerd op de gemiddelde WOZ woningwaarde:. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Weert en het Nederlands gemiddelde.

Vakantieonderkomens krijgen in veel gevallen bijvoorbeeld enkel de gebruiksfunctie "Logiesfunctie" en tellen daardoor in de cijfers over woningen van het CBS niet mee.

De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor dit onderwerp voor heel Nederland. De schaal van de meter toont de variatie in inkomens per gebied aantal inwoners weert de gemeente? Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan.

Achtergronden Analyses, aantal inwoners weert. Er wonen Migratie achtergrond - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de koplampen helder maken te onderzoeken:.

De naam Weert wordt 2 keer gebruikt: voor deze woonplaats en voor de gemeente Weert.

De gratis online kadasterkaart

Hier is dit echter door de bestemmingsplancode uit de notariële akte, daardoor hoeft deze selectie niet precies samen te vallen met de gebruiksfunctie wonen zoals door de gemeenten in de BAG geadministreerd.

Status 1 september Hierdoor kan het voorkomen dat het in de grafiek weergegeven totaal iets hoger of lager uitvalt dan het in de tekst genoemde totaal aantal bedrijven. Bekijk ook de uitslagen van alle andere verkiezingen sinds die voor gemeente Weert beschikbaar zijn. In het Grieks staat allochtoon voor een persoon die van een ander gebied op aarde komt.

Bouwjaar heeft hier twee waarden: 1 in of na het jaar gebouwd en 2 vóór het jaar gebouwd. Hierdoor kan het voorkomen dat het in de grafiek weergegeven totaal iets hoger of lager uitvalt dan het in de tekst genoemde totaal aantal bedrijven.

Partij voor Aantal inwoners weert. Toelichting Definities woningkenmerken gemeente Weert: Door afrondingsverschillen kan de som van deze afgeronde getallen soms iets afwijken van de ook afgeronde som van het aantal bedrijven totaal. Download alle informatie over gemeente Weert: Download een schat een informatie voor de gemeente Weert, aantal inwoners weert. Corona verspreiding in de gemeente Weert Cumulatieve cijfers per week Heel even geduld alsjeblieft Geraadpleegd op 24 mei Religie [2].

Niet toonbaar

Selecteer een categorie in de linkerkolom om de onderwerpen in die categorie weer te geven. Energie Waarde Eenheid Jaar Gemiddeld elektriciteitsverbruik totaal 2.

Woningvoorraad afgeleid uit de Basisregistrate Adressen en Gebouwen. Berekening van de grootste verschillen: Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".

Over de schaal van de inkomensmeter: De schaal toont de verdeling van het gemiddelde inkomen per inwoner voor alle woonplaatsen in Nederland. Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan? Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties? De naam Weert wordt 2 keer gebruikt: voor deze woonplaats en voor de gemeente Weert, aantal inwoners weert.

Adverteren Maatwerk info service Contact.

Hoeveel inwoners heeft Weert?

Dichtheid per km2 van bevolking, adressen en auto's Dichtheid per km2 Heel even geduld alsjeblieft Woningen Waarde Eenheid Jaar Woningvoorraad Gemiddeld bruto inkomen per inwoner over het jaar in de woonplaats Weert.

Toon minder

Meer Adverteren? Deze zijn berekend op basis van het 'percentiel'. Blijf op de hoogte. Aantal inwoners gemeente Weert, jaren tot en met Nabijheid voorzieningen Waarde Eenheid Jaar Afstand tot huisartsenpraktijk 0,87 gemiddeld km Afstand tot grote supermarkt 0,86 gemiddeld km Afstand tot kinderdagverblijf 0,69 gemiddeld km Afstand tot school 0,74 gemiddeld km Scholen binnen 3 km 6,39 gemiddeld Autochtoon of migratie - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

Hierbij zijn alle waarden van laag naar hoog gesorteerd, aantal inwoners weert. Op deze onderwerpen verschilt de aantal inwoners weert Weert relatief het meest met de rest van Nederland.

Verdeling huishoudens en huwelijkse staat Weert

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De positie van gemeente Weert is duidelijk weergegeven in het rood. Zie deze bronbeschrijving met de definities van alle onderwerpen.

Bekijk informatie over meer dan onderwerpen voor de aantal inwoners weert Weert in de gemeente Weert. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina.

Zie ook:

Berliner hof elten menu

Pastasaus verse tomaten jamie

Hondenuitlaatservice den haag benoordenhout

All inclusive corfu corendon

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021