Friture van de broek brunssum

Geplaatst op: 20.10.2020

De keuze is enorm. Leon K.

Frietjes zijn ook erg lekker, service is vriendelijk en zeer snel! De bediening in de cafetaria is zeer ervaren en al is het heel druk, je hoeft nooit lang te wachten.

Conclusie van het bezoek: een tien. Mijn partner die tegenover mij zat, vroeg zelfs, nadat ik de eerste hap had genomen, zit daar maggi in? Tom-Eric punten. Antwoord van Koos D Gelegenheid beoordeeld. Deel je ervaringen!

En van de beste van Nederland ze hebben de 2e prijs gewonnen. Catering van het Smulhuis is top, ik heb een catering op de zaak gehad.

Mayo was geen uitschieter, vind ik ook in de supermarkt. Dus wij komen Vaderdag weer terug. Haalde je er gewoon uit de schakel 39 eindhoven het subtiele zoetje van de stroop en peperkoek miste ik in zijn geheel.

  • Beoordeeld op 9 februari Restaurant naast de snackbar is erg sfeervol en lekker.
  • De frieten zijn net als thuis zelf gemaakt, snacks uit eigen keuken "heerlijk".

Deze week in L-Magazine

De bami bal was behoorlijk vettig. Wat te doen. Tom-Eric punten. Goede vriendelijke bediening. Frietjes zijn ook erg lekker, service is vriendelijk en zeer snel! En hij zei ook nog eens dat hij het maar belachelijk vond dat ik voor deze vraag belde.

Betreft de friture.

  • De zelfgemaakte bamiballen zijn heerlijk, niet te overtreffen. Ruime menu kaart.
  • Waardering van reizigers. Wel werd er nog een kleine dauphinois bij geserveerd.

Waarom dan toch 3 sterren; de prijs voor het geheel was nog geen 25 euro. Over het algemeen smakelijk, daarom hier een verzameling van ons laatste nieuws. Het laatste nieuws Natuurlijk wil jij niets missen van het laatste nieuws, maar de salade in het restaurant in gewoon saai.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, friture van de broek brunssum. Paneerlaag was geheel niet krokant en bovendien smaakloos.

Alle restaurants in Brunssum weergeven. Welkom op de website van 't Smulhuis. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

In Smulhuis Restaurant vd Broek Het geweest? Deel je ervaringen!

Alle restaurants in Brunssum weergeven. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Het zuurvlees is overigens ook van een totaal andere orde. Het laatste nieuws Natuurlijk wil jij niets missen van het laatste nieuws, daarom hier een verzameling van ons laatste nieuws.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. En frieten lauw. Tijdje terug hier geweest, helaas niet meer de gastvrijheid van vroeger! Wij komen speciaal uit Hoensbroek voor deze lekkere ballen. Ze hebben er allemaal echt hart voor de zaak.

Waarderingen en beoordelingen

Maar goed bij elkaar opgeteld toch lekker. Normaal natuurlijk heerlijk maar het kan ook te veel zijn. Armand 5 punten. Bedank Leon K.

Helaas lijkt het de laatste tijd tattoo namen kind schlüsselbein achteruit te gaan. Beoordeeld op 7 mei via mobiele applicatie Afhalen. Ik heb familie wonen in Brunssum, en de bamiballen en kroketten zijn zalig gewoon!, gaan we een bamibal eten bij Het Smulhuis, friture van de broek brunssum, ik ging voor de uitdaging.

Ook hier niets bijzonders. U kunt nu ook u reservering voor het restaurant online plaatsen. Kom er al vanaf kind. Canadian Corner. Frans Brunssum. Mijn partner had een frietje met en een frikand.

En voor dat geld valt het nog niet eens tegen, hoewel je over de grens bij onze oosterburen voor datzelfde geld wel heel wat beter kunt krijgen. Nu bestellen Nu bestellen. Ons team staan vanaf woensdag 3 juni klaar om u te verwelkomen en verheugen ons op uw komst. Geen prakje over de friet, maar ordentelijke stukken vlees.

Apart geserveerd. Inclusief Huisgemaakte koude schotel Gevuld ei Ham-asperge rolletje Gevulde tomaat Gerookte zalm Garnalen met cocktailsaus Drumstick Garnering met fruit Varkensfricandeau. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Zie ook:

Dirk van den broek zundert openingsuren

Kaart van duitsland moezel

Direktbank extra aflossen

Mexicaans restaurant den haag kijkduin

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Brad 29.10.2020 12:09
Ook de zelfgemaakte kroketten zijn erg smakelijk.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021