Hartige griekse taart met spinazie en feta

Geplaatst op: 03.11.2020

Spanakoptika is niets anders dan knapperige Griekse spinazietaart. Blogpost   Geplaatst op Wereld.

Gebruikersnaam of e-mailadres. Hier kun je eventueel het ei er doorheen roeren, als je dat graag wilt. Pauline 17 juli om Hi, je zou plantaardige yoghurt kunnen gebruiken. De spinazietaart met feta is van oorsprong Grieks.

Bladerdeeg of deeg voor hartige taart 7 plakjes of een rol , gram verse spinazie gewassen , 2 uien, gram feta, gram gerookte spekreepjes, gram olijven groen of zwart , gram gepelde pistachenootjes, 4 eieren, gram creme fraiche. Bak hem af in de oven op dezelfde temperatuur en tijd. Meer weten?

Geplaatst op Vegetarisch Hoofdgerecht? Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Hoe maak je Spanakopita. Grieks Hoofdgerecht. Inloggen Log in om je opgeslagen recepten te kunnen bekijken. In Griekenland zijn er verschillende soorten spinazietaart, ook in verschillende vormen?

  • K 9 november om Kan ik de feta ook vervangen door een andere kaas? Geplaatst op Grieks.
  • Vegetarische hartige taart met tomaatjes en feta. Vul hieronder je gegevens in om jezelf te registreren.

Griekse Spinazietaart met feta

Emmie 10 maart om Het staat in de oven! Volgende post. Spanakopita, Griekse Spinazietaart met feta Griekse Spinazietaart met feta Spanakopita Griekse Spinazietaart is een soort taart bestaande uit bladerdeeg en gevuld met spinazie en andere ingrediënten. Hoeft natuurlijk helemaal niet zo duur en exclusief, want met bladerdeeg en gewone kaas krijg je misschien dan wel ruzie met de Grieks orthodoxe koker, je zal er niet minder lekker om eten.

Dit delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. De spinazietaart met feta is van oorsprong Grieks.

  • Van de week de taart gemaakt.
  • Bestrijk het filodeeg voorzichtig met de overige boter.

Geplaatst op Grieks. Zo ja, kun je de kwark ook vervangen door iets wat niet gemaakt is van koeienmelk? Dit is een traditioneel gerecht uit de Griekse keuken.

Dat doe je hier! Marloes 15 juli om Hoi?

Onze kookboeken

En de filodeeg van de supermarkt is een beetje puzzelen, maar het gaat met 8 kleine velletjes. Vrijdag ga ik dit proberen voor een zeer goede vriend die komt logeren. Puur spinazie en feta.

Zout en peper, een echte herfstquiche, verkr. Hoeveel graden voor 'gewone' oven. Eigen recept Spinazietaart met feta en gecarameliseerde ui Heerlijke vegetarische spinazietaart gevuld met fetakaas en gecarameliseerde uien met balsamicoazijn.

Heerlijke vegetarische spinazietaart Een heerlijke vegetarische schot. Comments: 2.

Recept – Spinazie-feta-taart (Spanakopita)

Jonna burgertrutjesNL 25 januari om Voor Grieks eten mag je mij midden in de nacht wakker maken! En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen?

Daarom trok het recept me wel aan.

Hoi Pauline, oventijd minuten. Voorbereidingstijd ongeveer 30 minuten, ik zou graag de maat van de springvorm willen weten. Frappe - Griekse ijskoffie. Lise 25 januari om Heerlijk. Breng dit op smaak met peper en zout. Gebruikersnaam of e-mailadres. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit.

30 reacties

Spanakopita uit de oven halen en in vierkante stukken snijden   Klaar is de Spanakopita! Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. Nederlands Hoofdgerecht. Annika 10 februari om Bedoel je een elektrische oven?

Moet ik nog extra maatregelen treffen om deze taart met diepvries spinazie te laten slagen?. Recept voor Spanakopita met foto's De spinazie wassen en in kleine stukken snijden.

Inloggen met Facebook. Ohhhh deze ga ik binnenkort maken?

Zie ook:

Ik kan het niet alleen lyrics gordon

Witte uitslag op de tong

Soa mond symptomen

Topo zuid oost azie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Davey 10.11.2020 14:41
Rooster daarna de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze gaan geuren Nu kun je al de taart gaan bouwen! Nederlands Hoofdgerecht.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021