engelse zuidkust kaart Oktober Wanneer u een reis naar Pula in de Oktober kun je verwachten: soms mist, vaak regen, soms Onweer.">

Het weer in pula oktober

Geplaatst op: 11.11.2020

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Pula en minimaal rond de 12°C.

Beste Ilmar, de meeste hotels hebben geen verwarmd buitenbad. Een combinatie van kort en lang lijkt me dus het beste, maar echt dikke kleding zoals truien enzo hoeft denk ik niet. Beste reistijd om naar Pula te gaan? HumIndex waarde voor Pula is 21 Zichtbaarheid km 9. Pula in April.

Er zijn toiletten waar je om kunt kleden. Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Pula en minimaal rond de 12°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 25C. Bijna altijd boven de 20 graden in Istrie en boven de 25 graden in Dalmatie…. In Pula is het nu uur 's middags op maandag 26 oktober Green and Fish market 54 - 54 EUR. De hele maand Begin van de maand Midden in de maand Eind van de maand!

Hoewel het in de zomer vaak te heet is om midden op de dag te gaan zwemmen of zonnebaden, kun je in het najaar op het warmst van de dag prima aan het strand liggen. Gemiddeld is het maximaal 22°C in mei in Pula en minimaal rond de 14°C.

Pula: Klimaattabel en weer het hele jaar door

Pula in Mei. Daarna gaan we nog 3 dagen naar Jezero bij de Plitvice Meren. Pula ligt in Kroatië. Er valt in mei op 16 Dagen neerslag met een totaal van 52 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Pula.

Er valt in totaal 65 mm neerslag op 32 dagen.

De watertemperatuur ligt rond de 19C. Weet het weer in pula oktober je pincode s niet meer. De watertemperatuur ligt rond de 24C. Er valt in juni op 5 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Pula.

Paklenica, je kunt er het hele jaar door genieten. Beste Edwin, Risnjak en Velebit.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Pula is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Pula in het kort Plaats in Sardinië Vliegtijd ¹ 2 u. De watertemperatuur ligt rond de 22°C.

Weergegevens voor Pula in oktober zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Pula. Het zal dus van het weer afhangen of een buitenbad nog open is.

Als je naar Pula gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren, het weer in pula oktober. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Merk op dat deze seizoensgemiddelden contrasteren met die waargenomen in Pula in de maand het weer in pula oktober met een maximumrecord van 27C in en een minimumrecord van 7C in Wij houden er niet van als de camping bijna leeg is?

Het weer voor Pula in Oktober

Reisadvies Pula Op dit moment is in Kroatië de besmettingsgraad van het coronavirus toegenomen. Beste Ilmar, de meeste hotels hebben geen verwarmd buitenbad. We hebben regelmatig oktobermaanden met supermooi weer, maar het kan ook voorkomen dat het weer wat minder is en dat eigenaren besluiten het zwembad te sluiten. Gemiddeld is het maximaal 12°C in maart in Pula en minimaal rond de 9°C. Hoe was het weer?

  • Toen kwam ik op Kroatië.
  • Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
  • Hallo, Aanstaande dinsdag vertrek ik samen met mijn vriend naar Kroatië met de auto.
  • Pasko properties apartments 71 - 97 EUR.

Pula Weer Oktober Er valt in december op 15 Dagen neerslag met een totaal van 70 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Pula, het weer in pula oktober. Weer in Pula in oktober Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Uitgaansgelegenheden  in de steden en grotere plaatsen blijven het hele jaar open maar in de kleine plaatsen zul je zien dat sommige deuren eind september sluiten.

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Pula heeft een mediterraan klimaat. Beste Lisanne, telefoonnummer lumc leiden Novigrad Istrie is voor mij een beetje lastig inschatt.

Het weer in Pula in oktober is niet goed.

Beste reistijd Pula, Kroatië

Maar nu ik mijn koffer langzaamaan in begin te pakken vraag ik mij af wat voor kleding ik mee moet nemen? Reis naar Pula in oktober - FAQ. Bekijk de informatie over inentingen voor Pula op de site van de GGD. Daglengte in Pula in oktober is

Reisorganisaties Pula. Twijfel bestaat voornamelijk uit het weer? Ten eerste, is het een goede tijd om Pula in oktober te bezoeken.

Zie ook:

Playstation plus zonder creditcard

Zwanger raken voorvocht

Huizen in marokko nador

Lyrics time in a bottle croce

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kick 14.11.2020 18:18
Pula weer woensdag 2 oktober
Symon 14.11.2020 04:44
Gemiddeld is het maximaal 11°C in december in Pula en minimaal rond de 8°C. Zeilen, wandelen, hiken, mountainbiken, klimmen en nationale parken bezoeken, het najaar is er een ideale tijd voor.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021