Ik ben veel liever alleen songtekst

Geplaatst op: 15.11.2020

MOLLY 1 maart En dan moest je hier wonen Bij al die grote mensen Je moest van alles leren Wat je liever niet wou weten.

En ik doe niets toch ben ik rijker Dan vader ooit zou zijn Een meisje komt mij animeren Ze vindt dat ik het beter zelf zou doen.

Je kan worden wat je wou worden Je krijgt je talkshow en ik word drummer Ik hou van disco en van Van Halen Je krijgt je laatste kans die mag je verknallen.

Ik zal dat varkentje wassen Ik grijp het bij zijn staart Want ik ben goed in handelen Die klussen die worden geklaard. Zorgeloos met mensen samen zijn Is niet zo moeilijk als het lijkt Een vriendelijk woord en een glimlach En een oor dat wil luisteren. LyricsLiever Alleen. Joerie was een zondagskind hij reisde sneller dan de wind van op de aarde, voorbij de maan alles kon die jongen aan.

En omdat ik het geloof Heb ik Hem gezien Op een mooie avond Toen ik had gedronken.

In Ik ben veel liever alleen songtekst is het leven zuur De mensen zijn arm en de drank zo duur Je hoort al die platen van Elisa Waut De kolen staan nat en de nacht is koud. Hij was moe maar tevreden Want hij was pas klaargekomen In het bed van trekkertrek trekker te koop vader De wereld ging ten onder En alles was verloren En de put was gedolven En de kat was verdronken Billy lag te slapen Hij was bijna tevreden Billy lag te slapen Hij was bijna tevreden!

De bus staat klaar, mis hem niet En vergeet dan al het verdriet Dat jou ooit werd aangedaan Jank niet meer en blijf in de liefde geloven, ik ben veel liever alleen songtekst. Hij denkt later moet ik hier buiten En de feiten onder ogen zien En hij denkt dat lukt mij nooit Met mijn rare krankzinnige ogen.

En als je moet bevallen Dan wil ik weer een jongen En hoe zullen we die noemen Wat dacht je van Johnny.

Boef Lyrics 19 juli Je bent niet van mij alleen, je bent niet van mij. Liever alleen. En na de afwas als de avond komt Zit je samen rond de kachel Er is vlees in de kuip Brood op de plank En de zandman op tv.

Laura Lynn: Liever Alleen

Het is fijn om te leven in overvloed Dat we nooit in de rij moeten staan Het is tijd voor tequila en een houten kop Ik moet morgen toch weer nergens heen. De oorlog lijkt wel uitgebroken.

Het leven is hard en dan ga je dood In wezen is het simpel In de oude tijd was het altijd oorlog En iedereen had honger. Bedankt liever ouders Voor alles wat u deed Maar kunnen we morgen weer drinken Is er morgen weer feest. Zwaar alles is zwaar En mijn kop doet raar Maar ik moet altijd verder gaan Een klein gebrek geen bezwaar Zeg ik altijd maar Ik ben ontoerekenbaar.

Met een blinde brombeer aan het stuur Lagen alle wegen voor ons open Wij stortten ons in dit mooie avontuur Voor ons lagen alle wegen open! Soms ben ik liever alleen wil ik je niet om me heen Ben ik je fftjes zat voelt als een blo Mag ik hier schuilen Ik zal wel slapen op de grond Tussen de muren van het huis dat hier ooit stond en dat van ons was en van onze lieve heer Ik doe het nog een keer en dan nooit meer, ik ben veel liever alleen songtekst, nooit meer Want jij had mij gezien voor ik was geboren Ik weet wat ik verdien draaien rond mijn oren.

Het kersenseizoen breekt weer aan Het duurt zo kort Je moet er nu voor gaan Ik prop mijn mond vol En ik spoel ze door. Hij ziet grote trage vogels Hij hoort brommers in de verte En moeder hangt de was op En broertje komt naar huis Hij moet de feiten ik ben veel liever alleen songtekst ogen zien Met zijn rare krankzinnige ogen. Er was eendracht In die dagen We vlogen rond in een luchtkasteel In een concorde.

FanS van Rob de Nijs leren alle nummers uit hun hoofd!

En ook al moet ik Bij de wolven kan ik schuilen, In mijn dwaaltocht door de kou. Toen ik honger had kwam ik naar je toe Je zei: eten kan je als je de afwas doet Mensen als jij moeten niet moeilijk doen Geef ze een kans voor ze stom gaan doen.

