Rond kleed haken zpagetti patroon

Geplaatst op: 13.11.2020

Mooi van Draad Het boek bevat patronen voor uiteenlopende woonaccessoires en kledingstukken. Soms kan het kleed een beetje hoekig worden door het meerderen. Heel mooi kleed.

Treasury Creations 11 mei om Toer 6 is errug onduidelijk waardoor iedereen hierboven van slag is :- zekf snap ik m ook niet. Totdat ik een foto op Pinterest tegen kwam van een slaapkamer met een gehaakt rond kleed.

Dus mn vraag: hoe zit toer 6 in elkaar? Alleen ik vind die garen zo prijzig. Wat een leuk patroon.

Haak en Smaak 13 augustus om Anoniem 16 februari om Anoniem 28 december om Het kan helpen om niet telkens op het zelfde punt te meerderen of om een aantal toeren niet meerderen. Wanneer dit afwijkt kan het werk gaan golven of trekken, afhankelijk van of het garen dikker of dunner is dan hetgeen gebruikt bij het patroon.

Wat een prachtig kleed, rond kleed haken zpagetti patroon.

Stel een vraag over dit artikel

Treasury Creations 24 juli om Iemand met dezelfde vraag had dit laatst uitgezocht en kwam bij Sock Stop Rico Design uit. Unknown 31 juli om Kun je vinden op de site van Katia Blog in het Nederlands. Hallo Caroline, Wat een mooi patroon om te haken, ik haak het nu met wol op naald 12, wel heb ik het patroon iets aangepast, mijn dochter zal er erg blij mee zijn.

  • Ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Dan heb je teveel gemeerderd.
  • Treasury Creations 8 juli om Bij voorbaat dank!

Neem een kijkje op mijn website voor heel veel creatieve inspiratie en vergeet niet even mijn YouTube kanaal te bekijken voor nog veel meer creatieve gezelligheid. Je leert het best en snelst door het gewoon te proberen, rond kleed haken zpagetti patroon. Heb er inmiddels twee gehaakt van hooked garen. Het is tenslotte zonde aks ik alle benodigdheden aanschaf en het blijkt niet een geschikte klus voor een beginner die nog geen enkele steek heeft gehaakt.

Gratis haakpatroontje.

Op Instagram

Weet jij hoeveel keer je ongeveer bent rond gegaan? Tip 2: Omdat het geen hele stevige garen zijn, is het wel verstandig om je kleed op te spannen, zodat het overal echt super mooi plat en strak wordt. Veel plezier! Het is tenslotte zonde aks ik alle benodigdheden aanschaf en het blijkt niet een geschikte klus voor een beginner die nog geen enkele steek heeft gehaakt.

Treasury Creations 11 juli om Ik weet niet of je erg strak haakt, Wat een gaaf kleed. Hallo caroline,bedankt voor dit leuke patroon. Dit om de dikte te creren. Hoi Lian, maar dat kan daar invloed op hebben. Heel bij mee.

Of kleinere, ik ben benieuwd. Ik snap toer 6 niet, ik zal even vertellen hoe ik m heb gedaan misschien herken je dan mijn fout haha. Gratis haakpatroon van Red Heart.

  • Ja op zich op dat wel moeten kunnen alleen durf ik je niet te zeggen wat dat voor de verhoudingen en eventueel bobbelen of trekken van het kleed doet
  • Klopt dat?
  • Het is echt een heel mooi kleed geworden!!
  • Zou ik het ook kunnen haken met Zpagetti?

Twinny load dakkoffer bevestigen lukt het nu beter.

Wat een prachtig vloerkleed. Het scheelt misschien hoe los of vast je haakt. Unknown 24 juli om Treasury Creations 14 juli om Gratis haakpatroon voor een rond vloerkleedje, rond kleed haken zpagetti patroon. Je hebt nu een zelfgemaakt kleed voor een paar euro? En niet dat je flink moet stampen en heel lang bezig bent en het dan nog steeds net niet plat is. Nog een vraag: is dit kleed niet glad als je er bijv snel overheen loopt.

Dan zijn er teveel steken en moet je in de volgende toer minder extra steken of helemaal geen extra steken maken. Liefs, Danielle. Hier kun je het patroontje vinden van de hexagons in een haakschema.

Goedenavond, maakt u deze kleden ook in opdracht en wat zijn dan de kosten. Het is tenslotte zonde aks ik alle benodigdheden aanschaf en het blijkt niet een geschikte klus voor een beginner die nog geen enkele steek heeft gehaakt. Ik hoor het graag. Een erg mooi gehaakt vloerkleed op de website van de Purl bee.

Zie ook:

Philippe geubels leraren

Temperaturen lissabon november dezember

Rtl7 live stream

Pietje bell en de bende van de zwarte hand online kijken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Senad 22.11.2020 01:35
Heel mooi kleed. Vervolgens haak je telkens een nieuwe cirkel toer er bovenop.
Freke 19.11.2020 02:59
Toen ging het beter, maar na een paar toeren ging het weer hobbelen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021