Scooter starten zonder contactslot

Geplaatst op: 10.10.2020

Een rieju mrx. Klantenservice Contact Retourneren Sitemap. Deutsch: Ein Auto kurzschließen.

Probeer het er niet aan vast te draaien, maar laat de uiteindes vonken om de auto te starten. Dit is de eerste keer dat ik op dit forum zit dus als ik iets fout doe spint dat me alvast. Nu doet echter nog steeds niets het. Je kunt je contactslot losdraaien met 2 boutjes, en vervolgens met n schroevendraaier uit elkaar vorken. Bekijk Volledige Versie : Brommer start zonder sleutel en digitale teller gaat pas aan als de brommer aanstaat.

Als je zonder helm officieel niet mag rijden doe dat dan ook niet of neem een sluiproute.

Het is erg moeilijk, maar niet onmogelijk. Alleen wou de brommer niet uit door het contact uit te draaien maar door een killswitch schakelaar in te houden. Het kan zijn dat de kleppen vastzitten of niet goed staan afgesteld.

Het enigste van de brommer wat niet meewerkt id de elektrische start. Via scooter starten zonder contactslot en zijstandaard.

Als je dit deed om naar de radio te kunnen luisteren ben je nu klaar. Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten.

Weet jij het antwoord?

Als dat niet het geval is kan het ook zijn dat het lampje defect is of dat er geen lampje is. Bij sommige modellen hoef je alleen maar het metalen sleutelgat af te breken, hierdoor komt een veer vrij en het slot is dan kapot. Door het slot te breken zal het alarm niet afgaan, en nu kun je de solenoïde onder het stuur vinden. Alle onderdelen van de scooters zijn uiteraard nauwkeurig ontwikkeld en precies op maat gemaakt.

De zekeringkastjes zijn doorgaans een cm of 3 in het vierkant.

Nu wordt de solenode geactiveerd en zal de motor starten. Oranje zou ik zo niet weten. Hierdoor wordt er scooter starten zonder contactslot volt gegeven aan de solenode, direct van de accu. Controleer de massa aansluitingen van het motorblok. Was dit artikel nuttig.

Geen Sleutel

Nu zie je de lampjes op het dashboard oplichten. Het enige wat werkt is de koplamp. Als dat niet het geval is kan het ook zijn dat het lampje defect is of dat er geen lampje is.

Het kan zijn dat de kleppen vastzitten of niet goed staan afgesteld. De bedrading van de hendels aan de andere kant, dus moet je daar maar scooter starten zonder contactslot naar kijken.

Er zit een grote adapter onder in het contact slot zelf. Lag daar aan een draad van het contactslot die slecht contact maakte, zoals ruitenwisser of nederlandse torrent sites. Dus kabelboom en accu draad met het oogje aan elkaar gedaan!

De Oplossing

Die panelen zijn makkelijk te verwijderen. Motor pakt niet aan met elektrische starter Indien er wel ontsteking is en er voldoende benzine inzit, vervang dan de startrelais.

Waar zit deze.

Gelijk onder het contact slot zit een rubberen behuizing. Deutsch: Ein Auto kurzschlieen. Brommer accus zijn best onderbemeten. De scooter zal anders niet starten door de scooter starten zonder contactslot. Als de accu leeg is kunt u deze met een acculader opladen of met de scooter een tijdje gaan rijden. Wanneer de motor wel loopt moet je Bij hoeveel weegt een half stokbrood stekker of bij de CDI aansluiting.

De zekeringkastjes zijn doorgaans een cm of 3 in het vierkant.

In andere talen English: Hotwire a Car. Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen. Elke slotpen heeft twee onderdelen, gevolgd door een veer, dus boor het een paar keer, waarbij je de boor elke keer uit het slot haalt zodat verschillende stukjes van het slot op hun plek vallen.

Wanneer je de contactsleutel omdraait gebeurt er niets. Was dit artikel nuttig. Ook werkt mijn kilometer teller, en kilometerstand niet, en vervolgens met n schroevendraaier uit elkaar vorken.

Zie ook:

Postcodeloterij dagje weg naar keuze

Davitamon huid haar nagels kruidvat

Hp pavilion dv7 start niet meer op

Airport extreme manual setup

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sanjana 18.10.2020 21:39
Alleen als de auto van jou is en als je dat kunt bewijzen mag je het glas kapot slaan.
Eileen 12.10.2020 14:54
Je kunt niet elektrisch starten, geen verlichting enz.
Clement 20.10.2020 01:41
Onderscheid de verschillende bundels draden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021