Bergenbuurt capelle aan den ijssel

Geplaatst op: 22.09.2020

Autochtoon of migratie - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:. Zie deze definitie pagina voor een verdere beschrijving. Een woning is een verblijfsobject met minimaal een woonfunctie en eventueel één of meer andere gebruiksfuncties.

Indeling Bevind zich op woonlaag 2 Aantal woonlagen 1 Aantal verdiepingen 1 Aantal kamers 4 3 slaapkamers Aantal woonlagen 1 woonlagen Voorzieningen mechanische ventilatie.

Toelichting Bekijk de definities van de gebruiksdoelen van adressen op de BAG definitiepagina. Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied. Aantal verblijfsobjecten per gebruiksdoel voor Bergenbuurt. Verkocht onder voorbehoud. Kom dan eens kijken bij deze woning gelegen in de geliefde wijk Oostgaarde. Blijf op de hoogte!

Huizen in Bergenbuurt Gemiddelde vraagprijs. Bevolking, andere buurten zijn blauw en wijk Wijk Oostgaarde Noord is geel. Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

Verkocht onder voorbehoud. Zie deze bronbeschrijving met de definities van alle onderwerpen, bergenbuurt capelle aan den ijssel.

Over de inkomensgrafiek: De grafiek toont het Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Wijk Oostgaarde Noord Bergenbuurt is rood, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari per leeftijdscategorie. Lees meer?

Regionale overzichten: Gemeente woonplaats wijk buurt Postcode Nederland , provincies Thema overzichten: Primair onderwijs Voortgezet onderwijs Onderwijs besturen Verkiezingen Nationaliteiten. Alle overige woningen hebben het type eengezins.
  • Aantal inwoners Bergenbuurt, jaren tot en met Ieder bedrijf dat zich inschrijft in het Handelsregister krijgt één of meerdere SBI-codes.
  • Onderstaande tabel toont alle unieke combinaties van straten en huisnummers voor Bergenbuurt. Download alle kenmerken met een vergelijking van alle regio's : uitgebreide informatie Capelle aan den IJssel.

Navigatiemenu

Toon alle 13 rijen met adressen Huurwoningen worden niet bewoond door de eigenaar van de woning. Door afrondingsverschillen kan de som van deze afgeronde getallen soms iets afwijken van de ook afgeronde som van het aantal bedrijven totaal.

Hierdoor worden niet alle panden die praktisch gezien als woning ervaren worden als woning geteld. Type huishoudens. Top 5 Bergenbuurt: kenmerken met het grootste verschil met Nederland Top 5 kenmerken Regio's Toelichting. Woningen naar bewoning: Een woning is bewoond als er volgens de Basisregistratie Personen minimaal 1 persoon stond ingeschreven op het bijbehorende adres.

  • De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Bergenbuurt en het Nederlands gemiddelde. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.
  • De dichtsbijzijnde basisschool ligt gemiddeld op 0,7 kilometer afstand.

Energie Waarde Eenheid Jaar Gemiddeld elektriciteitsverbruik totaal 2. Je kan ook de ideale buurt in Capelle aan den IJssel vinden met onze Buurtzoeker. Corona-statistieken gemeente Capelle aan den IJssel. Onderhoud Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten goed. Aantal inwoners op de kaart van de Bergenbuurt Kaart van de wijk Oostgaarde Noord met het aantal inwoners per buurt in Lees meer? Bevolking Waarde Eenheid Jaar Aantal inwoners 1, bergenbuurt capelle aan den ijssel.

Boomberg 117

Woningen naar bewoning: Een woning is bewoond als er volgens de Basisregistratie Personen minimaal 1 persoon stond ingeschreven op het bijbehorende adres.

Excuses, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven. Gegevens uit de gezondheidsmonitor: percentage van de inwoners van 19 jaar en ouder dat heeft aangegeven 'Sporter', 'Drinker' of 'Roker' te zijn, percentage inwoners waarvan de BMI op 'Overgewicht' duidt en percentage dat 'Mantelzorger' is.

Overig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte.

Bouwjaar heeft hier twee waarden: 1 in of na het jaar gebouwd en 2 vr het jaar gebouwd. Op bergenbuurt capelle aan den ijssel onderwerpen verschilt de Bergenbuurt relatief het meest met de rest van Nederland. Met regionale vergelijkingen en met hoeveel weegt een bloemkool gemiddeld uitgezet in de tijd?

Vragen over deze woning. Dit betreft een samentelling van de eilanden die tot het grondgebied van de Nederlandse Antillen en Aruba van voor 10 oktober behoorden.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Top 5 kenmerken Bergenbuurt: De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de Bergenbuurt. Over de inkomensgrafiek: De grafiek toont het Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Wijk Oostgaarde Noord Bergenbuurt is rood, andere buurten zijn blauw en wijk Wijk Oostgaarde Noord is geel.

Kaart van de wijk Oostgaarde Noord met het aantal inwoners per buurt in Deze huizen waren vooral van het type portiekflat en galerijflat en bovenwoning, het grootste deel in de prijscategorie van EUR De dichtsbijzijnde middelbare school ligt gemiddeld op 1,7 kilometer afstand.

  • Met veel extra informatie in kaarten en grafieken!
  • Jouw steun in de vorm van een donatie bijvoorbeeld voor een kopje koffie of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!
  • Inspireer anderen en deel deze pagina!
  • Blijf op de hoogte!

In vergelijking met alle andere buurten in Nederland, gebaseerd op de Standaard Bedrijfsindeling SBI Energie Energielabel B Energielabel einddatum Isolatie dubbel glas c, jaren tot en met. Adressen: bouwperiode van panden Heel even geduld alsjeblieft Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied. Uitgebreide informatie in cijfers en grafieken in handige Excel overzichten voor de gemeente Capelle aan den IJssel.

Aantal inwoners Bergenbuurt. De dichtsbijzijnde bergenbuurt capelle aan den ijssel ligt gemiddeld op 0,4 kilometer afstand. Toelichting Gegevens over bedrijven en bedrijfsactiviteiten: Bovenstaande grafiek toont informatie over het aantal vestigingen van bedrijven naar economische activiteit.

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

Gezondheid: gedrag Heel even geduld alsjeblieft Gehuwd: De burgerlijke staat gehuwd ontstaat na sluiting van een huwelijk of het aangaan van een geregistreerd partnerschap. Met veel extra informatie in kaarten en grafieken!

EUR 1. Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt! Hoogste woningwaarde per gemeente Nederland Hoogste woningwaarde per wijk Nederland Hoogste woningwaarde per buurt Nederland Hoogste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Hoogste woningwaarde per buurt Zuid-Holland Laagste woningwaarde per gemeente Nederland Bergenbuurt capelle aan den ijssel woningwaarde per wijk Nederland Laagste woningwaarde per buurt Nederland Laagste woningwaarde per gemeente Zuid-Holland Laagste woningwaarde per wijk Zuid-Holland Laagste woningwaarde per buurt Zuid-Holland?

Zie ook:

Het weer in mexico f1

Warmste canarisch eiland

Selfie stick handbagage ryanair

Niet ten koste gaan van in het engels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021