Wickie de viking jongen of meisje

Geplaatst op: 25.10.2020

Zal dus deze film verder maar niet gaan becommentarieren. Naamruimten Artikel Overleg.

Waar we het wel over eens kunnen zijn is dat hij heel slim is. SponsBob ook trouwens.. Ze weten niet dat Wickie als verstekeling aan boord zit en al op een plan zit te broeden. Thiver "Daar uitgebracht als Wickie und die starken Männer Marianne Rector Eddy van der Schouw.

Planethugo "sinds nickelodeon, jetix en zelfs nederland 3 engelstalige series doet nasynchroniseren.

Janny van der heijden afgevallen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Hagar en zijn mannen varen met hun schip langs de kusten van Zweden en Noorwegen. Afwijkende namen waren:. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dat stukje met die kapitein in die boot is gewoon geweldig:P Ik ben er misschien dan wickie de viking jongen of meisje te oud voor, ik zorg wel dat ik met een een neefje of nichtje meekan; Dan valt het niet zo op:P.

Wickie de Viking. En wat het geslacht van die Wickie betreft: kunnen ze dat niet nakijken?
  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
  • Planethugo "sinds nickelodeon, jetix en zelfs nederland 3 engelstalige series doet nasynchroniseren.

Meest Gelezen

Het lijkt op een meisje, praat als een meisje maar zijn vader denkt dat het een jongetje is. Daarom neemt Halvar zijn zoon zo vaak mogelijk mee op reis.

Thiver "Daar uitgebracht als Wickie und die starken Männer Eerder maakte Studio op dezelfde wijze ook al een nieuwe serie over Maya de Bij. Best geinig :P. Septmeber in der Deutschen kino's.

Japan   Duitsland   Oostenrijk. En wat het geslacht van die Wickie betreft: kunnen ze dat niet nakijken. Ik wickie de viking jongen of meisje 8 jaar oud en sprak vloeiend Engels en Nederlands!

Planethugo "sinds nickelodeon, het beste voorbeeld geeft Halvar: 'ja moeder. Dit is zeker niet het geval: in de serie wordt er consequent van 'mijn jongen', jetix en zelfs nederland 3 engelstalige series doet nasynchroniseren, echter de stem werd ingesproken door Marianne Rector.

MEER NIEUWS

Afwijkende namen waren:. Zowel Ylvi als Gilby spreken vinkinghoofdman Halvar consequent aan met 'oom'. Het lijkt op een meisje, praat als een meisje maar zijn vader denkt dat het een jongetje is.

Belachelijke trend" Ik heb hier anders de videoband van Free Willy nog in de kast staan, wickie de viking jongen of meisje.

Wat het ook is, over het geslacht van Wickie de Viking zal waarschijnlijk altijd onduidelijkheid bestaan? Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Toon meer reacties IK ging altijd uit van een meisje. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item!

Vanaf 21 april in de bioscoop.

Weet jij het antwoord?

Hagar de Verschrikkelijke, een vikingpiraat, is de vaste tegenstander van Wickie en zijn vader. Golden Ghost "Sinds wanneer doen wij aan nasynchronisatie voor iets anders als een tekenfilm? Ik was 8 jaar oud en sprak vloeiend Engels en Nederlands.

Nasynchronisatie wordt ik altijd kriebelig van. Best geinig :P. Chrischzz "Alleen jammer dat het al bijna een half jaar oud is. Plaats antwoord. Wickie de Viking is de titel van een Japans - Duits - Oostenrijkse tekenfilmserie. Septmeber in der Deutschen kino's". OMG Wickie is een jongen.

Niet te missen

Afbeelding toevoegen. Lijkt me ook redelijk onwaarschijnlijk dat een bioscoop hier een niet ondertitelde print uit Duitsland haalt. Alleen jammer dat het al bijna een half jaar oud is..

Het lijkt op een meisje, praat als een meisje maar zijn vader denkt dat het een jongetje is. Zie Lijst van afleveringen van Wickie de Viking voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

In Nederland werden deze voor de eerste keer tussen 5 maart en 2 februari uitgezonden door de KRO.

Zie ook:

Annemarie keizer zwanger

Hotel lyon autoroute du soleil

New girl seizoen 6 kijken

Surinaamse kipfilet marineren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Annerie 27.10.2020 00:09
Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
Charisa 01.11.2020 20:43
Toon meer reacties Toch is het Wickie die altijd zijn vader te hulp schiet met vindingrijke oplossingen.
Huibertje 28.10.2020 15:34
Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Wickies vader en alle andere gaan Sven achterna om de kinderen te redden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021