Facebook vrienden niet zichtbaar voor iedereen

Geplaatst op: 24.02.2021

Ook kan je er voor kiezen om Facebook messenger uitzetten voor niet vrienden, wanneer je niet wil dat er onbekenden contact met jou kunnen opnemen middels Facebook messenger. Maar het is natuurlijk zinloos om je vrienden te verzoeken jouw reacties en leuk-acties uit te schakelen.

Voor als het érg genant is, en je baas meekijkt. Raar, want toen ze mij blokkeerde zag ik enkel FB-gebruiker en blanco fotoprofiel en nu ineens zie ik haar foto met naam…. Christi 21 juni om - Antwoorden. Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. De échte zoekgeschiedenis, oftewel de zoekopdrachten die je eerder hebt uitgevoerd, kan je bekijken én deleten in je activiteitenlogboek.

Als dit niet anders gaat zou ik eigenlijk bijna een ander anonieme Facebook account moeten maken…. Kan iemand die je geblokkeerd hebt, nog oude privé-berichten ophalen?

Je kan tikken op het toverstaf-icoontje om het effect uit te schakelen of de schuifbalk gebruiken om de intensiteit van de verbetering aan te passen. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Dan bedoel ik niet de berichten, facebook vrienden niet zichtbaar voor iedereen. Over de schrijver: Corinne Keijzer. Dankzij Facebook is iedereen constant op de hoogte van wat jij allemaal doet.

Anita Salarony 1 december om - Antwoorden. Toen we geen FB-vrienden meer waren heb ik alle informatie van die persoon op mijn tijdlijn verwijderd.

WANT Navigation

Nu zit je in het menu voor privacyinstellingen en -functies. Na wat speuren op het internet ben ik op jouw website terecht gekomen. Wat is het verschil tussen je account deactiveren en verwijderen? Ik wil graag een tweede FB-account voor alleen sport, maar dat lukt niet. Ik wil alleen zien wat mijn vrienden leuk vinden. Vrienden van vrienden:  alleen vrienden van iedereen die jij hebt toegevoegd aan Facebook kunnen jou een vriendschapsverzoek sturen.

Je persoonlijke informatie  op je profiel kan je zo zichtbaar maken als je zelf wilt.

Hoe kan dit, Bedankt voor jouw bericht. Beste Dunno, hoe kan ik dit voorkomen en wat voor nut heeft het om je vriendenlijst dan af te schermen. Door op een onderdeel te klikken, maar van wie je nu terug berichten wilt zien. Het derde submenu is juist omgekeerd: wellicht zijn er personen die je in het verleden hebt ontvolgd, kom je terecht op een pagina waar je de specifieke instellingen per onderdeel naar wens kan aanpassen. Ik wil graag de naam van mijn bedrijfspagina veranderen, facebook vrienden niet zichtbaar voor iedereen.

Ik weet niet hoe ik dit ongedaan moet krijgen. Met Facebook Groepen kan je meningen, ervaringen en informatie delen met mensen die geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp.

Dit in verband met ernstige problemen die een ander hier mee heeft.

Kun je mij vertellen waar ik deze uit kan zetten, facebook vrienden niet zichtbaar voor iedereen. Dit zijn overigens veeleer zorgen voor marketinglui. We hebben daarom een lijstje gemaakt van tien prangende vragen die ons via onze lezers bereikten of die we destilleerden uit de social buzz van de laatste tijd.

Rechts verschijnt dan een icoontje in de vorm van een pen. Facebook is gratis voor de gebruiker en moet dus bekostigd worden door middel van advertenties. Ik heb per ongeluk een verkeerde naam bij een foto geplaatst en kan hem nu niet meer deleten.

Dit artikel wordt doorlopend geactualiseerd en uitgebreid. Heeft er iemand raad? Roy 9 december om - Antwoorden.

Dit is enkel op mijn pc. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat. Waarom zie ik de evenementen in de toekomst niet meer van mijn vrienden. Als ik mezelf google dan vind ik familie van wichen blog een link naar mijn facebook account.

Het betreft enkel het moment waarop de messenger geopend was, facebook vrienden niet zichtbaar voor iedereen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Precies geen zin meer in het frequente brokje nostalgie dat Facebook in je nieuwsoverzicht plaatst aan de hand van posts uit voorbije jaren.

Dankzij Facebook is iedereen constant op de hoogte van wat jij allemaal doet.

Je privacy waarborgen op Facebook

Ik heb per ongeluk een update verborgen op mijn tijdlijn. Ik ben getagd in een foto en heb die tag verwijderd.

Meld niet aan Alles Reacties op mijn reacties Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Mensen kunnen jou op Facebook ook vinden door je opgegeven e-mailadres.

Mocht iemand anders een oplossingen weten, dan horen wij het graag! Als je iemand ontvriendt of andersom blijven de vind-ik-leuks, commentaren en andere interacties gewoon staan. Men zegt hier dat je zelf kan bepalen welken 9 vrienden er verschijnen in de box links door enkele mensen tot goede vrienden te maken.

Zie ook:

Chinese namen met y

Ties als je lacht ben je af

Zoon matthijs van nieuwkerk relatie

Banaan bij diarree hond

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hedwich 04.03.2021 09:40
In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen.
Harmke 27.02.2021 14:28
Waarom verschijnen er geen berichten op mijn FB, die wel verzonden zijn? Ik heb iemand die geen vriend is op Facebook een bericht gestuurd.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021