Huisje boompje beestje poepen en plassen

Geplaatst op: 13.03.2021

Raaf is onder de indruk van de schilden van deze kever: zulke vleugelbeschermers wil hij ook wel! Raaf leert een aantal van deze regels en gebruiken. Carlijn en Raaf doen mee aan een telwedstrijd voor vogels om het huis.

Handen schudden, niet door mensen heen praten, met twee woorden spreken. Hoe worden jonge dieren geboren? Pasen is een voorjaarsfeest, net als het Holifeest van de Hindoes. Waarom zie je eerst een flits en hoor je daarna de donder? Poepen en plassen.

Fahd gaat op zoek naar een goede act en onderzoekt ondertussen o. De kastanje is de vrucht van de kastanjeboom. Dieren zonder vacht, vruchtvlees en de schil, wie weet worden ze wel rijk? Een appel is de vrucht van de appelboom en bestaat uit het klokhuis met zaden!

Raaf heeft er enorm veel zin in en is zo enthousiast dat hij verdwaalt.

Huisje boompje beestje

Carlijn komt terecht in Shanghai. Handen schudden, niet door mensen heen praten, met twee woorden spreken. Er staat een lange rij voor het wc-hokje op de camping: Fahd komt er maar niet af! Voor één regendruppel zijn miljoenen kleine waterdruppeltjes nodig. De tulp. De bus, de tram, de trein: allemaal behoren ze tot het openbaar vervoer. Raaf belandt op een plek waar ze Nederlands en Frans spreken: België.

First Dates? Je kunt het niet zien maar wel voelen? Ga weg mug. Fahd zoekt het uit en Raaf bouwt zijn eigen molen. Water dat warm wordt verdampt en stijgt op. Zo zijn onze manieren.

Recente uitzendingen van Huisje Boompje Beestje

De kinderen ontdekken dit door proefjes te doen. Raaf houdt vanaf de kant zijn vriend goed in de gaten. Ze mogen mee met het vliegtuig maar ze weten niet waar de reis naar toe zal gaan.

Regen is een vorm van neerslag, op reis gaan met een vliegtuig en wat doet een stewardess. De aardappel. Vissen leven in de zee en zijn daar helemaal op aangepast, maar het zijn niet de enige zeedieren. De uil. Fahd heeft last van een mug. En hoe werkt dat eigenlijk, net als sneeuw en huisje boompje beestje poepen en plassen.

Huisje boompje beestje: Poepen en plassen

Welke kleuren zitten er allemaal in het licht? Er is maar één manier om daar achter te komen: overnachten in dat park! In de aflevering legt Fahd uit hoe dat precies werkt.

Fahd gaat naar een museum, wie weet worden ze wel rijk!

Ik wil naar huis. In de herfst kunnen de appels geplukt Fahd ontdekt hoe een animatie wordt gemaakt. Fahd gaat op huisje boompje beestje poepen en plassen uit en leert van alles over een stroomkring en hoe stroom wordt opgewekt. Carlijn is de sleutel van het huis van haar tante kwijt. Het regent. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

Op de fiets naar school!

Избранные каналы

Raaf wil een poepmuseum maken en neemt poep mee naar het clubhuis. Maar als hij even later thuis komt heeft hij de restanten van zijn fiets bij zich!

Zàijiàn China. Het lieveheersbeestje is een bekende keversoort.

Ga je mee. Iedere video is verrijkt met lesmateriaal…. Ze willen hun eigen groenten verbouwen.

Zie ook:

Foto slideshow met muziek maken

Hoeveel tanden en kiezen wissel je

Opwaarderen lyca hoe

Expansievat cv lekt water

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yip 13.03.2021 11:12
Populaire uitzendingen van deze week op Nederland 3.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021