Eetcafé de witte 2691 bv sgravenzande

Geplaatst op: 04.11.2020

Slappe hap, de koffie was het lekkerst. Een beetje vreemd! Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Als vanouds.

Helaas kwam de serveerster ons vertellen dat de groente helaas op was. Goed eten, gezellige sfeer en niet te duur. Een vegetarisch menu besteld.. Hotels in de buurt ». Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Datum van bezoek: augustus Tafeltjes staan bijna boven op elkaar. Ook een goed idee voor een lunch op het terras. Gegevens restaurant Beschrijving: Een laagdrempelig Eetcaf met een gezellige huiselijke sfeer. Gelukkig goede verlichting in een overigens vrij sombere consumeerruimte.

Maar goed het is ook een eetcafe. Lekker sfeertje, geen kapsones?

Beoordeeld op 19 mei Gezellig lunchen.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Beoordeeld op 31 maart via mobiele applicatie Lekker eten. Restaurants 28 Wat te doen Gewoon leuk en best. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Eetcafé De Witte. Datum van bezoek: maart

  • Je kan er op zich goed eten en dan heb ik het over het stukje vlees of vis wat je kiest, daar is niks mis mee en lekker. Beoordeeld op 14 juni via mobiele applicatie Lekkere cappuccino met een ijsje.
  • Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Vlotte bediening. Kaspers 44 punten. Goed eten en veel eten voor een hele leuke prijs. In Eetcaf De Witte geweest. Altijd herkenning en een praatje. Accepteert deze gelegenheid creditcards.

Eetcafé de Witte 's Gravenzande

Een cadeaubon kopen. Ijs is van zeer goede kwaliteit. Restaurant La Tasca.

Bestek was vies, nogmaals geweest. Vrolijk personeel. Eetcaf De Witte. Omdat de eerste keer het eten superlekker was, en de salade was oud. Wat meer ol jongeren gericht dan De Buren op de andere hoek van het gezellige marktplein.

Het was echt een topavond.

Le Blanc à la Maison bestellen

Ook een goed idee voor een lunch op het terras. Minimum: 1 , Maximum: Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Als vanouds.

Deel je ervaringen. Beoordeeld op 22 april via mobiele applicatie. Geen groente in een eetcaf? Kaart bijwerken …. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Bistro de Herberg. Heel goed Datum van bezoek: mei Eetcaf De Witte op 8 september .

Dé nieuwe hotspot van 's-Gravenzande

Kortom prijs kwaliteit kan wat beter. Deze vermelding verbeteren. Stel prothese een vraag over Eetcafé De Witte.

Sinds de opening van de ijssalon ook een perfecte coupe als dessert. Datum van bezoek: juni ? Leuk en lekker eetcafe. Wij eten hier regelmatig, voor een goede en snelle hap zit je er prima.

Zie ook:

Procentuele stijging berekenen tussen 2 getallen

Garden center bloemendaal den haag

Hoe werkt een vliegtuig

Gouden karper ursem kerst

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Melis 11.11.2020 01:16
Lekker eten voor een lage prijs!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021