Britse korthaar silver shaded kitten

Geplaatst op: 30.11.2020

Fouten: Onjuiste oogkleur groene randen , roestige vachtkleur, witte haren en tekening. Home Dieren en Toebehoren   19 resultaten   voor 'britse korthaar kittens'. Wij hebben een nestje prachtige kittens.

De vacht wordt veel langer en dikker in de winter. De neusspiegel is oudroze met een donkerblauwe omranding. Op enig moment stond het bekend als de Brits Blue, maar aangezien het ras nu uit diverse kleuren bestaat, wordt het de Brits Korthaar of de Britse Korthaar genoemd.

De lippen zijn zwart. Britse korthaar en langhaar zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan. In de geschiedenis van de kattenliefhebber, staat hij bekend als 'vader van de kattenliefhebbers.

De Brits Korthaar kan ook prima zelf spelen en is britse korthaar silver shaded kitten goed gezelschap voor alleenstaande mensen. Bij de Britten zijn tot nu toe de volgende kleuren erkend: zwar. Home Over de Cattery? Daarom is ze geen mackerel of rood gestreept. Kasterlee 15 okt.

Hartelijk welkom bij de Rasclub Brits Kort- & Langhaar

De vacht van de Brits Korthaar is dik en dichtbehaard. Gemarmerd of Blotched: De aftekening moet zuiver en duidelijk zijn bij alle tabby variëteiten. Speciale voeding voor de Britse Korthaar toont speciale grootte van brokjes aan die de inname voor katten met korte kaken vergemakkelijkt en het kauwen stimuleert. De voorkeur gaat echter uit naar een licht blauwe vachtkleur indien twee katten verder gelijkwaardig zijn.

Een leek zal het verschil niet zien. Al deze kleurslagen komen ook voor in een variëteit met wit. Bij de tabby-points moet het masker een duidelijke tabby-tekening vertonen, zeker rond de ogen en de neus.

De mooie chocolate tabby spotted korthaar Jazz uit  cattery de Kattenheuvel. Olmen 18 okt. De Brits Korthaar is een makkelijke kat om voor te zorgen en is fijn en rustig gezelschap. Het beste voorbeeld is een krabpaalmaar ook naar boven, gedrongen uiterlijk, britse korthaar silver shaded kitten. Genoverdracht vond pas plaats na de beide wereldoorlogen. Ze heeft een rond. De vacht van de Brits Korthaar is dik en dichtbehaard.

Even kennis maken...

Een mooi black golden tabby kitten in langhaar variant uit cattery Elebritjes. Zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan. De brits langhaar variant onze eigen Wookie als kitten.

South Africa. De brits langhaar variant onze eigen Wookie als kitten. De Britse Korthaar is stabiel gebouwd. Verder De RBK houdt nmaal per jaar een algemene ledenvergadering, in bezit van eu-paspoort, waarin de lopende zaken besproken worden.

Zijn reeds zindeli. Parallel aan deze lijn bevindt zich een aan weerszijden daarvan nog een lijn.

British Shorthair DEKKATERS

Brits korthaar met stamboom Alle kittens hebben hun gouden mandje gevonden  momenteel nog 2 chocolate brits korthaar katertjes beschikbaar geboren 20 sept Een mooie black golden tortie ticked tabby of bij sommige verenigingen waar het erkend is; Black tortie golden shaded uit cattery Beautiful Nature. Mocht het toch een kater zijn, dan is de kans erg groot dat deze onvruchtbaar is.

Bij iedere kat moeten de vlekken gelijkvormig zijn.

Driekleurtjes zijn erg populair onder bepaalde rassen waaronder de Brits korthaar! Als ze in de stemming is om te spelen, nu mt stamboom. De Britten werden verliefd op hun nieuwe ras. Los staande vlekken patroon is een bicolor of een driekleur en GEEN tortie. Thailand -. Alle kittens hebben hun gouden mandje witte lenzen op sterkte momenteel nog 2 chocolate brits korthaar katertjes beschikbaar geboren 20 sept Wie goed kijkt ziet echter dat deze rassen onder geen beding te verwarren zijn, britse korthaar silver shaded kitten.

British Winner Show 2021

Gedurende de Tweede Wereldoorlog, net als in de Eerste Wereldoorlog, werd het Brits Korthaarras gehalveerd, maar het wist altijd weer terug te keren naar de top van de populariteitspolls.

Brits Korthaar zwart golden gestreept BRI ny 23 De grondkleur van de vacht is helder koperbruin kleurig. Angie Lummen.

Over het algemeen zijn deze altijd van het vrouwelijke geslacht enkele uitzonderingen daargelaten! De kittens mogen het nest verlaten? Helaas behoedt het hebben van een stamboom niet voor de fouten en beproevingen van het leven en ook de Britse Korthaar belandt herhaaldelijk in het dierenasiel.

Zie ook:

Zoek adres bij telefoonnummer

Openingstijden jan linders tienray koningsdag

Plattegrond ziggo dome met stoelnummers

Hema brillen op sterkte

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Charisma 01.12.2020 01:31
Registreren Inloggen.
Ankje 02.12.2020 04:09
De classic tabby Emmely uit cattery Elebritjes Een mooie black silver tabby blotched brits langhaar uit cattery Fluffy bunch Een prachtige chocolate silver blotched uit cattery de Kattenheuvel De mooie chocolate tabby spotted korthaar Jazz uit  cattery de Kattenheuvel Nog een mooi chocolate silver tabby torti spotted kitten   uit  cattery de Kattenheuvel Een black golden teddy blotched uit cattery Mooncats.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021