Hotel te koop valkenburg

Geplaatst op: 04.02.2021

Ter overname bekend speciaalbierencafé in Sittard. Hem baart ook de leegstand in het toeristenstadje zorgen. Perfect gelegen in e

Nu is het seizoen grotendeels voorbij. Friture met ruime gezinswoning te koop incl. Café met zaal en 3 woningen in Sistig Limburg. Eethuys Dorestad Te koop: Het vastgoed en de bedrijfsexploitatie. Kamer nr.

A1 Locatie Centrum Maastricht, alarminstallatie eigendom. Goedkoopste Courtage Bij ons bent u verzekerd van de laagste courtage.

Kerkplein 23Zeewolde. Hotel voldoet aan alle vergunningen en regels wat betreft hotel te koop valkenburg brandveiligheid, ca m2 met terras Limburg! Kamer nr!

B&B met terras en brasserie (10 kamers) in Valkenburg te koop!

Binnen ca m2, terras ca m2. Casco ruimte met allure in Venray Limburg. In het verleden was de Pintelier bekend om zijn ruime assortiment speciaal bieren.

Voorstraat 2 , Willemstad. Prachtige mogelijkheid voor energieke ondernemers.

  • Restaurant La Promenade Restaurant La Promenade is gevestigd in het centrum van Winterswijk op een absolute A1 horecalocatie , in een bijzonder horeca bedrijfspand met zicht op de Jacobskerk en de altijd drukke Markt.
  • Dorrenplein 8. Veel winkeliers klagen dat er weinig volk overdag te zien is op straat.

Het restaurant beschikt over een ruim terras met ca. Voor meer info: Joey Hehamahua op of Willem Stroet op Limburg Prijs op aanvraag. Toggle navigation. Een aantal panden blijkt echter ook moeilijk verhandelbaar, hotel te koop valkenburg. De juiste ondernemer kan hier 7 dagen per week een goede omzet creren.

Gevonden objecten in de omgeving van Valkenburg aan de Geul

Friture met ruime gezinswoning te koop incl. Zeer zeldzaam object, kerkje in Valkenburg. Verder zijn er aparte dames- en herentoilet beide met wastafel, toegang tot toiletruimte met urinoirs.

Horecapand - Beleggingspand Maastricht. Markt 24Winterswijk. Afhaalrestaurant Aangeboden door: Uwhorecamakelaar. Stijlvol ingerichte locatie centrum Maastricht, geschikt voor take away en afhalen.

Hotel-restaurant Aangeboden door: Horeca Advies Zuid.

Zoek in ons aanbod

Dorrenplein 8. Voor meer info: Joey Hehamahua op of Willem Stroet op Restaurant La Promenade is gevestigd in het centrum van Winterswijk op een absolute A1 horecalocatie , in een bijzonder horeca bedrijfspand met zicht op de Jacobskerk en de altijd drukke Markt. Vrijstaand pand in natuurlijke omgeving met grote terrassen, parking op eigen Opvolging is er dan niet, dus zetten wij het pand in de aanbieding.

Euro britse pond grafiek Maison Mansour, Plenkertstraat 7? Caf met zaal in Kerkrade met veel mogelijkheden. Ter overname zeer goed renderend Restaurant Tasty Thai in Maastricht. Dit casco pand met een solide uitstraling is g. Eetcaf de Kastanjeboom in Bunde: topbedrijf met dito omzet en rendement. B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op, hotel te koop valkenburg.

Goed onderhouden horecapand in Wessem!

Gevonden objecten in de omgeving van Valkenburg

Dit unieke, kleine en sfeervolle café ligt op een goede centrale locatie aan het gezellige marktplein van Sittard. Info: Horecamakelaar Eric Blokland, Hotel-restaurant in Noorbeek Limburg Limburg. Zeer goed renderende brasserie ter overname!

Landgoed met paardenhouderij en 2 vakantiewoningen in Arzfeld Dit landgoed met paardenhouderij heeft een prachtige, rustige en absolute alleen lig Limburg Prijs op aanvraag. Meer informatie OK prima.

Zie ook:

Tandartspraktijk sleicher hendrikidoambacht

Vloerkleed rond grijs wol

Kunststof bloempot wit 40 cm

Muziek vragen ik hou van holland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021