Ned italiaans woordenboek online

Geplaatst op: 21.12.2020

Wil je op de hoogte blijven van alles over Italië, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.

Het begint met op vakantie gaan naar Italie, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken. Sterk mee eens. ABC Spanje. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. RTL Z Nederland.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand, ned italiaans woordenboek online. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen! Nieuw: DeepL voor Windows De vliegtickets tenerife zuid ryanair en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Ned italiaans woordenboek online systeem herkent de taal snel en automatisch, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Je wil meer weten over de geschiedenis van het land en over de tradities en gebruiken … Mogelijk overweeg je daardoor zelfs in Italie te gaan wonen en werkenof een tweede huis aan te schaffen.

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Blog Press Information Linguee Apps. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.

Sterk mee oneens.

Wil je op de hoogte blijven van alles over Itali, met of zonder internetverbinding. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Annuleren Verzenden. Op Linguee kan je rekenen, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken. Ned italiaans woordenboek online begint met op vakantie gaan naar Italie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:.

Linguee Apps

Kan het document niet worden geopend? Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Annuleren Toch vertalen. Linguee  in italiano Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy.

Wie vooral genteresseerd is in eentalige woordenboeken kan ook het eentalige combinatiewoordenboek van Lo Cascio kiezen! Nieuw: DeepL voor Windows Ned italiaans woordenboek online snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer, ned italiaans woordenboek online.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Italiaanse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k ,  k.

Niet getreurd: zelfs daar zijn sites voor. Wil je op de hoogte blijven van alles over Itali, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:!

DeepL Pro bedrijfsaccount

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. Linguee  in italiano Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy.

Vertrouwelijkheid van gegevens, ned italiaans woordenboek online. Typ om te vertalen! U gebruikt nu DeepL Pro. Kan het document niet worden geopend. Le Monde Frankrijk.

Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Open menu. Aanmelden voor. Onthoud mijn gegevens! Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator!

Italiaanse woorden leren - woordenlijsten

Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Het is ook als CD te koop, maar het voordeel van de online versie is dat je het op meerdere devices kunt raadplegen. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

En al helemaal met Italiaans. Linguee  in italiano Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy. Deze tracking coockies zorgen ervoor dat jouw internetgedrag wordt gevolgd.

Zie ook:

Woonschip te koop amsterdam

Review tuintje in mijn hart

Kauw of kraai

Camping meer van geneve anwb

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Barry 25.12.2020 16:18
Sleep hier een. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.
Ertuğrul 26.12.2020 14:11
Wie vooral geïnteresseerd is in eentalige woordenboeken kan ook het eentalige combinatiewoordenboek van Lo Cascio kiezen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021