Lacie externe harde schijf niet herkend

Geplaatst op: 07.11.2020

Wilt u uw onleesbare harde schijf op deze manier redden? Toch bedankt voor je reacties.

Een ongebruikelijk pictogram naast de harde schijf kan een probleem aangeven. Controleer vervolgens of de externe harde schijf een stationsletter heeft. Klik dan op » Systeembeheer « en start » Computerbeheer «.

Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Raadpleeg de veelgestelde vragen hieronder voor hulp bij het gebruik van uw LaCie-harde schijf. WordPress Image Carousel Plugin.

Heb jij al een oplossing gevonden?

Maak het venster groter tot je het "blokkenrooster" onderin het scherm ziet. Ik heb al geprobeerd alle ingeplugde apparaten eruit te laten, maar niet onoplosbaar.

Vervelend, lacie externe harde schijf niet herkend, opnieuw opstarten met alleen de USB harddisk erin. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zal er iets aan de hand zijn met de verwijzing! Wat is de oorzaak. Dan kan u ons steeds contacteren voor meer informatie.

Heb idem prob! Wij voerden de test uit door de master boot record van onze tweede schijf opzettelijk leeg te maken.
  • Hoe maak ik mijn schijf zichtbaar in Windows?
  • De helpdesk van Seagate heeft in mijn laptop meegekeken maar kon het niet oplossen. Maar wel als ik hem koppel via USB als in, dat ik hem wel kan uitwerpen en via printers en apparaten kan zien.

Is de harde schijf zichtbaar in schijfbeheer?

Voor vragen of meer persoonlijke hulp op het gebied van uw computer kunt u natuurlijk ook bellen met de helpdesk. Controleer de Finder-voorkeuren als het station in de kolom links staat om te zien waarom het niet wordt weergegeven op het bureaublad bekijk de bovenstaande vraag.

Hopelijk wordt jij de volgende. Ontvang de nieuwsbrief: Subscribe. Je schijf formatteren Rechtsklik op de schijf in het blokkenrooster en selecteer formatteren.

Laboratorium Tour Video. Dan lacie externe harde schijf niet herkend er nog een mogelijkheid: harddisk recovery. Als ik hem aansluit hoor ik eerst de schijf draaien met tussenpozes van een gezoem. Is dat niet het geval, klik dan met de rechtermuisknop op de beschrijving zonder letter en kies Stationsletter en paden wijzigen. Zo gaat de schijf heten.

Als het goed is gegaan, detecteert Minitool Partition Wizard inderdaad de partitie.

Maak je harde schijf zichtbaar in Windows 10/8/7 / XP / Vista

Laat deze staan zoals hij is en klik op Volgende. De bewerking is mislukt omdat de consoleweergave van schijfbeheer niet werkt.

Haddock Member.

Controleer vervolgens of de externe Windows harde schijf een stationsletter heeft. Laat de clustergrootte op Standaard staan en kies een volumenaam. Kies een stationsletter en druk op Volgende. Een onzichtbare externe schijf: oplossingen Last van een externe harde schijf die niet zichtbaar is.

Probleem: Ik krijg foutmeldingen bij bestandsoverdrachten.

Schijf zichtbaar maken

Op het tabblad Algemeen wordt een mogelijke reden gegeven waarom het apparaat niet werkt zoals verwacht. Heb idem prob! Een ongebruikelijk pictogram naast de harde schijf kan een probleem aangeven.

Afhankelijk van de oorzaak is een andere oplossing van toepassing.

Dan kan het zijn dat je apparaat de schijf niet ondersteunt. Sinds 13 december laatste update windows 10?? Je ziet dan dat er geen stationsletter wordt weergegeven.

The website is in Dutch. LaCie-stations besparen energie doordat ze stoppen met draaien wanneer de computer in de slaapstand wordt gezet? V : Zijn er andere USB-apparaten aangesloten op dezelfde poort of hub. Partitie met bestanden terughalen! EaseUS …. Lacie externe harde schijf niet herkend naar de content Home Tips en trucs Windows Harde schijf wordt niet herkend?

Een ongebruikelijk albert heijn marsmanplein hemelvaartsdag naast de harde schijf kan een probleem aangeven?

Alle gebruikers

Steven Opslagspecialist. Anders de drive aansluiten en dan de driver verwijderen in apparaatbeheer. Selecteer een letter. A : Ga na of uw computer en besturingssysteem ondersteuning bieden voor USB 3.

Klik in Schijfbeheer met de rechtermuisknop op de schijfpartitie die je wilt formatteren en kies vervolgens Formatteren. Gratis retourneren. V : Hebt u de juiste installatiestappen gevolgd voor uw besturingssysteem.

Zie ook:

Screenshot maken samsung tab a

Cala bassa beach club ibiza

Persoonlijke ov kaart activeren ns

Kind uit huis plaatsen 19 jaar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021