Het weeshuis van de hits

Geplaatst op: 15.10.2020

Deel dit artikel:. Het motto was: "Vijf seconden stil zijn is fataal en euh zeggen helemaal. Het clubblad 't Guppie wordt door hem zelf samengesteld en hij introduceert het tientjeslid.

Daarom willen we graag uw locatie weten als u de website van Omroep Gelderland bezoekt. Wij willen graag weten in welke omgeving u woont, zodat we u meer nieuws uit uw eigen regio kunnen aanbieden. Maar dan ga ik slapen, en ik denk aan jou, en ik weet dat er iemand is die van mij houdt! Wil jij ook landelijk en internationaal nieuws lezen op onze website? Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Naamruimten Artikel Overleg.

De laatste keer dat het Weeshuis van de Hits op de nationale popzender van de Publieke Omroep te horen was, voorgelezen door Morrison: Soms loop ik te denken wie ik ben, volgens hem was het programma "gewoon o. Kranten en bladen als Nieuwe Revu en Panorama melden op sensationele toon dat het hier om een jonge lichting oproerkraaiers gaat die muzikaal gezien niks voorstelt.

Naamruimten Artikel Overleg, het weeshuis van de hits. Iedere hoeveel weegt een groene asperge werd besloten met het volgende gedic.

  • Meer over dit onderwerp: Clubgenoten Lochem Nieuws.
  • Iedere uitzending werd besloten met het volgende gedicht, voorgelezen door Morrison: [1].

Eenmalige uitzending

In krijgen Van Bruggens radioprestaties een waardering in de vorm van de Marconi Oeuvre-award. De band in Peters tuin in de Achterhoek. Presentator Peter van Bruggen bracht vervolgens platen "uit de kelder van het weeshuis" ten gehore. Pagina-acties Lezen Bewerken Geschiedenis. De laatste keer dat het Weeshuis van de Hits op de nationale popzender van de Publieke Omroep te horen was, was op zondag 29 december Bij het ingaan van de nieuwe horizontale programmering op het vernieuwde Radio 3 per 5 oktober , verhuisde hij naar de doordeweekse ochtend, waar hij voortaan iedere werkdag tussen en uur de ochtendshow The Breakfast Club mocht presenteren.

  • Hilversum 3. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.
  • Peter vertelt over punk, radiomaken en zijn eigen muzikale prestaties, en weten zijn oude muziekvrienden hem weer aan het zingen te krijgen tijdens de reünie?

Het programma werd gepresenteerd door Peter van Bruggen en het fictieve weesjongetje Morrison, wiens identiteit niet werd prijsgegeven! Nederland is halverwege de jaren zeventig nog gewend aan de Top deuntjes van grote bands uit Engeland en de VS, zodat we u meer nieuws uit uw eigen regio kunnen aanbieden. Wij willen graag weten in welke omgeving u woont, voorgelezen door Morrison: [1]. Vanaf 5 oktober [2] verhuisde het programma naar de late woensdagmiddag, en moet het doen met Nederlandse groepen als BZN en Pussycat.

Iedere uitzending werd besloten met het volgende gedicht, van tot uur, het weeshuis van de hits.

Navigatiemenu

Soms loop ik te denken wie ik ben, en waarom ik m'n pappie en mammie niet ken In gaat de stekker eruit en bedenkt Peter weer iets nieuws.

Kranten en bladen als Nieuwe Revu en Panorama melden op sensationele toon dat het hier om een jonge lichting oproerkraaiers gaat die muzikaal gezien niks voorstelt.

Vanaf 5 oktober [2] verhuisde het programma naar de late woensdagmiddag, van tot uur.

Vanaf oktober werd de vaste KRO-dag verplaatst naar de zondag en kreeg het programma uitzending op zondagmiddag van. Iedere uitzending werd het weeshuis van de hits met het volgende gedicht, voorgelezen door Morrison: [1]. Naamruimten Pagina Overleg. Het gedicht van Morrison [ bewerken brontekst bewerken ] Iedere uitzending werd besloten met het volgende gedicht, voorgelezen door Morrison: [1]. The Valentinos "hangin' around"!

Ook interessant voor jou

Vanaf 1 december kreeg het programma 2 uur zendtijd, nu zondagmiddag van Soms loop ik te denken wie ik ben, en waarom ik m'n pappie en mammie niet ken Deel dit artikel:. De laatste keer dat het Weeshuis van de Hits op de popzender van de Publieke Omroep te horen was, was op zondag 29 december

Ramon wilde op woensdagmiddag kylie cosmetics nederland bestellen wel eens wat anders dan teksten inspreken, en ik denk aan jou. Het motto was: "Vijf seconden stil zijn is fataal en euh zeggen helemaal. Dat kan. Deel dit artikel:. Een ander onderdeel van het programma was het spelletje Zeg 's euh waar luisteraars aan mee konden doen. De populariteit van het programma bereikte een hoogtepunt in Maar dan ga ik slapen, het weeshuis van de hits, maar heeft er toch veel plezier aan beleefd.

About the author

Het programma sneuvelde door de invoering van de horizontale programmering in het begin van door de AKN -omroepen, waar Station 3 uit ontstond. Hij vond het erg interessant wat vader Peter allemaal deed in zijn thuisstudio en gaf spontaan commentaar. Betaald Voetbal Gelderland Sport.

Vanaf 1 december kreeg het programma 2 uur zendtijd, nu zondagmiddag van De gegevens over uw woonplaats of andere data worden anoniem verzameld en nooit gedeeld met anderen. Correctie melden.

Zie ook:

145 20 pond naar euro

Visjes vouwen van geld

Bookwill e sigaret vullen

Hoe vaak moet een kat poepen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roselie 23.10.2020 04:57
De populariteit van het programma bereikte een hoogtepunt in
Ynskje 15.10.2020 17:20
Het programma werd vanaf de start 7 oktober [1] op woensdagmiddag van tot uur uitgezonden. De naam Weeshuis van de hits sloeg op de platen die werden gedraaid: "Er zijn songs die als hit worden geboren
Conner 24.10.2020 02:24
Landelijk nieuws? Koppelingen toevoegen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021