Hoe moet je muziek downloaden op samsung

Geplaatst op: 13.03.2021

Lees meer artikelen. Deze methode vereist het gebruik van Chrome, want je zal een specifieke plug-in moeten installeren.

Meer ideeën Methode 5 van Dit is een paars icoon met een witte driehoek binnenin. Je bibliotheek zal verschijnen. Sleep je muziekbestanden van de computer naar de muziekmap van je Galaxy.

Franais: tlcharger de la musique sur un Samsung Galaxy! Cookies maken wikiHow beter. De geselecteerde liedjes zullen nu gepload worden naar je Google Play account? Druk op Downloaden. Met Windows Media Player.

Download 4shared in de Play Store.
  • Eenmaal het liedje gedownload is zal je het offline kunnen beluisteren.
  • Gebruik deze methode als je jouw muziekbestanden in Windows Media Player wil beluisteren en beheren.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Je zal niet alle liedjes kunnen downloaden. In dit artikel lees je hoe je muziek ophaalt van YouTube, via torrents én via services die een nogal…grijs gebied beslaan. AReGo Mp3 Downloader heeft een lelijk menu, maar valt op door de eenvoud. Het is ook mogelijk om rechtstreeks liedjes te slepen en neer te zetten in dit scherm — zelfs vanuit de iTunes bibliotheek.

Wanneer u Google Play Muziek voor Chrome of Music Manager gebruikt, kunt u een nummer een onbeperkt aantal keren downloaden naar uw computer. Het geselecteerde liedje zal nu gedownload worden op je Galaxy.

Was dit nuttig. Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Download 4shared in de Play Store. Meer ideen Open de muziekmap van je computer. Helpcentrum Google Play Muziek. Klik op Selecteer op je Computer.

Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]

De startpagina van de Google Play Music Chrome extensie zal verschijnen. Dit staat nabij de rechterbovenhoek van het scherm. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

In dit artikel lees je hoe je muziek ophaalt van YouTube, via torrents n hoe moet je muziek downloaden op samsung services die een nogal…grijs gebied beslaan. Je kan de liedjes afzonderlijk slepen en neerzetten als je dat wil. Methode 1 van. Eenmaal het liedje gedownload is zal je het offline kunnen beluisteren.

Torrents op afstand beheren is leuk probeer vooral deze apps maar wat als je direct media wilt opslaan op je telefoon?

Downloads bekijken en beheren op uw mobiele apparaat

Verbind je Samsung Galaxy met je PC. Plaats de muisaanwijzer op het nummer of album dat u wilt downloaden. Ja Nee. Klik op Muziek uploaden.

Je bibliotheek zal verschijnen.

Deze zit in de blauwe cirkel in de rechterbenedenhoek van het scherm. Over dit artikel. Druk op Downloaden. Klik op het tabblad Synchroniseren in de rechterbovenhoek van het venster. Methode 1 van Dit staat bovenaan het tabblad Synchroniseren. Klik op Selecteer op je Computer.

Klik op  Mijn bibliotheek downloaden  of Gratis en aangeschafte nummers downloaden.

De webplayer gebruiken Ga naar de webplayer van Google Play Muziek. Dit staat nabij de rechterbovenhoek van het scherm. Muziek downloaden om offline te beluisteren U kunt muziek die u heeft gekocht of toegevoegd aan Google Play, downloaden op uw mobiele apparaat of computer zodat u deze muziek kunt beluisteren wanneer u geen verbinding met internet heeft.

Was dit artikel nuttig. Tik op een album, afspeellijst of radiozender. Over ons Categorien. Google Play Muziek!

Zie ook:

Aeg lavamat 64840 l lagers vervangen

Nederlands elftal supporters kleding

Tolvignet tsjechie kopen anwb

Parkeergarage brugge centrum zand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Chabeli 19.03.2021 05:42
Waar jij gaat, daar gaat je telefoon…enkele uitzonderingen daargelaten zelf zit ik het liefst alleen in bad.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021