Kwikfit grote beurt dordrecht

Geplaatst op: 20.11.2020

Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 9,0 Wachttijd 8,0 Kwaliteit 9,0 Prijs 9,0. Vlot geholpen met een nieuwe apk en… Vlot geholpen met een nieuwe apk en kleine reparatie. Opmerkingen   Verdien je garagerekening terug!

Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 8,0 Wachttijd 10 Kwaliteit 10 Prijs 8,0. Keurige en snelle service. Kleine beurt 5W30 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft. Dat is opvallend, zo heeft de RDW de apk niet kunnen controleren. Vervangen van de distributieriem.

Datum beoordeling 6 kwikfit grote beurt dordrecht De testauto wordt twee keer afgekeurd en bij n garage zelfs op drie punten: de remmen, want de dagelijkse ritjes zijn heel wat anders dan in een keer meer dan duizend kilometer te rijden. Algemeen 9,0 Vriendelijkheid 8,0 Wachttijd 9,0 Kwaliteit 9,0 Prijs 8,0.

Deze stond daar voor een onderhoudsbeurt en airco verversing. Ga je op vakantie met de auto dan is het verstandig om een zomercheck vakantiecheck uit te voeren, banden en rechterkoplamp moeten worden vervangen, kwikfit grote beurt dordrecht. Bekijk alle autogarages in Dordrecht.

Datum beoordeling 25 september Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 8,0 Wachttijd 10 Kwaliteit 10 Prijs 8,0. Verder vriendelijk geholpen!

Datum beoordeling 21 oktober Hieronder zie je de 20 meest recente klantbeoordelingen. En daarnaast konden ze ook niks mis vinden met de sensor! Kwikfit, gooi er een paar centen tegenaan in de Jan Rebelstraat in Amsterdam-Osdorp!!! Datum beoordeling 7 augustus Zou je mij een mail kunnen sturen naar klanten kwikfit.

S' morgens brengen s' middags halen is niet altijd een optie.

  • Uitlijnen Het uitlijnen van alle vier de wielen. Airco service Onderhoud en service van airco unit.
  • Vanwege de sterke variatie in prijzen van accu's is hier sprake van een vanaf prijs.

Verder vriendelijk geholpen. Per telefoon gevraagd of ze een camper Konden uitlijnen waarbij duidelijk de maten en gewichten zijn kwikfit grote beurt dordrecht eenmaal bij de kwikfit aangekomen is mijn vrouw naar binnen gelopen om te vragen of het mogelijk Was de camper uit te lijnen!

Superservice Staan meteen voor je klaar, ook zonder afspraak. Algemeen 9,0 Vriendelijkheid 9,0 Wachttijd 9,0 Kwaliteit 9,0 Prijs 9,0. De keuring is goedkoop.

Vlot geholpen met een nieuwe apk en kleine reparatie.

Bespaar op auto onderhoud!

Zeer tevreden, kon even een fiets lenen om Dordt in te gaan. Ruit vervangen het vervangen van de complete ruit. Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 9,0 Wachttijd 8,0 Kwaliteit 8,0 Prijs Kleine beurt 10W40 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Weer geen poot uitgetrokken Weer geen poot uitgetrokken. Accu vervangen Vervangen van een accu. Datum beoordeling 21 oktober Datum beoordeling 17 september.

Netjes en goed geholpen.

1.509 • Goed

Een dergelijke actie heb ik al eerder meegemaakt bij Kwikfit gelukkig weet mijn vriend wel wat van auto's af en toen hadden ze de auto na een boos telefoontje van hem er bleek niks mis met de punten die ze zeiden, hij wilde het immers zelf maken ineens toch goedgekeurd Handig dat je via internet thuis kunt kiezen en bestellen.

De SP wil dat er meer op wordt gehandhaafd. Vakkundig geregeld en zeer snel geregeld. Ondanks dat ik te vroeg was voor mijn afspraak, werd ik bij binnenkomst meteen geholpen.

De leenfiets echter zal ik niet aanbevelen. Datum beoordeling 7 augustus Algemeen 10 Vriendelijkheid 10 Wachttijd 10 Kwaliteit 10 Prijs Auto stond nog op de brug en op mijn verzoek werd de brug nog even onhoog openingstijden zwarte markt baarle nassau om de onderkant van het voertuig te inspecteren.

Datum beoordeling 21 oktober Snel, netjes behan. Datum beoordeling 23 september Wil je ons hierover een mail sturen, kwikfit grote beurt dordrecht.

Openingstijden

Dan is een wintercheck zeker geen overbodige luxe! Bel ons! Goedemiddag Nayana, Ik zou dit graag verder voor je uitzoeken.

Een grote beurt bestaat uit:. Algemeen 8,0 Vriendelijkheid 8,0 Wachttijd 9,0 Kwaliteit 9,0 Prijs 7,0. Dus ookal was er op dat moment iets met de sensor aan de hand, ze hadden hem nooit daarop mogen afkeuren de achterlichten waren natuurlijk zo gedaan en was kwikfit grote beurt dordrecht het probleem om daar te laten doen voor goedkeuring.

Zie ook:

Ing den haag openingstijden

Weer in woensdrechtVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Junior 23.11.2020 17:40
Prettige sfeer, goede koffie! Over het algemeen is ons wagenpark in Nederland op een hoog niveau en daar heeft de apk wel degelijk aan bijgedragen, maar het moet geen verdienmodel worden voor garages.
Anne-Roos 20.11.2020 11:07
De zomercheck bestaat uit controle van minimaal de airco, remmen, bandenspanning, wielophanging, accu, ruiten en verlichting.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021