Whatsapp geeft geen melding huawei

Geplaatst op: 23.01.2021

Ik heb sinds deze week de Huawei mate 20 lite. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 4 Misbruik melden Is ook raar ik heb het ook alleen bij whatsapp, en dit was de enige oplossing. Bij mij is het echter anders.

Check het antwoord! De handleiding  bekijken is op dit moment wat moeilijkvoor me, maar op mijn Nexus 5X zou ik hier kijken:. De functies Scherm aanzetten bij meldingen en Tonen hebben alleen effect voor vergrendelschermmeldingen wanneer uw telefoon Tijdschriftontgrendeling ondersteunt en Stijl vergrendelscherm is ingesteld op Tijdschriftontgrendeling.

Ik hoop dat iemand hier weet hoe ik dus zo'n korte melding boven aan mijn scherm kan krijgen als er een whatsappbericht binnen komt. Ik verwijs niet graag door en help iedereen altijd het liefst zelf, maar wellicht is het nu toch een idee om even hulp te vragen aan Huawei zelf. En als je naar instelligen ga dan naar privacy en veiligheid en daar naar meldingsbeheerder gaan en zoek daar whatsapp op en zet daar alles aan.

Hi, maar wat ik schreef helptt wel ik heb nu geen problemen meer sinds ik naar Instellingen - beschermende apps - en dan whatsappen aanvinken heb gedaan. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 20 Misbruik melden Opnieuw installeren helpt voor FF, Dankjewel voor het doorgeven. Product: Spam. Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of -limiet in.

Powered by inSided! Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 16 Misbruik melden prima om de app aan te zetten zoals je beschrijft via de beschermde apps, whatsapp geeft geen melding huawei.

Ik heb wat schermopnames gemaakt misschien dat je zo kan zien wat ik anders in moet stellen. Het enige wat ik nu kan vinden in m'n telefoon is een popup instellen, maar deze komt dat midden op je scherm te staan en moet je ook echt wegklikken als je wil reageren. Bij mijn Huawei P8 Lite doet de whatsapp het wel, net als instagram.

Op de hoogte blijven

Als dat iets oplevert, dan moet je in de handleiding zoeken naar een optie die apps in de achtergrond zet als het scherm wordt uitgeschakeld. Meldingen staat bij elke app aanaar nog steeds krijg ik geen push berichten. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 13 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Geantwoord op om Om uw privacy te beschermen, wordt de inhoud van meldingen verborgen wanneer Gezichtsontgrendeling is ingeschakeld. Resultaten voor.

  • Heb je ook al gekeken bij whatsapp zelf bij de instellingen daar? Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.
  • Ik heb dit probleem ook al een aantal maanden met mijn samsung S5 , terwijl ik dit in het begin nooit heb gehad. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Bestand scannen voor virussen Huis te koop zeeland water, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Heel erg irritant. Hi Mamaricky, je vindt de contactmogelijkheden helemaal onderaan op deze pagina. Whatsapp geeft geen melding huawei had dit artikel echter al gelezen en uitgeprobeerd?

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.

Meld je aan

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Aan de vraagsteller van zojuist : nee, want je zit op een Huawei p8 lite forum?? Ik hoop dat iemand hier weet hoe ik dus zo'n korte melding boven aan mijn scherm kan krijgen als er een whatsappbericht binnen komt.

Hiervoor heb ik ook een Huawei gehad, maar hier kreeg ik gewoon als ik op mijn telefoon bezig was bijv.

Geef een like. Even whatsapp geeft geen melding huawei wat hij met de andere apps doet. Ook bij de app van de school van mijn kinderen. X en Magic UI 2. Uw antwoord. Email en facebook krijg ik wel binnen maar Whats app en messenger niet tenzij er een actief gesprek gaande is maar al iemand mij nu een whatsapp of messenger bericht stuurt merk ik deze pas op als ik de app start Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden ja dat heb ik dus ook, dit valt niet op te lossen.

Gaat het om alle apps gaat of om een paar specifieke, als het om specifieke gaat, welke zijn dat dan? Hoop dat dit bij jullie ook werkt. Zo wist ik dat ik een appje had, maar kon ik er wel voor kiezen om op Facebook te blijven of te reageren want deze melding vaagde dan weer weg en het icoontje van WhatsApp stond dan boven in mijn balk.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Meld je aan Heb je al een account?

X en Magic UI 2. Voer op een toepasselijk apparaat het pup laten janken in bench uit om Whatsapp geeft geen melding huawei in te schakelen:. Hey iPhone-gebruiker. Fix het in 4 klikken vanop afstand. Ontzettend vervelend maar n onom Geantwoord op om Vul hier uw vraag voor het forum in?

Ik heb sinds deze week de Huawei mate 20 lite. Ik krijg wel de meldingen binnen. Open ik de app krijg ik weer 1 melding, blokkeert mijn scherm en krijg ik niks meer.

Geen meldingen op Huawei

Schakel de beschermde modus in door de schakelaar aan te zetten, dit wordt getoond door een gekleurde schakelaar. Zoek in plaats daarvan naar. Weet iemand wat er nu aan gedaan kan worden? Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden Ik heb een iphone x en ik krijg geen meldingen binnen van instagram maar van al me andere apps wel.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Aan de vraagsteller van zojuist : nee, want je zit op een Huawei p8 ei koken in philips airfryer forum?.

Je kunt de meldingsmethode aanpassen, whatsapp geeft geen melding huawei, zoals je ziet laten wij alleen meldingen zien op de statusbalk en een korte weergave in de statusbalk. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 14 Misbruik melden Ik heb het in januari gemeld aan WhatsApp zelf en ontvang sinds kort weer meldingen met het aantal berichten?

Zie ook:

Lichtstad met uw paarlen poorten urker mannenkoor

Gerrit van assendelftstraat 23a heemskerk

Is bloem hetzelfde als meel

Pc geeft geen beeld meer bij opstarten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jairo 26.01.2021 13:37
Helaas Hajar
Giovanny 31.01.2021 01:47
Ontzettend vervelend maar n onomkeerbaar probleem en grote irritatie voor iedereen die met deze besturing werkt. Natuurlijk kun je ook andere applicaties zoals Twitter, Instagram, Facebook of Telegram een beschermde app maken.
Salvador 25.01.2021 23:22
Ik heb op internet gezocht naar meerdere met dit zelfde probleem en heb alle tip en trucs al uitgeprobeerd , echter zonder resultaat.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopi√ęren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021