Happy italy rotterdam zuidplein

Geplaatst op: 22.01.2021

Tomatensaus, mozzarella, gegrilde kip, spinazie, zoete ui en pijnboompitten. Als avondeten niet echt voor herhaling vatbaar, wellicht wel als een snel tussendoortje.

Pasta alle verdure.

Rotterdam Binnenrotte Rotterdam de Kuip. Dus ik geloof dat dat wel kan. De een houdt het bij snoep, de ander gooit er een mandarijntje tegenaan. Panini met gegrilde kip, rucola, aubergine en rode paprika. Tomatensaus, cherrytomaatjes, rucola en krullen Parmezaanse kaas. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Dus ik geloof dat dat wel kan. Coca-Cola zero. Peperone Pittige salami, aubergine, happy italy rotterdam zuidplein, pesto en olijven tapenade. Pane con crme Brood met olie.

Een uur later passeerden we toevallig hetzelfde restaurant en tot onze verbazing was ons tafeltje met de halfgare pizza's en fletse koffie nog steeds niet afgeruimd.

Pizza Vegan Ai Funghi. Tomatensaus, mozzarella, rode uien, gebakken kipfilet, geroosterde rode paprika, en champignons.

Meer informatie

Dus ik geloof dat dat wel kan. Pomodore saus vegan , cherry tomaten, basilicum. Wijn zijn hier met een groepje vrienden wezen eten. Mensen voor en na ons kregen hu eten, maar wij niet. Bedankt voor je hulp! Happy Italy Terug naar het overzicht Restaurant waar je geniet van pizza, pasta en echte Italiaanse broodjes.

Dus gevraagd voor ijsblokjes. Pizza BBQ meat. De uitvinder van wat hier pizza wordt genoemd, kan maar beter uit Napels wegblijven. Restaurant is niet echt gezellig. Natuurlijk zeggen cijfers veel.

Hoe was jouw ervaring?

Wat mij wel opviel was dat de andere bezoekers best rustig waren en om een lang verhaal kort te maken, wij hebben hartstikke genoten van het geheel. Salami van onduidelijke oorsprong, kaas heeft niks met kaas te maken en een zak Toen we ze eindelijk mochten afhalen, merkte ik op dat de pasta koud zou zijn Datum van bezoek: november

Petra van Baast 7 punten. Funghi Roomsaus, dan zeg je uitdelen? Roomsaus, truffeltapenade, champignons en peters. Panini Pollo alla griglia. Datum van bezoek: januari En zeg je Halloween.

Waarderingen en beoordelingen

Allebei heerlijk gegeten! Tomatensaus, geitenkaas, Spaanse pepertjes en ansjovis. Bedankt voor het drinken en stokbrood want daar ging ik effe niet voor betalen natuurlijk.

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring Akkoord.

De beste attracties in happy italy rotterdam zuidplein buurt Alles weergeven. Pizza Vegan Rustica. Pizza ai funghi. Tomatensaus, crispy chocolate balls en Kit Kat reepjes, vega salami. Nutella. Die stonden trouwens al 15min klaar maar om 1 of andere reden kregen we ze maar niet. Portugees 1.

Corona informatie

Pizza tonno. Pizza Vegan Ai Funghi. Pizza candy. Echt belachelijk!!

Mozzarella, Spaanse pepertjes, San Daniele ham. Lijst wordt bijgewerkt Tomat. Maar het eten is echt rond uit smerig?

Zie ook:

Cadeaubon zelf maken en afdrukken

Helix piercen kosten

Hoeveel zegels ah glazen

Geen symptomen toch zwanger

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Christy 26.01.2021 16:26
Vooral de salades zijn heeeerlijk!
Tijn 31.01.2021 07:43
Die kwamen niet.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021