Zwitserse sennenhond pups te koop

Geplaatst op: 14.11.2020

Beide ou. Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Bezoek website 22 okt.

De pups gaan mee naar de basisschool. Grote Zwitserse Sennenhonden "vom Surbach". Mooye Sieraden Nieuwerkerk Bezoek website. Voor gezonde fok van rashonden is het niet alleen nodig om zeker te weten wie de ouders en de voorouders zijn, maar ook dat gezondheid, karakter en andere voor de fok belangrijke zaken bekend zijn. Bestel nu! Op 5 mei is bij ons op de boerderij dit prachtige nestGrote Zwitserse Sennen pups geboren, bestaande uit reutjes en teefjes.

Pupinformatie: specifieke informatie over pups die bij leden van de vereniging geboren zijn of verwacht worden. De hond is 5 jaar oud. Lieve pups met stamboom. Bezoekers van de Grote Zwitserse Sennenhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen.

Bezoekers van zwitserse sennenhond pups te koop Grote Zwitserse Sennenhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen Poedel. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.

Meer suggesties

Gefokt volgens de normen van Raad van Beheer Geboren 6 maart pups hebben stamb Hier ontvang u een verslag van. De hond is 5 jaar oud. We hebben nog 3 hele lieve reutjes te koop. Het is erg belangrijk een uitgebreide socialisatie in een vroeg stadium te beginnen! Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Geboren op 18 juni

  • De HondenPage maakt gebruik van cookies.
  • De vader en de moeder zijn allebei een Grote Zwitserse Sennenhond. Pupinformatie Deze pagina bestaat uit drie delen: Rasinformatie: algemene informatie over Grote Zwitserse Sennenpups.

Ze mogen in d Onze prachtige teef, Karhunkierros W. Wij hebben geen kennel wij hebben een hele lieve Grote Zwitserse Senna hond genaamd Senna met stamboom waar we nu voor de eerste keer pups bij krijgen.

De pups zijn gent en ontwormd.

Deze pagina bestaat uit drie delen:

Bij belangstelling nodigen wij u uit voor kennismaking en doen wij ook een tegenbezoek. Na enkele weken gaan ze in stappen via de garage naar de tuin, als het seizoen dat toelaat. Grote Zwitserse sennenhond pups met stamboom en paspoort en DNA certificaat wordt binnenhuis op

Brandien De Glind. Bestel nu. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Op aanvraag 19 okt.

Hij is gemaakt van alumi. Verder is het goed te bedenken dat het misschien aanlokkelijk is de pup al zo snel mogelijk mee te nemen, maar het is niet aan te bevelen dat de pup ruim voor de weken uit het nest gaat.

Geboren op 24 oktober, worden in huiselijke Wij hebben soms wel eens puppy's.

Wij zoeken een grote zwitserse sennenhond pup, zwitserse sennenhond pups te koop, reu. Informeer ook wat de fokker zoal doet aan socialisatie, ge. Beschikbaar ter dekking. Ze heb Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. De pups worden in huislijke kring verzorgd en kunnen goed met kinderen omgaan.

We hebben nog 3 hele lieve reutjes te koop. Raamsman Marinheem!

Het is belangrijk om uw ogen goed de kost te geven als u bij de fokker bent. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Met papieren, FCI. Zoekresultaten voor: Grote Zwitserse Sennenhond.

Zo worden binnen de vereniging beide ouderdieren vooraf gescreend op:. Zo is bijvoorbeeld een huis, dat alleen via een trap te bereiken is. Hondenbench aluminium model dl maat xl deze aluminium kamerbench is een bench van absolute top kwaliteit.

Zie ook:

The hague tourist map

Contacten van sim naar iphone se

Woorden met x en c

Oude amerikaanse politie auto kopen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Stéphane 19.11.2020 09:47
Indien u uw pup in huis heeft en nog vragen heeft mag u ons altijd bellen of mailen.
Gineke 14.11.2020 09:50
De vader en de moeder zijn allebei een Grote Zwit Na enkele weken gaan ze in stappen via de garage naar de tuin, als het seizoen dat toelaat.
Tetje 21.11.2020 01:43
Super conditie, wat een genot!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021