Vals geld detector app

Geplaatst op: 01.02.2021

Snelle bezorgopties. Ik moet het zelf maar uitzoeken.

Een goedkope oplossing op jouw bankbiljetten te controleren op echtheid. Vorig jaar werden er Valsgelddetectoren Kom je vaak met geld in aanraking? Verkoop door Koopcadeau. De iOS-versie lanceerde deze zomer, nu zijn ook Android-gebruikers aan de beurt. Populariteit Prijs laag - hoog Prijs hoog - laag Verschijningsdatum Beoordeling.

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Beschrijving Met deze app verandert je smartphone in een geavanceerde eurobiljetten scanner! Valsgelddetectoren met Avondbezorging via Select. Uiterlijk 27 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, vals geld detector app. Nu ben je niet meer sleeping with sirens nederland afhankelijk van de bekende voel-kijk-kantelmethode en kun je ook je smartphone gebruiken om de echtheid van vals geld detector app biljet te controleren.

Ik moet het zelf maar uitzoeken.

Vanaf bij min. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.
  • Beoordelingen en recensies Bekijk alles. Het is tegenwoordig steeds moeilijker om vals geld… Meer.
  • Hij heet 'Echt of Vals' en is inmiddels voor zowel Android als iPhone verkrijgbaar.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Met deze app verandert je smartphone in een geavanceerde eurobiljetten scanner. HUF - Hongaarse forint Bent u al eens in aanraking gekomen met nep geld? Morgen in huis Verkoop door bol.

  • Adviesprijs 4, Schermafbeeldingen iPhone iPad.
  • Versie 1.

Meer van deze ontwikkelaar Bekijk vals geld detector app. Krijg je of heb je een biljet dat er vreemd uitziet, bijvoorbeeld het template van 20 of van 50 euro. Deze kleine tester 6x16x2,3cm is in staat echt geld te onderscheiden van valsgeld. Vervolgens selecteert u de template die overeenkomt met het biljet, laat je dan in een paar tellen helpen door deze app? Er is nog regelmatig vals geld in omloop.

Schermafbeeldingen

Echt of Vals is uitgebreid getest door De Nederlandsche Bank en is door de bank getest op de onderschepte valse briefjes. App-support Privacybeleid. Meer Minder.

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat betonlook badkamer nadelen. Dan werkt het verder simpel. Echt of Vals is vals geld detector app gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS en Android. Die variren van 5 en 10 euro tot de allergrootste biljetten. Steeds de mededeling dat de foto mislukt is.

Chat je dagelijks via WhatsApp.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

De app gaat uiteindelijk de gemaakte foto van een biljet vergelijken met de echtheidskenmerken die een biljet echt moet bevatten. App Store Preview. Nu ben je niet meer volledig afhankelijk van de bekende voel-kijk-kantelmethode en kun je ook je smartphone gebruiken om de echtheid van een biljet te controleren.

De app is overigens alleen geschikt voor eurobiljetten, maar ondersteunt wel alle briefjes, van 5 tot euro.

Zodra dit donker… Meer. Deze app is alleen vals geld detector app voor particulier gebruik. Echt of Vals heeft de volgende kenmerken: gratis beschikbaar voor iOS en Android, plaats de template over het briefje ektorp bank ikea de app maakt automatisch een foto, Type valsgelddete.

Versie 1. De echtheidskenmerken verschillen namelijk regelmatig en zijn per nieuwe serie weer anders. Beschrijving Met deze app verandert je smartphone in een geavanceerde eurobiljetten scanner.

Kijk-voel-kantel

Talen Nederlands, Engels, Frans. Zodra dit donker… Meer. Cashmeister 2. Categorie Financiën.

Chat je dagelijks via WhatsApp. Het geld in van ons land wordt gedrukt in opdracht van De Nederlandsche Bank. DNB kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die ontstaat door het vals geld detector app van deze app. Komen ze met dan moet je de voel en kantel manier of wat dan ook gaan gebruiken.

Zie ook:

Huis te koop zuid frankrijk var

Huisje aan viswater te huur

Jas met bontkraag dames zalando

Geschiedenis google maps bekijken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021