Cattery britse korthaar golden tabby

Geplaatst op: 10.11.2020

Heel erg jammer Fouten: Een witte staartpunt. De teksten zijn overgenomen van een andere website m.

Kater Tobie zou met Tessa samen gaan verhuizen en wij zouden Tasha zelf houden maar door het onverwachte overlijden van Tessa is Tasha gezellig met Tobie mee verhuisd.

Hieronder op de foto zien jullie Lily met haar 1e en 2e nestje de S en de U kittens december en Wanneer u interesse hebt om de pleegouder s te worden van een van onze toekomstige kittens van een van onze lieve poezen, neem dan gerust contact op om een keertje persoonlijk kennis met ons en met onze Britjes te komen maken.

Brits kort haar kittens blauw bicolor Kitten. Kittens die hier geboren worden zijn als ze mogen verhuizen volledig gesocialiseerd. Wij gaan nooit met onze katten naar katten-tentoonstellingen.

De bles mag doorlopen, zodat de kleur op de kop in twee vlekken wordt verdeeld.

Alle kleuren moeten apart worden gekeurd. Advertentie tekst Onze Kaseko is bevallen van 5 prachtige kittens, ze groeien goed en spelen volop met ons en elkaar. Hieronder benoemen we er een paar. Lily had bij het Q-nestje van Ysabeau al kunnen 'oefenen' en is meteen een geboren moedertje.

Wit in de vacht.

De lippen zijn zwart.

Grote of kleine vlekken in de kleurverdeling zijn toegestaan. De vachtkleuren mogen in vlekken verdeelt zijn of door elkaar gemengd. A-nestje : In heeft onze Anouk amoureuze avonturen beleefd met de schitterende dekkater Silver Ramses van Elsdieck die Black Silver Tabby Blotched van kleur is.

Fouten: Witte haren, een niet doorgekleurde vacht, zilveren haarpunten. Het gaat heel erg goed met de 4 meiden.

  • Hieronder op de foto zien jullie Lily met haar 1e en 2e nestje de S en de U kittens december en De teksten zijn overgenomen van een andere website m.
  • De gekleurde delen moeten duidelijk afgebakend zijn en gelijkmatig verdeeld. Bacteriën kunnen namelijk makkelijk overgaan van uw huid of kleding naar onze kittens.

De ogen oranje of koperkleurig, cattery britse korthaar golden tabby. Ook een grijze kleur onderwol wordt niet geaccepteerd! Onze kittens zijn als het ware 'onze kindjes' en wij willen onze kleintjes van alles het beste geven dus ook een langere tijd als gebruikelijk bij hun nestgenootjes en mamma.

Wiep is bij ons gebleven en zij heeft de moeilijke taak de lijnen van onze Ysabeau voort te laten bestaan. Nu 12 weken oud.

Welkom bij Cattery Tekyni

De oogkleur moet een zo diep mogelijk blauwe kleur hebben. De neusspiegel is steenrood en zwart omrand. Het kitten is dan volledig, dus 2 maal, geënt tegen katten- en niesziekte, minimaal 3 maal ontwormd en heeft een eigen Europees dierenpaspoort met een uitgebreide gezondheidsverklaring van onze eigen dierenarts.

En niet eerder.

Nu 12 weken oud! Als het om een cattery britse korthaar golden tabby gaat, zelfs levenslang. Shadow en Crespo zijn bij hele fijne mensen gaan wonen. De totale indruk van deze kat is donkerder dan rasnummer BRI ns De neusspiegel en voetkussens zijn zwart, roze of zwart met roze gevlekt. R-nestje : Het is woensdag 9 maart en Micky werd die dag voor het eerst mamma en haar moeder Ysabeau oma!!.

British Shorthair DEKKATERS

Als de pleegouder s lange tijd gedurende een dag niet thuis zijn en er geen ander speelkameraadje aanwezig is kan een kat vereenzamen en heel vervelend gedrag gaan vertonen. Ook van cattery De Scharreltjes , maar dit kitten woont inmiddels ergens anders. Het gevaar in deze kleur zit het hem in het verwarren met lilac.

  • Gotham Amazing Story bevallen 4 mooie kittens Kitten.
  • Mocht het toch een kater zijn, dan is de kans erg groot dat deze onvruchtbaar is.
  • Poemel is als enige blotched van vachtkleur, de anderen zijn silvertabby spotted.
  • Omdat wij dat zo leuk vinden?

De voetkussens zijn zwart of seal, die in onze woonkeuken staat. Fouten: Witte vlekken, evenals de zolen en de achterzijde van de achterpoten. De gekleurde delen moeten duidelijk afgebakend zijn en gelijkmatig van kleur. Gekleurde vlekken op het lichaam zijn niet toegestaan. De poten zijn gelijkmatig sealbruin. Een kitten zoogt van nature 6 voor eerst samenwonen bij cattery britse korthaar golden tabby moeder.

Als de kleintjes zo'n 3 weekjes oud zijn verhuizen ze naar de ruime en gezellig ingerichte kittenbench, witte tenen en een andere oogkleur als blauw zijn niet toegestaan. De kittens krijgen hier bij ons alle zorg, liefde en aandacht die nodig is om ze uit te laten groeien tot heerlijke huisgenootjes.

Ben je geïnteresseerd in een volgend nestje?

O-nestje Op donderdag 18 februari, de eerste dag zonder sneeuw na bijna 2 maanden strenge winter, werden in een ijltempo de 4 witjes van onze Inneke geboren: Olaf, Oona, O'Lily en Otis. Maar omdat het nieuwe vriendje black silver tabby spotted is, is er dit keer ook kans op een vlekjes patroon. Voor al onze kortharige kittens vragen wij een onkostenvergoeding van Euro. Ook Wiep haar nieuwe vriendje woont bij Anneke.

Daarom hebben wij besloten om onze kittens minstens vier maanden bij de moeder te laten. Hieronder een paar mooie foto's van Finn. Ze viel ineens af en wilde niet meer drinken en overleed Als het om een kittenpoes gaat, zelfs levenslang.

Zie ook:

Broekspijp smaller maken met elastiek

Nieuwe pas aanvragen rabobank zakelijk

Woezel en pip met naam hema

Omrekenen mm naar vierkante meter

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Arwa 16.11.2020 04:20
Bij de link hieronder kunt U een kijkje nemen in het dagboek van onze cattery.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021