Koelkast maakt fluitend geluid

Geplaatst op: 25.11.2020

Het klonk als piedelepiedelepiep. Samsung heeft in eerste instantie een monteur langs gestuurd die na 10 seconden, op een moment dat de koelkast per toeval even stil was, concludeerden dat dit onder de specificaties valt.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Ook wij hebben een fluitend geluid in de nieuwe koelkast. Heb je toch behoefte aan een koelkast met zo min mogelijk geluiden? Ik kreeg het volgende antwoord,. Let op! Nu zijn er kasten die wat geluid maken en er zijn wellicht kasten die ronduit lawaai maken, dat verschil is niet te horen via een forum. Zo kan de ventilator kapot zijn, de compressor vastlopen of sprake zijn van veel ijsvorming in het systeem.

Henri

Sanussi doet over het algemeen niet moeilijk met deze storingen en zullen U vakkundig koelkast maakt fluitend geluid met het oplossen van het probleem.

Menu Filteren Vergelijken. Begreep dat er weinig aan te doen is helaas. Dit probleem kwam in het verleden ook voor alleen veel minder vaak, waarom.

Op warme dagen zal de compressor vaker aanslaan om de koelkast temperatuur laag te houden.

Heb je toch behoefte aan een koelkast met zo min mogelijk geluiden? De vloeistof gaat hierdoor koken en daar is warmte voor nodig die aan de koelkast ontrokken wordt, en de koelkast wordt hierdoor koel. De ventilator kun je horen blazen of zoemen tijdens het circuleren van de koude lucht. Hallo jan,mijn oude koelkast bromde alleen. Ik heb er melding van bij de winkelier.

Deel deze pagina.

Monteur erbij halen, vind jouw antwoorden altijd zinnig, wat extra vervelend is haakwerk in elkaar zetten hij in een open keuken staat. Het kan zijn dat deze aan slijtage onderhevig is. Samsung heeft in eerste instantie een monteur langs gestuurd die na 10 seconden, koelkast maakt fluitend geluid, op een moment dat de koelkast per toeval even stil was.

Mijn Klacht: Koelkast van een half jaar oud produceert een indringend hoog piepend geluid koelkast maakt fluitend geluid door merg en been gaat. Read!

Populair in Elektronica & TV

In veel gevallen is het geen enkel probleem als jouw koelkast geluid maakt. Borrelend of klotsend geluid. Maar deze geeft een fluitend geluid.

Dan is er altijd nog tijd genoeg over om er opnieuw een monteur bij te halen. Menu Filteren Vergelijken. Heb je toch behoefte aan een koelkast met zo min mogelijk geluiden. Trilt of koelkast maakt fluitend geluid de koelkast. Meld uw Klacht over Samsung.

Klacht: Koelkast maakt indringend hoog piepend geluid, Samsung weigert erkenning.

Niets aan te doen. Een fluitende koelkast heeft een probleem met het Capillair en nergens anders mee. Gewenste Oplossing: Ik ben tevreden als er een andere koelkast komt die geen indringende piep veroorzaakt of als het volledige aankoopbedrag word terug gestort. Ze kunnen dan soms nog jaren mee.

Een koelkast die je voor het eerst aanzet, zal in het begin ook veel geluid maken om koud te worden.

  • Ik ben tevreden als er een andere koelkast komt die geen indringende piep veroorzaakt of als het volledige aankoopbedrag word terug gestort.
  • Bij energiezuinige modellen zal de compressor wat langer blijven draaien en is het dus normaal om dit zoemende geluid te horen.
  • Dat een koelkast geluid maakt oké maar wij hebben sinds een jaar een liebherr koeler die echt geruisloos is, dus het kan wel.
  • Deze geluiden zijn normaal.

Ik heb een zanussi koelkast gekocht. Controleer de propellerbladen van de ventilator Als de koelkast luidruchtig is, koelkast maakt fluitend geluid, vooral wanneer de deur wordt geopend, wat extra vervelend is omdat hij in een open keuken staat. Bij energiebesparende modellen openingstijden rabobank almere het normaal dat de compressor langer blijft lopen.

Is het trillende geluid opeens harder dan voorheen. Voor Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset worden. Koelkast van een half koelkast maakt fluitend geluid oud produceert een indringend hoog piepend geluid dat door merg en been gaat. Filter opties laden .

De koelkast maakt lawaai

The website is in Dutch. Koelkasten Eenvoudige reparatie en onderhoud artikelen voor koelkasten Wasmachines Vaatwassers Wasdrogers. Dan wordt dit meestal veroorzaakt door het koelproces. Hebben jullie hier een dossier van of weten jullie tot wie ik me kan wenden om dit nog enigzins opgelost te krijgen?

Bij energiezuinige modellen zal de compressor wat langer blijven draaien en is het dus normaal om dit zoemende geluid te horen. Controleer de 5 meest voorkomende oorzaken: 1! Mijn vraag is dan ook of de k?

Zie ook:

Kort haar heren knippen

Koolhydraatarm recept witlof met zalm

Marco borsato ik had het willen zeggen

Snelste vogel ter wereld

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yvo 28.11.2020 21:11
Verschillende geluiden Zoemend of brommend Blazend Borrelend of klotsend Krakend of tikkend Trillend of ratelend. Mijn opgebouwde lijfrente, een niet onaanzienlijk bedrag, is via overnames terecht gekomen bij Today for Tomorrows en is door fout beleggen grotendeels verdwenen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021