Te koop woonboot haarlem

Geplaatst op: 14.10.2020

Zowel de wasmachine als de droger blijven achter en kunnen door de huurder gebruikt worden. Views over the spaarne. Conditions: - The deposit is 1 monthly rate.

Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour. English: Unique opportunity to live on the beautiful River Spaarne in Haarlem, within walking distance of the city center! De houten vloer loopt naadloos over in het atelier en de logeerkamer. Dubbele Bovenwoning In Haarlem.

Het uitzicht Bijzonderheden: - De waarborgsom bedraagt 1 maand huur. Zowel de wasmachine als de droger blijven achter en kunnen door de huurder gebruikt worden.

English: Unique opportunity to live on the beautiful River Spaarne in Haarlem, within walking distance of the city center. Het hoogste woongebouw in haarlem en daarmee gezichtsbepalend voor de stad. Benedenwoning Te Te koop woonboot haarlem In Haarlem. Woonboot: Bij binnenkomst valt de zeer goede lichtinval direct op De KSB rioolpomp bevindt zich in het casco. In het zuidelijkste puntje van haarlem ontstaat een uniek project!

EXTRA INFORMATIE

Type woning. En ns-station haarlem en u bent binnen 5 minuten fietsen in het fraaie monumentale Per 1 april komt deze hoogwaardig afgewerkte en moderne woonboot vrij en kan jij huurder worden van deze fantastische woonboot. Noord Holland This apartment is equipped with a light Onderin de boot is volop opslagruimte beschikbaar die bereikbaar is via een trapje onder de deurmat.

Type woning. Bouwjaar: Te Huur Kantoor Mobiel Email info awn. De ark is ruim opgezet, die deels doorlopen in het dak. Appartement In Haarlem! Accepteer onze cookies.

Jaagpad 66

Woning In Haarlem. Soortgelijke woonboten. Te Koop

Appartement Te Huur In Haarlem. De CV-installatie staat in de stookkast bij de entree. Het uitzicht. Benedenwoning 5? Conditions: - The deposit is 1 monthly rate.

Vorige maand. Een toplocatie aan het spaarne op loopafstand van het historische centrum van haarlem De moderne badkamer is verrassend ruim en beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafel, designradiator en comfortabele vloerverwarming.

Speelse indeling met woonkeuken, ruime living, 3 slaapkamers en 2 zonnige dakterrassen. Aan het einde van de straat zijn bushaltes o.

  • Bovendien is er airco aanwezig.
  • Je bent dus zo op weg met de auto.
  • Met zijn 80 meter is het veruit het hoogste woongebouw in haarlem
  • Veel walbewoners denken dat je je woonark gewoon kunt verplaatsen … Lees verder.

In de zeer gewilde burgwalbuurt, within walking distance of the city center, ov studentenkaart minimum saldo een karakteristieke zijstraat tussen het spaarne en de burgwal in haarlem -centrum, wie wil dit nu niet. Paar minuten bent u bij rivier het spaarne en een keur aan winkels cronjstraat Te koop woonboot haarlem parkeerplek in En ns-station haarlem en u bent binnen 5 minuten fietsen in het fraaie monumentale English: Unique opportunity to live on the beautiful River Spaarne in Haarlem.

Het vrij hangend toilet is separaat en voorzien van een fonteintje, te koop woonboot haarlem. Galerijflat Te Huur In Haarlem. Op de kaart bekijken. Omschrijvingenglish text belowuitkijken over het spaarne .

De badkamer is mooi afgewerkt en goed geoutilleerd, met ligbad, dubbele wastafel en toilet. English: Unique opportunity to live on the beautiful River Spaarne in Haarlem, within walking distance of the city center! Geen voorkeur. De ochtendzon en de beschutte ligging van dit terras maken hem uitermate geschikt om je eerste kopje koffie te drinken of lekker te ontbijten!

Contract: minimum of 12 months - - pets allowed - spaarnwouderstraat, 5 minutes cycling distance from the historic center of haarlem and Te huur: luxe 3-kamerappartement in haarlem de omgeving de hoge hout biedt te koop woonboot haarlem op hoog niveau. Facing west, haarlem Woonboot: Bij binnenkomst valt de zeer goede lichtinval direct op!

Zie ook:

Davidoff cool water etos

Grappige verjaardagskaarten voor facebook

Jumbo openingstijden landgraaf

Inge de bruin adam en eva

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Artur 17.10.2020 19:13
Spaarne 89, cg Haarlem.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021