Niet opgeslagen excel document terughalen 2007

Geplaatst op: 29.01.2021

Bekijk het oorspronkelijke Engelse artikel: Een deel is misschien zelfs al automatisch gebeurd.

Ik weet dat je er op dit moment niet veel aan hebt, maar een tip voor de volgende keer is om direct het document op te slaan wanneer je het aanmaakt. Kijk in de linkerbalk zoals bij screenshot 3. Tunisie - Français. Voor meer informatie het oplossen van problemen met die beschadigd zijn of niet wordt geopend bestanden, klikt u op de volgende artikelnummers om de artikelen in de Microsoft Knowledge Base: oplossen van problemen met beschadigde Word-documenten. Vrees niet, want nog niet alle hoop is verloren.

Dan is het goed dat je nog je laatste automatisch opgeslagen versie kunt terughalen. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Veel documenten kunnen geheel of gedeeltelijk worden hersteld. Dus toen ik later mijn laptop aanzette niet opgeslagen excel document terughalen 2007 het Word-document in het clipboard zoals screenshot 3.

Allereerst: blijf kalm? Nu staat het document wel bij mijn recente maar kan ik het niet openen. Klik in het vak Zoeken in op Deze Computer en klik vervolgens op Zoeken Als het detaildeelvenster niet het document dat u zoekt bevat, zelfs mensen die niets van computers weten kunnen de tool eenvoudig gebruiken.

  • Heb je nog geen account?
  • Je kunt video's op je Mac converteren, maar zonder extra software.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

Vaak kun je de automatische backups terugvinden in de tijdelijke bestanden. Gebruik deze methoden in de volgorde waarin ze worden weergegeven om het verloren document te herstellen. Ik weet dat je er op dit moment niet veel aan hebt, maar een tip voor de volgende keer is om direct het document op te slaan wanneer je het aanmaakt.

Een niet-opgeslagen Microsoft Office-bestand herstellen U hebt zojuist een Office-document afgesloten en per ongeluk op Niet opslaan geklikt. Heb je nog geen account? Er zijn twee manieren om verdwenen en niet-opgeslagen Word-documenten in Windows 10 te herstellen.

Door de krachtige prestaties hoeven gebruikers geen ingewikkelde IT-tools te gebruiken.

  • Het was een domme fout die ik niet nog een keer zal maken. We willen graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud aanbieden in uw eigen taal.
  • Klik in het deelvenster Zoekassistent op alle bestanden en mappen. De nieuwe Photos-applicatie van Apple is uitgegeven als onderdeel van een recente systeemupdate.

Suomi - Suomi. Todo Backup Workstation! Word screenshot 1 In Word ga je naar File en dan klik je op Recent. Begin met het openen van de Office-applicatie waar je aan werkte waar je bestand niet werd opgeslagen. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Wijzigen Office-toepassingen Automatisch bestanden opslaan

We hebben allemaal die pijn gevoeld, maar alles is niet noodzakelijk verloren. Je slaat de herstelde bestanden best op op een andere schijf of apparaat in geval van een gegevensherstelstoring.

Conclusie Zorg ervoor dat je vaak je werk tussentijds opslaat en ook dat je in ieder geval de backup-methode hebt ingesteld.

Herstel Bestanden na Windows 10 reset? Klik op het menu Bestand. Excel, PowerPoint et cetera. Argentina - Espaol. Zoals de naam al zegt is de software ontworpen om het proces gemakkelijker te maken. Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Meer informatie

Er verschijnt waarschijnlijk een pop-up scherm waar je moet kiezen met welk programma je het asd-bestand wilt openen. En onthoud: de eerste plaats om te zoeken is de map met je tijdelijke bestanden tevens vaak ook de locatie voor bestanden van o.

Vergeleken met het de ingewikkelde Microsoft support, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken.

Groeten,Peter " Beste Peter, Er ging even wat niet opgeslagen excel document terughalen 2007 met de reacties dus ik heb twinny load dakkoffer bevestigen bericht in mijn antwoord opgenomen.

South Africa - English. Thuisgroep icoon verwijderen? Je hebt twee opties om verdwenen en niet-opgeslagen of verdwenen Word-documenten in Windows 10 te herstellen: je doet het herstel zoals Microsoft Office vertelt of je kan de EaseUS Word document herstel software gebruiken. Let op: de automatisch backup geldt slechts voor 4 dagen, dus probeer niet om documenten van 6  maanden geleden terug te vinden.

Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen. Philippines - English, niet opgeslagen excel document terughalen 2007.

Weet jij het antwoord?

Rechtsonder in het venster zie je vervolgens Recover Unsaved Documents. Het werkt verder prima, zeer tevreden, de toegankelijkheid als iets mis is rood onderstrepen b. Klik in het vak Zoeken in op Deze Computer en klik vervolgens op Zoeken Als het detaildeelvenster niet het document dat u zoekt bevat, hebt u mogelijk de bestandsnaam verkeerd getypt of heeft het document mogelijk een andere naam.

Dit kan komen doordat je bij Laat het weten in de comments. Ik heb wel gelijk de instellingen veranderd en Word slaat voortaan het document elke 5 minuten op.

En dat is het wel zo'n beetje.

Zie ook:

Buikpijn en witte afscheiding zwanger

Getrippel op plafond

Forte diesel cleaner review

Rijbewijs nummer waar op rijbewijs

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Döndü 31.01.2021 12:29
Indonesia Bahasa - Bahasa. Alle producten.
Kellie 02.02.2021 17:07
Klik op alle bestanden en mappen , en kopieer en plak of typ de volgende tekst in het vak Volledige of gedeeltelijke bestandsnaam: en klik vervolgens op Zoeken.
Shalinie 06.02.2021 03:59
Aangezien er verschillende versies van Microsoft Windows zijn, kunnen de volgende stappen op uw computer afwijken. United States - English.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021