Kolonisten van catan piraten en ontdekkers 56

Geplaatst op: 21.02.2021

Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden.

Catan is een interactief bordspel vo… lees meer. Door de scenario's af te werken, leer je steeds meer regels en de werking van het spel. De Kolonisten van Catan Junior. Algemene voorwaarden Privacy Cookies © - - Coolblue B. Adviesprijs 33,95 30,

Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Je krijgt een velletje papier waar de uit Catan bekende straten, dorpen en steden op staan. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan.

  • Je bent een piraat die probeert het eiland te veroveren.
  • Duidelijke spelregels en echt veel leuker dan zeevaarders. Stroomvoorziening Stroombron Nee.

8 other products in the same category:

De Kolonisten van Catan Junior is speciaal ontworpen voor kinderen die te oud zijn geworden voor Kinderen van Catan en het basisspel De Kolonisten van Catan nog te moeilijk vinden. Ga voor het zwarte goud! Bekijk dit product.

Als er bijzondere eisen voor wifi zijn, staat dit altijd bij productinformatie. Zo kom je aan verschillende dingen.

Compatibel met Soms kun je apparaten met andere apparaten verbinden. De verschillende scenario's die van makkelijk naar moeilijk gaan maken het een uitbreiding voor beginnende spelers en gevorderde spelers.

Zoek naar grondstoffen als hout en steen om hutten te bouwen. De titel van deze Kolonisten van Catan uitbreiding zegt het al. In werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen.

Productbeschrijving

Bekijk alle accessoires. Steden e Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past! Je begint met het eerste simpele scenario en je kan er steeds een scenario bij spelen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Catan: Piraten en Ontdekkers. De set bestaat uit 4 nieuwe scenario's met bijbehorende speelstukken?

Katan steden en ridders moeten aanwezig zijn. Deze uitbreiding is uitsluitend te spelen in combinatie met het basisspel en bevat drie nieuwe scenario's oplopend in moeilijkheid. Beknopte specificaties Leeftijd 12 - 99 jaren Spelcategorie Bordspellen, Gezelschapsspellen, Klassieke spellen, Strategiespellen.

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel de Kolonisten van Catan. GunGaleSniper Enschede 26 februari Steden en ridders zijn de uitbreiding die de complexere details tot Katan brengt?

Vaak samen gekocht. Dan is dit de perfecte uitbreiding voor jou. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist.

Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier nieuwe mogelijkheden fris uiterlijk. Bekijk vergelijking.

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...

Er zijn 4 verhaal-scenario's om te spelen. Katan steden en ridders moeten aanwezig zijn. En tóch moet je hem kopen!

Als je aan de beurt bent, mag je drie keer met de dob. Bekijk alle accessoires. De vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel van de afgelopen decennia.

Zie ook:

Hotel lyon autoroute du soleil

Aantal adressen per postcode

Gemiddelde rente in het engels

Sportiom den bosch zwemmen openingstijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Stephanus 21.02.2021 12:08
De spelers beginnen het spel met twee dorpen, die grenzen aan tegels met deze grondstoffen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021