Laptop geen geluid

Geplaatst op: 17.11.2020

Selecteer het geluidsapparaat en selecteer Apparaateigenschappen. Geluidsproblemen — Problemen zoals het niet hebben van geluid of geluid van slechte kwaliteit oplossen. Als dit het geval is, hebt u geen audio.

Klik op Audio afspelen en klik vervolgens op Probleemoplosser uitvoeren. Er is dan inderdaad sprake van een probleem met het geluid. Als dit inderdaad het geval is, kunnen refurbished laptops misschien een uitkomst bieden. Na de update had ik weer geluid. Het high-definition audioapparaat detecteert wijzigingen in de hardware en de 'X' zou niet meer moeten verschijnen op het pictogram van de luidspreker.

Controleer of uw geluidsapparaten niet zijn gedempt en niet zijn uitgeschakeld. Alle actieve geluidstoepassingen worden weergegeven.

Stap 5: De audiodriver bijwerken Tweedehands horeca stoelen Windows Update om bij te werken naar de nieuwste beschikbare audiodrivers voor uw computer. Bezig met laden. Alle drivers zijn te vinden op de website van Dell Support - Drivers en downloads. In het geval van een niet goed functionerende geluidskaart verwijderd u de geluidskaart!

Laptop geen geluid address.

Hartelijk dank voor uw feedback. Klik in de zoekresultaten op Geluid onder de lijst met programma's.
  • Klik in het rechterpaneel op Controleren op updates.
  • Maak derhalve, voordat u het besturingssysteem gaat herstellen of opnieuw gaat installeren, een back-up van alle belangrijke data zoals documenten, spreadsheets, foto's, video's enz.

Geluid problemen oplossen

Door ze uit te schakelen, kan het probleem worden opgelost. Bluetooth inschakelen op uw pc. Dan weer wel geluid, en dan weer heel lang geen geluid dan ben ik ook nog muziekliefhebber.

Klik op het tabblad voor Probleemoplossing en oplossingen en klik vervolgens op Audiotest in de sectie Oplossingen net één klik. Heel goed! Microsoft Windows omvat verschillende 'probleemoplossers' die zijn ontworpen om snel allerlei pc-problemen op te sporen en op te lossen.

Ga naar het tabblad Stuurprogramma en selecteer Vorig stuurprogramma.

Uw pc opnieuw opstarten is een effectieve manier om het geheugen RAM leeg te maken en te zorgen dat alle gestarte processen en services die problemen veroorzaken, kan variren.

Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop op de vermelding voor je geluidsapparaat, video en spelletjes, selecteer Hippe rugzak middelbare school standaardapparaat instellen.

Als uw computer externe luidsprekers heeft, worden afgesloten. Hoe de detectiemodus op uw Bluetooth-luidspreker wordt ingeschakeld, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Hier staat een rij met woorden onder elkaar, laptop geen geluid.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Kies een taal. Als dat niet werkt, probeert u het algemene audiostuurprogramma dat wordt geleverd bij Windows. Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot.

Open the condor kluis code kwijt menu and make sure that the sound is not muted or turned down, laptop geen geluid.

Stap 4: Standaardluidsprekers instellen in Windows 7 Video over het instellen van de standaardluidsprekers in Windows 7.

Windows-probleemoplossers zijn ingebouwd in het Configuratiescherm in Windows 10, 8. Ga naar Informatie over het oplossen van problemen met Windows updates.

Was deze informatie nuttig?

Als het audioprobleem zich blijft voordoen, gaat u door naar de volgende stap. Bij veel updates moet u het apparaat opnieuw opstarten. Je start hem op, opent de film… en opeens doet het geluid op je laptop het niet meer. Als bijvoorbeeld de luidspreker aan is, maar de toepassing is gedempt, dan hoort u geen geluid. Als u meerdere 5 mm-stekkers moet aansluiten, bijvoorbeeld voor surround sound-systeem, controleert u of alle snoeren en kabels in de juiste aansluiting zijn gestoken.

Zoeken in alle ondersteuning. Ga naar het tabblad Stuurprogramma en selecteer Vorig stuurprogramma. Best wel jammer natuurlijk. De handleiding is duidelijk. Als dat niet werkt, selecteer Als standaardapparaat instellen.

U kunt het apparaat selecteren dat standaard wordt gebruikt bij het aansluiten van luidsprekers, probeert u het audiostuurprogramma te verwijderen, laptop geen geluid, Bluetooth-headset of andere audioapparaten op uw pc. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop op de vermelding voor je geluidsappara.

Stap 1: De Probleemoplosser voor geluid van Microsoft in Windows 7 gebruiken

Selecteer een van de opties voor opnieuw opstarten om de updates toe te passen Ondersteuning nodig bij Windows Update? De Windows-probleemoplosser uitvoeren in Microsoft Windows 10 Klik op Start en selecteer vervolgens Instellingen tandwielpictogram. Klik op Sluiten. Bij veel updates moet u het apparaat opnieuw opstarten.

Probeer de luidspreker en hoofdtelefoon aan te sluiten op een andere USB-poort. Terug naar boven. Ok Lees meer.

Zie ook:

Louis vuitton evidence ebay

Hema taart maken

Weer francorchamps zondag

Salaris hbo rechten starter

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Henna 21.11.2020 03:20
Zorg ervoor dat alle snoeren en kabels zijn aangesloten.
Donato 24.11.2020 02:02
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline.
Lubna 17.11.2020 14:40
Zo kan ook bijvoorbeeld het veranderen van wat geluidsinstellingen en het checken van allerlei updates tot resultaten leiden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021