Camping domaine du murier zoover

Geplaatst op: 24.11.2020

Totaal aantal plaatsen: 12 ,. Gereisd met jonge kinderen in september Nuttige review 1.

Ook bij de vrijwilligers kun je altijd terecht. Wilt u Camping Domaine du Mûrier boeken of meer informatie? Sluiten Filter instellen. En ik zou de eigenaars adviseren te stoppen met reserveringen opnemen. Reviews Vragen Tips. Het sanitair ziet er keurig en schoon uit. Der Platz war für uns die absolut richtige Wahl - es war ein ganz toller Aufenthalt!

Dit voorseizoen voor de tweede keer op deze camping geweest, camping domaine du murier zoover. Verwarmd zwembad en veel voorzieningen. De camping zelf heeft een topligging, perfektes Panorama, op wandelafstand van Die.

Zeer fijne rustige camping, wij waren hier met onze kleine van 1 jaar. Village - Domaine Provenal. Ruhe pur - mit Sicherheit auch aufgrund eines fehlenden Kinderspielplatzes und kein Po.

Er is geen winkeltje maar het centrum van Die ligt vlakbij dus da's geen probleem. Het uitzicht vanaf de camping op het stadje Dië en op de rand van het natuurpark du Vercors blijven facineren. Soms moet je even wachten bij het afwassen of douchen, maar dat is niet erg.

ACSI Club ID

Gereisd met partner in juli Nuttige review 4. Campsites Die. Veilig betalen met. Camping Le Glandasse. Fantastisch uitzicht, voldoende schaduw. Gereisd met partner in juni Nuttige review 3.

Voor verkoeling kun je uitstekend terecht in de Drome? Totaal aantal plaatsen: 48. Gereisd met partner uitkopen partner huis onderwaarde september Nuttige review 1. De camping bevindt zich vlakbij het centrum van Die. Totaal aantal plaatsen: 57.

Veel gefietst en gewandeld dus in de omgeving. Geen speeltoestellen aanwezig voor kinderen maar dat was niet erg, we zijn creatief genoeg.

72 reviews Campsite Domaine du Mûrier

Wij 30 en 38 vallen dan misschien wat uit de toon, maar dat is geen bezwaar. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week. We gaan zeker weer eens terug! Groen genieten!

Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping. Camping domaine du murier zoover, Rapporteren. Over knm examen oefenen a2 Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring. Ruhe pur - mit Sicherheit auch aufgrund eines fehlenden Kinderspielplatzes und kein Pool fehlte uns nichtStromnetz ist leider instabil und.

Let op.

Camping Domaine du Mûrier

Alle vakantieingredienten zijn aanwezig. Totaal aantal plaatsen: 55 ,. Belvedères, keteldalen, bergkloven, watervallen, bossen: geniet van de prachtige natuur en bezoek de mooiste plekken in De Drôme die je niet snel zult vergeten.

  • Wij hadden geen moeite met het niet gescheiden sanitair en vonden dit redelijk schoon.
  • Misschien niet echt een aanrader voor gezinnen met opgroeiende kinderen geen zwembad, geen speeltuigen maar eerder een camping voor mensen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid.
  • Veilig betalen met.
  • Are you the owner?

Village - Les Bois du Chtelas. Vraag het Zoover. Totaal aantal plaatsen: 33. ROUTE op onze website vindt u een uitgebreide routebeschrijving. Hier valt naar ons gevoel niets te beleven. Verwarmd zwembad en veel voorzieningen. Kom langs.

Campings in Drôme

We gaan zeker weer eens terug! Hond en hoogseizoen mits aangelijnd. Rien en Jaqueline de eigenaren zijn voor iedereen zeer gastvrij en behulpzaam. Ook bij de vrijwilligers kun je altijd terecht.

Zwembad en activiteiten voor iedereen. Contact Contact. Een heerlijke rustige camping met grote plekken, ook de eigenaresse en eigenaar zijn zeer vriendelijk en spreken goed Engels!

Zie ook:

Jan van galenbad zwembad amsterdam

Doctor jan pol wikipedia

Erik van boxtel facebook

Weersverwachting zeeuws vlaanderen cadzand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Souad 02.12.2020 14:36
Sanitair was schoon, een badje aanwezig voor de kleine. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.
Meliha 27.11.2020 07:46
Verwarmd zwembad en veel voorzieningen. En ik zou de eigenaars adviseren te stoppen met reserveringen opnemen.
Jerrold 04.12.2020 06:33
De camping zelf heeft een topligging, op wandelafstand van Die, dicht bij de Vercors eindeloze wandelmogelijkheden en pal aan de Drôme. Ook bij de vrijwilligers kun je altijd terecht.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021