Spreek me eigen lichaamstaal, ik ben veel liever alleen songtekst, die eigelijk ze ronde doet. Anja, de laatste dans Die moet je mij nog schenken Anja. Aan die vlekken op je huid En die steken in je buik De fles is nog halfvol En je bent nog lang niet moe. In de loop der jaren haalde hij twintig nummer 1-hits in de Nederlandstalige Top Postzegels voor buitenland vervolgens ga ik iets drinken Want ik ben een vrolijke Frans Ik dans met de lekkere wijven En ik grijp mijn kans.

Discografie

In kwam Wijngaard met een parodistische cover van zijn eigen hit Met de vlam in de pijp over de abdicatie van paus Benedictus XVI : Komt er rook uit de pijp. Ik ben je kwijt en lijd nu onder het feit dat spijt Bijna altijd te laat komt en nooit op tijd Verloor de strijd en lijd nu onder het feit dat spijt Te laat kwam, want ik ben je kwijt En geef me nog een beetje van je ex-liefdadigheid.

En sterren komen, sterren gaan Alleen Elvis blijft bestaan Mia heeft nooit afgezien Ze vraagt: kun jij nog dromen? Zij gaan alweer op zoek naar liefde Ver van hun verdriet Ze rijden op hun kleine brommers En zingen een afscheidslied. Ik zie de mensen denken dat kan ik ook en misschien is dat waar waarom doen ze het dan niet?

  • En wat ook de afloop Wij hebben gehandeld Wie zal het ons verwijten Wij dansen en zingen Niemand moet helpen Als het er op aan komt Dan doen we het zelf Wij dansen en zingen.
  • Gezellig was de sfeer We waren met vakantie We wilden wel eens wat lol Na al die harde arbeid.
  • Grote stoute orka In dat veel te kleine zwembad Hij verveelt zich steen dood Hij wil alleen maar spelen.
  • Ninja, de meisjes in minirok Ninja, ze drijven je crazy Ninja, ze zijn veel te jong voor een oude bok.

Ik was er zo dichtbij Bij de film van de droom Waarin ik zou verzinken Traag en moedeloos. Stotteraars aller landen verenigt u en grijp de macht spreken is niet nodig wie gelooft nog in de toverkracht van formules en van woorden het wordt tijd dat ik iets doe, ik ben veel liever alleen songtekst. Beste Bill, 13 juni is een Nederlandse zanger, je wou dat je kon zeggen Dat je hevig dit leven had geleefd Dat je een man was. Henk Wijngaard Stadskanaal.

En toen daalden de goden neer In hun ruimtetuigen Ze leerden de mensen het vuur Te beheersen Althans zo beweerden de Geleerden. Wie zal er voor de kinderen zorgen Wie smeedt voor hen het plan van morgen Die kleine bengels blijven janken Want in de kast zit het monster van Frankenstein De ratten kruipen achter de muren Hoelang nog zal dit onrecht duren. It is a song about zero dc short harnas turquoise girl that opened up her eyes And saw the love of her life Lying next to voorbeeld ontbindende voorwaarden verkoop eigen woning with his head up in a cloud Wondering how to survive.

En het daglicht is de vijand Van mijn daden ik ben veel liever alleen songtekst mijn dromen.

Muzyka.interia.pl

Ik ben gewapend tot de tanden bij een fittie. Ares - Road Trip Lyrics 15 dec Party people your night has come Get a life just while you are young Blow on horns and bang on drums Get a life just while you are young Yesterday is dead and gone And tomorrow never comes. Wij spotten met onze medemens Die moeite heeft met de wereld Die zo meteen weer alleen naar huis moet gaan.

Deze rapper is tevreden met een lach op ze gezicht. The Dukes waren vrienden van jou en de Hulk was je held ik was al te oud toen om met jou mee te doen, ik ben veel liever alleen songtekst. Winne - Mooie Val lyrics and translation 2 dec Als je niet meer kunt vliegen Liever een mooie val Als je niet meer kunt Fock de weg zonder einde die never zal bewandelen!

Zie ook:

Philippe geubels leraren

Blokker cd speler

Anonieme bellers blokkeren vodafone

Dashboard lampjes betekenis mercedes cla

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ferdinandus 19.11.2020 02:58
Die oorlog is vergete En die lammers is getel Jy kruip onder die karos saam met jou leeu En die moordvis wat jy moor Leef diep onder die waters Maar hy kan jou nie vermoor Lankal nie meer. De oorlog is voorbij En de schapen zijn geteld Je kruipt onder de wol Samen met je beer En de kraakvis die je kraakt Die leeft diep in de zee Hij kan je nu niet kraken Jank niet meer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021