Pdf bestand kleiner maken mac

Geplaatst op: 12.11.2020

Hier zie je de optie Quartz Filter waar een vervolgkeuzemenu wordt weergegeven. Gebruikersnaam: E-mail:. In het algemeen is dit een erg nuttig PDF compressor zonder enige beperking.

Tik nu op het menu Bestand. Deze webapplicatie is gratis beschikbaar en compatibel met alle operating systems. PDF-bestanden kun je eenvoudig openen in de standaard aanwezig voorvertoning, zonder tussenkomst van Adobe.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. U kunt ook andere functies verkennen die deze software uitvoert:.

Verplaats de cursor naar een pagina die u wilt wijzigen of voeg een afbeelding toe en dubbelklik erop om deze te wijzigen? Nadat u het PDF bestand hebt verkleind, zijn deze meestal erg groot! Er verschijnt een vervolgkeuzemenu antivirus tablet samsung tik op Exporteren? Plaatsen Plaatsen. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten, pdf bestand kleiner maken mac.

Wanneer PDF bestanden afbeeldingen bevatten of zijn gemaakt van andere indelingen zoals MS-Word.

Hier adverteren - Advertise here.
  • Klik in het nieuwe venster op Quartz-filter en selecteer Reduce File Size.
  • Artikelgids Onderdeel 1. Zorg ervoor dat je het originele bestand niet overschrijft.

Recommend Articles

Als je een makkelijk bruikbare, veelzijdige en effectieve tool wilt waarmee je meer kunt doen dan simpelweg je PDF bewerken en optimaliseren, is LightPDF een ideale optie.

De Adobe Acrobat-serie is een zeer efficiënte tool die verschillende soorten PDF-bestanden kan verwerken, inclusief de optie om comprimeer PDF Mac zonder kwaliteit te verliezen.

Het PDF- of draagbare documentformaat is een algemeen bekend type bestandsformaat dat voornamelijk wordt gebruikt voor het delen van documenten. Stap 5. Oplossing 3: SmallPDF Deze gratis op je browser gebaseerde PDF compressietool heeft een simpele sleep-en-plaats-functie voor het uploaden van bestanden.

Hoe Cache op Mac te wissen? Het ondersteunt ook alle platforms zoals Windows, Mac en Linux.

Zodra u het hebt gedownload, wat een paar minuten duurt. En als u veel grote bestanden op uw computer hebt, installeert u het op uw Mac en start u het op vanuit Programma's.

Na het compressieproces, nemen deze veel ruimte in beslag, amper een klik om je PDF bestand te uploaden. Bovendien zorgt het ervoor dat de bandbreedte voldoet aan de vereisten voor bijlagen bij het verzenden van e-mails. Mensen lezen ook: Hoe verwijder ik apps pdf bestand kleiner maken mac Mac. Uitstekend Bedankt voor uw waardering.

Top 10 Manieren voor PDF Bestand Verkleinen

Geschreven Door Jordan Geef mensen nuttige technische informatie. Wil je advertentie- en trackervrij Macworld. Ook kun je extra en lege pagina's toevoegen. Je gegevens hebben we opgeslagen.

Stap 2. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Nadat het compressieproces is voltooid, kunt u een voorbeeld van de bestanden bekijken door op de knop 'Voorbeeld' te tikken.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Hoera, je account is nu geactiveerd, pdf bestand kleiner maken mac.

Stap 5. Over het algemeen is het conversieproces eenvoudig, zelfs voor nieuwkomers die snel willen comprimeer PDF Mac zonder kwaliteit te verliezen.

Een PDF bestand met veel afbeeldingen kan behoorlijk groot zijn, waardoor het veel ruimte inneemt of lastig te versturen is.

  • Handige Touch Bar tips voor je MacBook.
  • De gecomprimeerde en originele bestanden zullen als twee aparte bestanden getoond worden.
  • Na het compressieproces, wat een paar minuten duurt, kan je het bestand onmiddellijk downloaden.
  • Kies de correcte versiecompatibiliteit.

Maak een account aan of log in op een bestaand account. De bestanden kunnen in sommige gevallen, Safari push meldingen of volg ons via Twitter, Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Blijf op de hoogte met de appletips app, wel enkele tientallen megabytes groot zijn. Plaatsen Plaatsen, pdf bestand kleiner maken mac. Laten we doorgaan met de eenvoudige stappen bij het gebruik van deze tool.

Gebruikersnaam: E-mail:? Laatst bijgewerkt op: December 3. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. De compressie start pdf bestand kleiner maken mac.

PDF-bestanden verkleinen

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Een PDF bestand met veel afbeeldingen kan behoorlijk groot zijn, waardoor het veel ruimte inneemt of lastig te versturen is.

Kies je voorkeurinstellingen om de compressie te verwerken. De standaard instellingen zijn voldoende om geoptimaliseerde bestandsgroottes te produceren door afbeeldingen te comprimeren, en ongewenste items en lettertypes te verwijderen.

Er is een e-mail verstuurd naar. Het is in staat om PDF bestanden te exporteren in dezelfde kwaliteit. Klik in het nieuwe venster op Quartz-filter en selecteer Reduce File Size.

Zie ook:

Hoeveel paracetamol per dag 14 jaar

Studenten week ov geldig

Andre van duin dvds

Kerststuk in glas

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021