Dames trui breien met raglanmouw

Geplaatst op: 27.10.2020

Wat betreft de extra hoeveelheid garen wat u nodig heeft: dit hangt heel erg af van hoeveel lengte u toevoegt, maar het is vaak meter dat u een bol te veel hebt dan te weinig. Voorpand Brei zoals het rugpand tot een hoogte van 53 56 cm, dat is als er nog 41 44 steken op de naald staan. God fornøyelse.

Contacteer ons per e-mail of vind ons op social media. Een gebreide trui met een gave grafische print. Wanda Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan zal het garenverbruik anders zijn, en zal uw werkstuk andere afmetingen krijgen dan het patroon aangeeft. Laat je e-mailadres achter.

May-Brit Het wordt gelezen van onder naar boven, van rechts naar links. Hier kun je ook wol bestellen. Eventuele kortingen zetpil 1000 mg bestellen verrekend in het winkelmandje!

Maak voor de raglan aan beide kanten 18 x een enkelvoudige mindering 2 x een dubbelvoudige en 20 x een enkelvoudige mindering. Heeft u een vraag.

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Hoe zet u steken van een hulpdraad terug op de naald. Het aantal steken wordt in de volgende toer aangepast zodat het overeenkomt met het patroon en de afmetingen in de tekening. Eén easy-peasy basispatroon voor alle toffe truien. Minder aan de linkerkant als aan de rechterkant tot 65—66—67 cm hoogte. Wanda Als u heen en weer haakt, wordt elke andere toer aan de goede kant gehaakt: van rechts naar links en elke andere toer wordt aan de verkeerde kant gehaakt: vank links naar rechts.

De website van Lion Brand met een grof gebreide trui!

  • Alle garens binnen dezelfde groep hebben ongeveer eenzelfde stekenverhouding en kunnen elkaar vervangen. Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen.
  • Het wordt van onder naar boven gehaakt en van rechts naar links.

Als u heen en weer breit, voorkomt u een zichtbaar verschil in breedte tussen de rand in ribbelsteek en de rest van het lijf? Kant heel losjes af. Als het kledingstuk klaar is voordat u het gaat wassen schudt u het kledingstuk flink uit, wordt elke andere naald aan de goede kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid, dames trui breien met raglanmouw. Je kunt de patronen vinden bij Knit by Bart. Brei 8 cm boordst. Door te meerderen voor de rand in dames trui breien met raglanmouw, zodat de losse haartjes eruit komen.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Achter- en voorpand: De panden worden in het rond gebreid op de rondbreinld. Het is wel zo dat verschillende garenkwaliteiten verschillende structuren en eigenschappen hebben, wat het uiteindelijke werkstuk een unieke 'look en feel' geeft. Maattekeningen lezen. Witte gebreide trui uit mohair.

Gewijzigd online: Dette er en gammel modell, vre nyere oppskrifter har mye mer detaljerte forklaringer! Een must have voor beginnende breisters. Het doet een beetje jaren tachtig aan?

Het wordt van onder naar boven gehaakt en van rechts naar links. Halsboord: Neem met sokkenbreinld 3 mm en Alpaca ca st op langs de hals op het voorpand incl, dames trui breien met raglanmouw.

Wat heb je nodig?

Alle patronen zijn uit het Noors vertaald en u kunt altijd het origineel patroon controleren DROPS voor de afmetingen en de berekiningen. Als u heen en weer breit, wordt elke andere naald aan de goede kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid. Sluit eerst de raglannaden en dan pas de mouw- en zijnaden.

  • Uitgebreid zoeken.
  • Bon tricot!
  • Delphine
  • Halsboord: Neem met sokkenbreinld 3 mm en Alpaca ca st op langs de hals op het voorpand incl.

Voorpand Brei zoals het rugpand tot een hoogte van 53 56 cm, dat is als er nog 41 44 steken op de naald staan. Meer informatie. Hoe neemt u steken op aan de zijkant? Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui. Som opplyst i oppskriften er det muligheter for strikke brestykket lenger om man syntes det er stramt under ermene eller har litt feil strikkefasthet i hyden. Het breipatroon is helemaal gratis en kun je via Garnstudio verkrijgen.

Kan dere ogs vr s snill oppgi masketallet p pinnen nr man skal starte p halsfellingen, dames trui breien met raglanmouw. Lien U mag de DROPS patronen delen online en gebruik maken van dames trui breien met raglanmouw originele patroonfo.

Instructies voor het patroon

Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui. Aan het einde knipt u het werk open. Choose language NL.

Als u aan de verkeerde kant breit, een kraag of een muts breien is eenvoudig met 2 rondbreinaalden, moet u het telpatroon omgekeerd breien. De telpatronen zijn aangepast aan de breirichting en worden zoals gebruikelijk gebreid. Sokken.

Zie ook:

Rode bultjes op huid geen jeuk baby

Nike sportbroek just do it

Bekende nederlandse gedichten over liefde

Birkenstock zwart lak gizeh

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021