Acer tablet laad niet meer op

Geplaatst op: 10.12.2020

Is uw adapter niet het probleem? En Tennis, is er iets waar je geen verstand van hebt?

Uw Acer laptop accu laadt niet op en u heeft nog meer informatie nodig? De meeste Acer laptops hebben op de voorkant of bovenkant een lampje dat gaat branden wanneer de adapter is aangesloten. Vind dit topic leuk. Hieronder leest u welke stappen u kunt doorlopen om te achterhalen of uw Acer adapter kapot is of dat er mogelijk een ander defect is dat u kunt oplossen.

Maar gezien de hele communicatieketen tussen lader, laptop en batterij — helaas — niet onvermijdelijk.

Onlogisch is deze aanname echter niet, dus als je eens geconfronteerd wordt met laptop die niet meer laadt is het zonder meer de moeite van het proberen waard. Ineens gebeurt het: de laptop laadt niet meer. Snelle links. Maar we hebben in ieder geval gepoogd wat oplossingen aan te dragen voor het toch wel heel vervelende probleem van die niet meer ladende laptop. Maar als dat allemaal niet helpt, acer tablet laad niet meer op.

Werkt de Acer adapter nog goed?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Controleer eerst goed of de oplader stevig in het stopcontact zit, of een eventuele stekkerdoos van stroom is voorzien en of het netsnoer - van de netstroom naar de adapter - stevig in de adapter zit. Blijft hij ook na 5 tot 10 keer opladen steken op hetzelfde percentage? Adapter kapot of is er meer aan de hand?

Dit lampje hoort aan te gaan wanneer u de adapter op de stroom aansluit. Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door Jolen » 06 dec Heb al wat rondgevraagd maar ken niemand met een Acer.

Indien dit het geval is heeft u een nieuwe Acer adapter nodig. Ongelezen bericht door henk51 05 dec Ons exemplaar was gelukkig middels wat schroeven te openen.

Dan is waarschijnlijk uw Acer adapter kapot. Ik heb een Lenovo tablet hij laadt niet meer help.

Antwoorden

Heeft u aanvullende vragen over het opladen van uw Acer accu of laadt een nieuwe Acer accu niet op? Deze stap lijkt voor de hand liggend maar kan eenvoudig vergeten worden wanneer de laptop niet functioneert zoals gewild.

Review: Motorola Moto G8 Power — heeft een paar troeven in handen.

Wellicht moet dat toch een harde reset zijn. Zodra het niet meer werkt is het voor mij afgelopen. Welke artiest is dit ook alweer. In dit geval is het autorijschool bergen op zoom te raden een vervangend model aan te schaffen. WhatsApp donkere modus activeren: zo werkt het. Vooral wanneer een update van Windows is uitgevoerd of een nieuwe accu is aangeschaft, is het acer tablet laad niet meer op sommige gevallen nodig om deze drivers te vernieuwen.

De Acer laptop accu is defect

Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door breutjevankeutje » 05 dec Als die Acer al wat ouder is dan zal de accu het hebben begeven. Huisregels Help. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!

Die dingen zijn niet heel goedkoop.

  • Nu de batterij weer inbouwen, deksel dichtschroeven, adapter inprikken en laptop aanzetten.
  • Neurie het liedje met Google.
  • Ik heb deze tablet 3 weken nu paar dagen niet gebruikt wil ze openen gaat niet oplader aangesloten en werkt ook niet wie weet raad.
  • Dit model vindt u aan de onderzijde van de laptop op een sticker.

Huisregels Help. Zeker niet als je bedenkt dat k de batterij over een dergelijk systeem beschikt. Vaak zit er een lampje op dat aangaat als de oplader aangesloten is op de netstroom.

Werkt de Acer adapter nog goed. Wij helpen u graag direct. Ongelezen bericht door tennis 05 dec Samsung Galaxy S renders geven eerste blik op nieuwe smartphone, acer tablet laad niet meer op. Zo deel je je Instagram Stories met een groep mensen.

De oplader maakt geen goed contact met de Acer laptop

Apps installeren van onbekende bronnen op Android zo werkt het. Als hij in een stekkerdoos zit controleer dan of deze nog goed is door er een ander apparaat op aan te sluiten. Een specifieke knoppencombinatie die staat beschreven in de handleiding van je tablet. Vorig jaar gemaakt nu weer defect.

En verdraaid: het werkt. De meeste Acer laptops hebben op de voorkant of bovenkant een lampje dat gaat branden wanneer de adapter is aangesloten! Nederlandse vertaling door phpBB.

Zie ook:

Whatsapp end to end encryptie uitschakelen

Ik hou heel veel van jou afbeeldingen

Do re mi fa sol la si do liedje

Fox sports samsung

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Wiecher 13.12.2020 04:58
Verwijder de accu en test met alleen de adapter Indien de laptop helemaal niet meer aangaat of de bovenstaande stappen geen uitsluitsel hebben gegeven, kunt u proberen om de laptop op te starten zonder accu. Je kan ook lader d.
Dahlia 14.12.2020 22:33
Laatste bezoek was: 23 okt    Het is momenteel 23 okt
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021