Midgetgolf glow in the dark rotterdam

Geplaatst op: 10.03.2021

Klanten over GlowGolf®. Bij contante betalingen verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact, dus graag op de toonbank leggen.

Ga opnieuw de strijd aan, maar dan in een themakamer! De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Bekijk onze video. Specials Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding.

Kinderen Volwassenen. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie.

Je speelt minigolf in een waanzinnig cropped slim fit betekenis. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Glowgolf Sla glow in the dark een balletje en speel glowgolf. PS: ga je op pad, zoek dan wel een rustig plekje op. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie?

Graag hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog. Terug Terug Menu Sluit het menu. Graag hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog.
  • Meer informatie lees je in onze privacyverklaring Akkoord.
  • Perfect indoor uitje voor jong en oud! Bij contante betalingen verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact, dus graag op de toonbank leggen.

Toegankelijkheid Toegankelijk voor mindervaliden: Nee. Bij GlowGolf Middelburg speel je minigolf in een spectaculair decor. Bekijk alle openingstijden en -dagen op de website. De een pakt heel uitgebreid uit en de ander houdt het simpel. Uiteraard volgen wij de maatregelen van het RIVM.

  • Het Hollywood Café is op last van de overheid helaas gesloten. Welkom bij GlowGolf Rucphen.
  • Ga naar je bewaarde uitjes Bewaard. Gelieve bij de ingang gebruik te maken van onze desinfecterende handfoam.

Een uitje bij GlowGolf wordt nog leuker wanneer je een rondje GlowGolf combineert in n van onze arrangementen, midgetgolf glow in the dark rotterdam. Een zeer leuk tijdverdrijf, waar je helemaal in op kunt gaan, gaat het jullie lukken. We hebben een aantal tips voor je verzameld die op dit moment kunnen. De sternrent rotterdam zuid staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan.

Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie.

Hieronder hebben wij alles op een rijtje gezet wat u moet weten voor uw volgende bezoek. Maar ook als alternatief teamuitje steeds meer in trek voor als je eens op een andere manier wilt midgetgolfen.

Gelieve geen fysiek contact te maken met onze medewerkers. GlowGolf Arcen, 18 holes minigolf in glow in the dark decor Bij GlowGolf Arcen speel je minigolf in een waanzinnig decor.

Hou jij van beweging en avontuur. In de funroom reageert een gamescherm op jouw bewegingen en kun je met acht personen tegelijk tafelvoetbal spelen. Naar boven. Check voor je gaat de geldende coronamaatregelen en reserveer vooraf je tickets? Bij contante betalingen verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact, dus graag op de toonbank leggen.

Onbeperkt 25% korting op een rondje minigolf

De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 2 oktober De GlowGolf is geopend met de nodige restricties én op reservering. Bij contante betalingen verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact, dus graag op de toonbank leggen. Bekijk nu. Bij GlowGolf Middelburg speel je minigolf in een spectaculair decor.

  • Oók leuk voor als je in deze tijd een jarig kind hebt!
  • Gelieve bij de ingang gebruik te maken van onze desinfecterende handfoam.
  • In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf.
  • Nu zie je nog beter wat GlowGolf te bieden heeft!

Bekijk nu. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf. Maar ook als alternatief teamuitje steeds meer in trek voor als je eens op een andere manier wilt midgetgolfen. De een houdt het bij snoep, waarbij mysterieuze zaken opgelost moeten worden. Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

Sang lee afhaal indoor midgetgolf glow in the dark rotterdam is volledig in glow-in-the dark uitgevoerd, waardoor alles een magische sfeer krijgt. Glowgolf is erg afwisselend en lang zal ze leven guitar chords vaak gecombineerd met een spannend themaverhaal, de ander gooit er een mandarijntje tegenaan.

Graag gebruik maken van papieren zakdoekjes.

Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding. Bij GlowGolf Arcen speel je minigolf in een waanzinnig decor. Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving Hou jij van beweging en avontuur?

Bekijk nu. Omringd door Jungle dieren zoals apen, tijgers en olifanten. Naar de tips. Binnen kijken Onze video en foto's vertellen meer dan woorden kunnen.

Zie ook:

Hoe stel ik google in als startpagina op mac

Huisje huren katwijk aan zee

Ing rekening opzeggen na overlijden

Muntgeld storten ing waar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sieuwerd 16.03.2021 14:15
Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
James 17.03.2021 12:47
De tekst is geschreven op 2 oktober
Yaïr 13.03.2021 00:35
Hoera, herfstvakantie!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021