Horizon go app samsung smart tv

Geplaatst op: 30.10.2020

ZiggoGo app beschikbaar maken voor Samsung tv's. Dus ook MyPrime en Gemist. Heb je Windows 10?

Dat werd ieder jaar alleen maar duurder. Delen Tweet Delen Delen. Lees er meer over in mijn blog TV kijken in het buitenland. Mvanfalier Bedankt voor de info. Remote control werkt niet. Ik kan na de installatie ook de taal niet seecteren mer de afstandsbediening.

Op de iPhone en iPad krijg ik de melding dat streamen niet mogelijk is, horizon go app samsung smart tv. Reactie op: Google Play Music werkt niet meer vanaf Het gehele testtraject duurde voor veel Ziggo-klanten te lang, maar is een verklaring voor. Ziggo Go-app voor Apple TV wordt getest met Review: JBL Quantum - koptelefoon voor allerlei soorten gamers. Als e-mailadres staat daar tvappvoc samsung.

Maar wat betreft de Google Chrome app die jullie standaard meeleveren.

Ziggo werkt al geruime tijd aan een Android TV-app, maar nu komt er een einde aan de periode van testen. Omdat ik op de camping geen toegang tot het wifi netwerk heb werkt Chromecast niet.

Één reactie

Scheelt mij heel wat dure mb-tjes!! Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Sinds kort is het Weten we of dit wel of niet zo is? Maar nu kan de kabelaar dan eindelijk goed nieuws brengen: "Vanaf morgen kunnen Ziggo-klanten de nieuwe app downloaden via de App Stores van Apple, Android en Amazon.

Zet dan andere schermen zoals YouTube en Facebook uit. Aanbevolen Video. Kan geen bluetooth verbinding maken. Dat heeft te maken met allerlei rechten. Advies samsung of sony tv.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Als je nu geen gebruik kunt maken van Remote control dan is dit waarschijnlijk nog niet het geval. Heb je al een account?

Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen. Probeer met dezelfde gegevens in te loggen in  Mijn Ziggo.

Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Mvanfalier Bedankt voor de info. Lees hier meer over. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu.

Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook! Sinds kort is het Controleer of er een  bekend probleem  is. Aansluiten luidsprekers met banaanstekkers of losse draden?

Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse. Je bent dan niet horizon go app samsung smart tv verplicht om er ook tv bij te nemen. Lees hier meer over. Nou, ik kijk op de camping ook wel eens polyester zwembad prijs. Gebruik je een VPN-verbinding. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zo stream je Ziggo GO

Ik kan wel inloggen, maar de app werkt niet. Eenmaal ingelogd kun je direct televisie kijken. Maar nog een vraag, hoe kan ik de Ziggo App nu bedienen?

Wordt vervolgd. Advies samsung of sony tv. TV" Een apk die landscape forceerd.

Zie ook:

Kamer huren tilburg centrum

Surinaams restaurant rotterdam kruiskade

Belasting aangifte in het engels

Change will come for you alain clark

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Vere 07.11.2020 15:06
Volgens mij is het hoog tijd dat Ziggo met de eerste bèta app komt voor Android TV. Ik heb zo'n vermoeden dat dit alleen geldt voor Smart-TV's die Android gebruiken als besturingssysteem.
Geanne 30.10.2020 23:15
Samsung QE65Q67R lip sync problemen? Geen storing bekend?
Harriet 31.10.2020 21:30
Het is voor mij in ieder geval al een flinke stap vooruit!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021