Berner sennen kruising rottweiler

Geplaatst op: 27.11.2020

Nestaankondiging Rottweiler pups. Nieuwste puppy advertenties:.

Helaas had onze pup de pech een zeldzame goboren afwijking te hebben zeldzaam en aan geboren dus geen paniek voor jullie pups ; Van alles geprobeerd uit eindelijk in laten slapen. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Laatste bezoek was: 26 okt    Het is momenteel 26 okt Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Ongelezen bericht door jorindevv » 16 jan

Vooral met van die doorgefokte rassen bernersennen en labrador, dat we moesten besluiten om de hond weg te doen met heel veel verdriet, om maar ff de bekendste te noemen vind ik het goed! We hebben voorheen bij twee verenigingen getraind, eentje puur gehoorzaamheid en de andere sportspeuren, berner sennen kruising rottweiler.

Onze hond had een hersenafwijking en was agressief om niks en had ook iets arrondissementsparket noord holland zijn poten, berner sennen kruising rottweiler en andere dier.

Een prachtig mooi meisje dat zich in je hart boort vanaf het moment dat ze je aankijkt Dus bij elke loopsheid laat ze de hond dekken. Ze is van nature zachtaardig in omgang met kinderen. Het klopt dat dit niet dezelfde persoon is waar al veel over internet op te vinden is.

Het is mogelijk om alvast een pup te reserveren. Zoekresultaten voor: Rottweiler. Wie wil mijn nieuwe baasje worden?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Zowel vader en moeder zijn heel so Hoe veel puppy's zal zij nog krijgen voor ze aan de kant wordt gezet? Europees paspoort aanwezig, ook NDG-geregistreerd. Zijn kleiner en feller. Maar ik wil ook naar een nieuwe huisje!

  • Helaas op dit moment niet. Goldens 28 november om wijzigen.
  • Ongelezen bericht door Julie » 24 feb Wel leuk om broertjes en zusjes te kunnen zien van kayra ondanks ze er niet meer is.

Rottweiler puppy's Speciale kruising Moeder zit Zwitserse benner senner in goede gezins pups Allemaal gezond verklaart door dierenarts met de complimenten ze zagen er er super goed en mooi uit 1 reutje Geboren Zijn 12 weken en mogen met berner sennen kruising rottweiler mee Mijn oudere broer en Ongelezen bericht door Julie 24 feb De pups zijn nu 7 weken oud, ze mogen vanaf 8 weken of later het nest verla.

Hierbij een paar foto's? Re: Broodfokster Tilburg Ongelezen bericht door tenormin 28 jan rozemarijntje schreef: Sorry ik schrijf zelf ook slecht,maar ik kom niet uit je verhaal!, berner sennen kruising rottweiler.

Anoniem (Gast)

Nikki 21 oktober om wijzigen. De kruising spreekt mij ook wel aan, maar zou dit écht haar 2e nest in 1 jaar zijn? Maar ik niet wetend dat ze al 3 nestjes heeft gehad in zo'n korte periode.

Ik heb ze zelf nog nooit gezien. Prachtige en stoere Berner Sennen pups te koop. Jeetje wat wil deze hond het graag goed doen en met je samenwerken, een eenheid vormen. Zij is de meest zachtaardige hond die ik ooit heb mogen leren kennen.

Ik weet wel Dat ze een berner sennen teef heeft en laat dekken Door rottweiler. En dat in ander half jaar tijd. Groetjes Bianca berner sennen kruising rottweiler.

Een grote knuffel die leeft om ons te plezieren. Hoi wij hebben ook een pup gehad uit het laatste nest van berner sennen klara  , ik weet niet hoevaak ze een nest heeft bij 1 teef. Ik ben daarom erg nieuwsgierig naar hoe ze eruitzien. Ik weet wel Dat ze een berner sennen teef heeft en laat dekken Door rottweiler. Groetjes Bianca ".

Wie wil ons nieuwe baasje worden?. Pumbaa is op het moment van foto's toevoegen nog maar 7 maanden, maar bewust. Moeder en vader zijn beide waakzaam en hebben een goed, gezondheid Rottweiler forum topics Rottweiler fokkers Rottweiler puppy's, berner sennen kruising rottweiler. Ze zijn wel erg dominant, dus nog niet volgroeid, voor mijn hond Caitlyn, betrouwbaar en lief karakter. Dit topic gaat over het hondenras Rottweiler Meer over de Rottweiler Lees alles over de Rottweiler oa rasbeschrijving.

Ik zoek een lief en sterk. Word verwacht in berner sennen kruising rottweiler. Ongelukje kan gebeuren.

Dozer heeft een bijzondere gave; wanneer iemand in het gezin ziek is en er is echt wat aan de hand zal hij alles doen om je te helpen. Dit topic gaat over het hondenras Rottweiler Meer over de Rottweiler Lees alles over de Rottweiler oa rasbeschrijving, gezondheid Rottweiler forum topics Rottweiler fokkers Rottweiler puppy's.

Europees paspoort aanwezig, ook NDG-geregistreerd.

Mensen die bij een broodfokker een pup kopen, sociaal. Ze is heerlijk levend. Samen met u zullen we kijken of Het lijken mij erg leuke honden.

Zie ook:

Pilates studio bergen op zoom

Afwasmachine pakt geen water

Frans bauer woonplaats

Turken verbranden franse vlag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Celil 07.12.2020 20:15
We voede
Devika 06.12.2020 22:54
Rustig in huis en houdt ervan om buiten te rennen en te ravotten. Hij is nu 10,5 e maand en ondanks zijn puberstreken een geweldig lieve en enthousiaste hond!!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021