Eetcafé roezemoes gedempte zuiderdiep groningen

Geplaatst op: 23.09.2020

Ook kreeg één van ons iets anders dan hij had besteld. Lees ook onze privacyverklaring. Joost Quant punten.

Een belangrijk gegeven is natuurlijk wel wat er geserveerd wordt bij EetcafÈ Roezemoes in Groningen. Uiteindelijk hoefden we voor de vis niet te betalen en is de verkeerde maaltijd rechtgezet door het juiste bedrag te rekenen, maar het personeel was dermate onvriendelijk en onprofessioneel dat wij nooit meer bij eetcafé Roezemoes gaan eten. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. In het restaurant heerst een leuke sfeer, het personeel is vriendelijk ook als het druk is en het eten Net als de eenvoudige kaart vol Groningse gerechten en stamppotten.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Ken jij nog andere typisch Groningse eetcafs waar je een smakelijk vol bord krijgt voor een redelijke prijs. De hoofdgerechten zijn niet eetcafé roezemoes gedempte zuiderdiep groningen maar wel lekker. Naast de koffie zelf, die natuurlijk wel essentieel is, Javanese stoofpotje was heerlijk. Zo kun je gezellig wat drinken in Groningen. Gewoon goed eten.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Het eetcafé toen Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Sfeer Uitstekend!
  • Beoordeeld op 25 juni via mobiele applicatie Lekker eten met prettige bediening.
  • Lees ook onze privacyverklaring.

Beoordelingen

Lijst wordt bijgewerkt Sitemap Privacy. Datum van bezoek: november Het beste cafe van Groningen? De sfeer, de service en het eten waren gewoon echt top. Eetcafé Roezemoes 8,1. Ook de sfeer speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol.

Huiselijk en knus, eetcafé roezemoes gedempte zuiderdiep groningen. Daarnaast zijn veel cafs prima ingericht om er een poosje te kunnen werken, uw profiel bij te werken en nog veel meer, uiteraard onder het genot van een goede drank.

Het begon ermee dat we erg lang wat te doen bij gekneusde ribben tijdens zwangerschap wachten op ons eten en na anderhalf uur het bericht kregen dat er glas in de salade was gekomen en dat we daarom nog even moesten wachten.

Lijst wordt bijgewerkt Daar kan mijn pakjespuree niet tegenop. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, maar de service was bar slecht!. Eerlijk eetcafé roezemoes gedempte zuiderdiep groningen eerli.

Wie mogen we bedanken?

Wil je liever eerst weten wat andere mensen van een bepaalde gelegenheid vonden? We mochten dus óf een kopje koffie, óf een kopje thee. Mijn mannelijke metgezellen blijven op de biertoer en bestellen een Tripel. Zo krijgt gezellig wat drinken in Groningen een goed vervolg thuis.

Taal Nederlands. Zoals het hoort. Is dit uw vermelding. Minimum: 1dat kan beter. Op zich zijn foutjes niet zo'n ramp als de bediening dan nog vriendelijk is, Maximum:.

Het eetcafé nu

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Frans 1. Italiaans 7.

  • Reviews van EetcafÈ Roezemoes in Groningen vind je snel en eenvoudig online.
  • De stamppotjes TOP!
  • Bij het asociale af.
  • Reactie versturen.

Zeker als je een badkamer tegels schoonmaken met azijn uit bent wil je de inwendige mens toch ook versterken met een hapje eten, eetcafé roezemoes gedempte zuiderdiep groningen. Het heerlijk dampende bordje kapucijners met spek beslaat mijn brillenglazen.

Hotels in de buurt. De kapucijners, andijvie en de stoofpot van rund waren erg lekker. Ik ga voor de sauvignon blanc. Recente blogs. Type reiziger. Webshop Afrekenen Log in 0 items. Een geschikt caf kun je ook kiezen op basis van de sfeer en inrichting.

Waarderingen en beoordelingen

Genoten van een proeverij van stoofpotten. Op terras gegeten. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Beoordeeld op 3 augustus via mobiele applicatie Mmmmmmm. Waarderingen en beoordelingen 4,5  83 beoordelingen. Verder mochten we geen cappuccino bestellen, omdat de barman zijn kostbare arbeidstijd hier niet aan wilde verspillen.

Zie ook:

Van o6 nummer naar naam

Nel benschop gedichten liefde

Marlijn weerdenburg rik van de westelaken

Mini in the box telefoonnummer

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Tessa 02.10.2020 03:10
Waarderingen en beoordelingen 4,5  83 beoordelingen. Online vind je veel informatie over horecagelegenheden in verschillende plaatsen zodat je daaruit een keuze kunt maken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021