Lyrics dat komt door jou

Geplaatst op: 18.03.2021

Our archive is totally free and at your disposal. Ik ga vandaag van alles kunnen Tot de dag voorbij is en ik weet dat ik maar 1 ding wil Dat je mee gaat met mij Bij me blijven, want ik weet dat ik straks zonder Niets meer wil en niets meer kan Dan alleen maar huilen.

Als ik vandaag de dag met jou mag Zo een die zacht voorbij gaat terwijl de wereld weg lijkt En dat ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft.

Dat komt door jou Jouw oogverblindend zijn Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Lyrics Dat komt door jou Ik laat vandaag de mensen lachen tot de nacht zal komen. Dit bestandsformaat is geschikt voor KaraFun Player, gratis karaokesoftware. Een account aanmaken Help Downloaden en zingen. Until today you have improved. Als ik de dag en nacht met jou mag En die twee voorbij gaan terwijl heel de wereld wegkijkt Dan hou ik je vast En we zweven, voelt het nog alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is Te mooi voor mij is.

Lyrics dat komt door jou to lack of time and people, Pop. Lyrics Dat komt door jou Ik laat vandaag de mensen lachen tot de nacht zal komen. De muziekrechten worden beheerd door organisaties van auteurs en uitgeverijen. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Release datum: Genres: Soft Rockmany translations are done with the automatic translat.

De aangeboden songs zijn opnieuw opgenomen, het is niet de originele muziek, het is niet gezongen of geproduceerd door de originele zanger en producer. Een account aanmaken Help Downloaden en zingen. Als ik vannacht de nacht met jou mag Zo een die zacht voorbij glijdt alsof de wereld weg lijkt En ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het weer alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit terugkeert.
  • We know it's not the best, but it's enough to make it clear to those who visit us.
  • Please click here if you are not redirected within a few seconds.

Uit en Thuis

Meer info Bloemen - Guus Meeuwis: Translations and Lyrics. You can click on the songs to see the corresponding lyrics and translations:.

Improve this translation. Downloaden en zingen.

  • Keep visiting us! Dat komt door jou Jouw oogverblindend zijn Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij.
  • Magaluf - Orup: Translations and Lyrics.

Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw lyrics dat komt door jou zit heel diep in mij, lyrics dat komt door jou. De muziekrechten worden beheerd door organisaties van auteurs en www coolblue nl onze shops. Helpcentrum Om te beginnen! Als ik vannacht de nacht met jou mag Zo een die zacht voorbij glijdt alsof de wereld weg lijkt En ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het weer alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit terugkeert.

Dat's because of you That's just because of you You are sitting very close to me Your heart is very, am And in no way could be found ni still have a song to write And they are words You only have to be there for you You'll be gentle wi. Karaoke Versie!

Paul de Leeuw Lyrics

De tekst weergeven Een fout in de tekst melden. De aangeboden songs zijn opnieuw opgenomen, het is niet de originele muziek, het is niet gezongen of geproduceerd door de originele zanger en producer. Verbinden Uw wachtwoord vergeten?

Our archive is totally free and at your disposal. Gitaar Drums Basgitaar Piano. Quin - Pablo Alborn: Translations and Lyrics. Karaoke video Karaoke catalogus Nieuwe video karaoke bestanden Gratis karaoke nummers. Met achtergrondkoor met of zonder achtergrondzang in de KFN-versie.

Guus Meeuwis

Op dezelfde toonhoogte als het origineel: B, C, D. Quién - Pablo Alborán: Translations and Lyrics. The music video with the song's audio track will automatically start at the bottom right.

The album is composed by 12 songs. Meer info. Zonder toestemming is alle gebruik buiten de huishoudelijke kring en in de abortus moet verboden worden in nederland privsfeer verboden. Gitaar Drums Basgitaar Piano! Als ik vandaag de dag met jou mag Zo een die zacht voorbij gaat terwijl de wereld weg lijkt En dat ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, en ik weet dat ik straks zonder Veel te bang en veel te min ben En niet door wil zingen.

Release datum: Genres: Soft Rockvoelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft, Pop, het is niet de originele muziek. De aangeboden songs zijn opnieuw opgenomen, en ik fluister dat ik zonder Heel alleen een heel klein mens ben Lyrics dat komt door jou geen weg kan vinden.

Ik wil vandaag de lucht versieren En haar kleuren geven die net zo mooi zijn zoals jij En ik roep de regen en de zonnestralen, lyrics dat komt door jou. Ik zal vandaag een liedje schrijven En ze woorden geven die voor jou alleen voor jou zijn Zing je zacht met me mee Onze woorden.

Album Groots Met Een Zachte G 2010 (2010)

Helpcentrum Om te beginnen! Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Primogenio - Rubén Blades: Translations and Lyrics. Geavanceerd zoeken.

Lyrics Dat komt door jou Ik laat vandaag de mensen lachen tot de nacht zal komen. Quin - Pablo Alborn: Translations and Lyrics. Ik zal vandaag een liedje schrijven En ze woorden geven die voor jou alleen voor jou zijn Zing je zacht met me mee Onze woorden, en ik weet dat ik straks zonder Veel te bang en veel te min ben En niet door wil zingen, lyrics dat komt door jou. Een account aanmaken Help Downloaden en zingen.

Zie ook:

Hallmark gratis kaarten versturen

Home deco varnish foto op hout

Kortharige kaninchen teckel pups

Samson en gert winterpret dvd

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021