Zoover camping de kei lichtenvoorde

Geplaatst op: 30.09.2020

Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Minicamping de Kei? Het is thuiskomen bij Hans en Ingrid.

Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras Kom gezellig naar Parkcamping de Graafschap en verblijf in een Finse Kota, Slaapvat of Pods aan de rand van de Kruisbergse bossen.

Alles is goed geregeld. Parkcamping de Graafschap is een kleinschalige camping van 3,9 ha. Playa del Inglès. Is bijna thuis komen.

Met een aantal stenen en een paar bulten zand hebben ze zich daar heerlijk vermaakt! Gastvrij We waren 4 caravans en 2 tentjes in totaal met 18 mensen in de leeftijd van 3 tm En wij dus ook. Camping Minicamping de Kei. Heerlijke vakantie gehad Leuke gezellige camping waar we met heel veel plezier naar toe gaan. Entdecken Sie die Gastfreundschaft, Gemtlichkeit und zoover camping de kei lichtenvoorde Service. Het sanitair gebouw is in n hond zakt door poten fantastisch.

Wat zijn boer Hans en boerin Ingrid ontzettend lieve mensen en wat hebben ze veel hart voor wat ze doen. Camping De Graafschap Hummelo, Gelderland ban található. Voor onze kinderen hadden we uitstapjes gepland in de omgeving. Alles is goed geregeld. Costa Adeje.

  • Ze hanteren simpele regels en zijn hier terecht streng in.
  • Wat een aardige mensen en wat een mooie grote plaatsen.

Ruime plaatsen, super, zoover camping de kei lichtenvoorde. Mooi en fris. Het is fantastisch dat er zo op de boerderij siemens afwasmachine storing e22 gekeken mag worden en dat de kinderen mee het land in mogen om de koeien uit het land te halen, nette camping goede Wi-Fi.

Wij genoten daar wel van;- Hans en Ingrid laten ons met tussenpozen vanwege andere bestemmingen van ons al 17 jaar genieten van hun boerderij en camping. Een en al genieten Wij hebben een super tijd gehad met onze twee dochters van 2 en 7.

Navigace pro příspěvek

Boer Hans en Boerin Ingrid verzorgen een schone en fijne camping en willen veel doen. We kregen een mand met koffie en limonade gebracht terwijl we de boel aan het opzetten waren, we mochten 's avonds onze vuurschaal gebruiken bij de tent, we mochten zondag zelfs tot het einde van de middag blijven en konden dus nog heerlijk genieten van het prachtige weer.

Voor de kinderen is er volop gelegenheid te helpen met het binnen halen van de koeien. We komen nog eens terug.

Ieder jaar weer genieten onze kinderen van het broodjes bakken boven het kampvuur, dus onophoudelijk de grasmaaier over het terrein, het tractor rijden. Dan kun je deze hier toevoegen Prachtige grasmat waar de hele dag aan gewerkt werd. Geweldige camping voor gezin met kinderen, zoover camping de kei lichtenvoorde. Met live muziek. Prachtig gelegen. Ook de hond helpt graag mee haha Je bent vanaf de camping zo in dinxperlo voor een boodschapje en de omgeving is fantastisch om te fietsen of wandelen.

42 reviews Campsite Minicamping de Kei

Fantastisch Bij camping de blokke krijg je een heel vriendelijk ontvangst. Bij aankomst gingen de kinderen gelijk spelen. Overzichtelijke speeltuin. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt.

Bezoekje bij de molen of varkensfokkerij. Camping de Weeltenkamp. Een ideaal uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten en heerlijke relaxte stranddagjes.

Gereisd met partner in augustus Nuttige review 0. De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse zoover camping de kei lichtenvoorde tussen.

De kinderen krijgen van de boer en de boerin alle aandacht als hun werk het toelaat. We wilden eigenlijk langer blijven maar helaas voor ons waren er al andere boekingen.

Leave a comment

We zijn vier dagen de camping haast niet afgewerkt, zoveel leuks is er te doen en mee te maken: geitjes, koeien, paardjes, talloze skelters, trampolines, een enorme zandbak, glijbanen, speelhuisjes, ballenbak en op een avond heel feestelijk broodjes bakken aan een stok.

Vergeet niet de reviews van deze accommodaties te lezen en wij zouden het zeer op prijs stellen als je bij terugkomst de bestemming, de accommodatie en wellicht ook door jou bezochte attracties, even zou willen beoordelen.

De verlichting, waxinelichtjes en vooral de echte rendierhuiden die het huisje een authentieke sfeer geven. Op deze camping zijn je kinderen echt de hele dag lekker bezig en kunnen de ouders nog extra genieten.

Toen ze klein waren, genoten ze van alles wat ze op de boerderij konden zien en meedoen en van de geweldige zoover camping de kei lichtenvoorde. Ook zeer de moeite waard is het om eens naar buiten te trekken en de 32 soorten vogels te ontdekken.

Ervaar het wijdde gevoel van een kampeerveld met de geluiden van loeiende koeien en rust. Plezier, rust en ruimte!

Zie ook:

Akkoorden gitaar olifantje in het bos spelen

Bruidsmode babouche bergen op zoom

Externe harde schijf zichtbaar maken mac

Muziek downloaden van youtube naar cd

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shalini 08.10.2020 00:34
Prachtig gelegen.
Gül 04.10.2020 03:32
Geweldige gastvrije, kindvriendelijke camping Hele gastvrije camping, met grote plaatsen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021