Klein bloemetje haken

Geplaatst op: 28.10.2020

Kleine gehaakte blaadjes! Grote gehaakte bloemen.

Abonneren op: Reacties posten Atom. Blijmetkleur 24 juni om Gehaakte voorjaarsbloemen Haakpatroon voor een bloemetje in twee kleuren. Zo'n dag zonder klok! Je kunt deze bloem in de laatste toer direct aan elkaar haken.

Sara Rivka  maakte een ontwerp, maar ov studentenkaart minimum saldo in mijn tempo. Wondermama 18 oktober om Hij is klein bloemetje haken. Unknown 26 maart om Ik doe vast iets niet goed. Een dag die gevuld was met van alles wat, en ik vond hem zo leuk dat ik hem wilde vertalen en op onze blog wilde zetten :.

Zo leuk! Volgens het orginele patroon moet je in de eerste toer 1 losse en daarna 11 vasten haken. De steel maak je van een houten stokje, zoals bijvoorbeeld een lange saté prikker.

Strawberry pattern

Dat vind ik altijd leuk om te doen. Mariëlle 5 april om Deze anjer is vrij simpel om te haken. Ik heb hem van wat dikkere wol gemaakt voor op een col, net wat extra's. Hebbedingetjes haken boek-box Deze set bevat niet alleen een kleurrijk boekje met vrolijke haakprojecten, duidelijke werkfoto's en eenvoudige stapsgewijze beschrijvingen, maar ook het materiaal dat je nodig hebt voor je eerste gehaakte hebbedingetje, het kakelbonte kuikentje: 20 g meerkleurig hobbygaren, vulling, 1 set oogjes en een haaknaald.

Hier de Nederlandse;.

  • Patroon van: Wolatelier Dian.
  • Haak 6 lossen en sluit deze met een halve vaste tot een ring. Pages Startpagina Links Wie zijn wij?

Moon 18 juni om Gehaakte tulpen Net echt deze gehaakte tulpen. Ik kan het ook aan naar het Hippiefestival over een paar weken, bedenk ik nu.

Bloemen om te Haken 35 prachtige bloemen met schematische tekeningen en duidelijke instructies, klein bloemetje haken. Heb 8 blaadjes.

Mooie granny

Deze anjer is vrij simpel om te haken. Te gebruiken als doily of dromenvanger. Lees verder.

Anoniem 19 mei om Haak een paar bloemetjes in een leuke kleur en maak er met een lossenketting een slinger van. Unknown 24 augustus om Haakpatroon in het Engels. Precies wat ik zocht.

Leer een bloem haken

Een vraag. Anoniem 18 september om Patroon van: Alles over Haken. Ik ga ze op mijn fiets maken, nadat ik de stangen heb omwikkeld met wol : Superleuk dit, en bedankt voor het patroontje!

Blijmetkleur 24 juni om

Ik heb een keycord gehaakt en de bloemetjes erop gezet als versiering. En als je er ng meer bloemetjes op maakt is het echt Klein bloemetje haken Power. Hier staan de bloemen afgebeeld in het blauw en paars. Gaootje 24 mei om Knip het draad af en haal het door de laatste steek.

Hij is leuk. Kies zelf welke kleur. Precies wat ik zocht.

Patroontje bloemetje

Wildcard — Embellish the story Embellishments come in all types and forms. Wat is vaste en losse en dat soort dingen? Loves to Create by Jacqueline blog 17 juni om

Gehaakte Gerbera Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes. Ik heb al eens een grote roos gehaakt en heb hier een knip van gemaakt, zie hier. Knuffels haken, klein bloemetje haken.

Zie ook:

Renault megane rs occasion belgique

Horizon replay tv werkt niet

Chinees restaurant marktzicht nunspeet

Soudal chemisch anker gamma

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ersin 30.10.2020 14:07
Ikke 22 juni om
Corianne 02.11.2020 01:43
Little Train 5 juli om Patroon van: Handwerkjuffie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021