Ruwharige teckel pups black en tan

Geplaatst op: 08.01.2021

November Inmiddels heeft de NTC in Oktober deze fokker "" gerehabiliteerd"" in ere hersteld, is niet meer aansprakelijk voor problemen van fokkers zie hun website en sinds okt heb ik alweer 10! Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook kennelhoest Ontwormd 4x en ontvlooid Europees paspoortje Microchip ,indentificatie,registratie 2 jaa Wat krijgt u mee bij aankoo

Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis ree Er zijn geen pupjes beschikbaar. Rood is een andere genetisch sterke kleur, die ook wel - ten onrechte -"blond" wordt genoemd.

Op zoek naar een kortharige dwergteckel puppy? Soms is het vlak na de geboorte voor een leek lastig te zien welke kleur de pups uiteindelijk gaan krijgen. De Bedriegertjes 2 De Bedriegertjes1 Het blinde honden verhaal fotoboek VagabondPets gastenboek                               Nestjes                               outcross                                                                                      outcross   Ik heb af en toe een nestje ruwharige dwergteckelpups voor de serieuze teckelliefhebber, die met de grootste zorg in de woonkamer worden grootgebracht, dus goed gesocialiseerd vanaf dag 1.

Het vergt kennis van zaken om de juiste kleur te kunnen vaststellen.

ElsjeFiederelsje en Moriaantje 1 jaar oud, ook kaninchen gebleven. Dit nestje voldoet geheel aan alle eisen van de rasvereniging en de Raad van beheer op kynologisch gebied. Bij het verlaten van het nest zijn de pups gentgechipt en ontw Aluminium tekstborden. De dierenarts heeft ze onderzocht en gezondverklaard? Black and Tan Dwergteckel puppies te koop.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Ik heb dus niets met deze kennel te maken. Er zijn black and tan en bruine pups en zowel teefjes als reutjes. Choc a holic Sientje  en pups Febr outcross                                                       Hoppe Keetje en pups outcross combinatie. Tekstborden van Puppyplaats. Krijgen uiteraard de klinische ECVO oogonderzoeken, hebben een DNA profiel, zijn daarnaast ook nog genetisch getest op 2 vormen van pra die voor kunnen komen bij de Dwerg ruwharen.

Bij het Wij zijn ons gaan verdiepen in de verschillende kleuren die voorkomen bij de Ruwhaarteckels. Dit zouden weleens hele stoute pupjes kunnen gaan worden Ruwharige teckel pups black en tan Inmiddels heeft de NTC in Oktober deze fokker "" gerehabiliteerd"" in ere hersteld, is niet meer aansprakelijk voor problemen van fokkers zie hun website en sinds okt heb textielverf waar te koop alweer 10.

De meisjes   De meisjes. Plaats advertentie. Kleuren van de Ruwhaarteckel. Hij groeit op in huiselijke sfeer op samen met zijn moeder.

Onze teckels

Om gendrager te zijn hoeft de hond zélf niet chocolade te zijn. Allerlei soorten tekstborden, groot assortiment en snelle levertijd. De meisjes. Krijgen uiteraard de klinische ECVO oogonderzoeken, hebben een DNA profiel, zijn daarnaast ook nog genetisch getest op 2 vormen van pra die voor kunnen komen bij de Dwerg ruwharen.

Drie teefjes en een reu. In korte tijd is Puppyplaats. Er is nog en teefje en een reu beschikbaar. Uw e-mailadres:. Prachtig nest met standaard korthaar teckels.

Met name rood zal niet altijd direct goed te zien zijn. Nieuw nestje geboren die het nest mogen verlaten vanaf 20 oktober Reserveer nu reeds, bel voor ex Ik heb af en toe een nestje ruwharige dwergteckelpups voor de serieuze teckelliefhebber, die met de grootste zorg in de woonkamer worden grootgebracht, dus goed gesocialiseerd vanaf dag 1. Kort harige middel grote teckels. Ze zijn op grond van de genetische testen van beide ouders "" free by parents"" van 2 vormen van pra die voor kunnen komen bij de dwerg ruwharen  en hebben allen al lieve baasjes.

Te koop mooi gebouwde Hollandse herder ruwhaar reutje Hendrik. Dit zouden weleens hele stoute pupjes kunnen gaan worden. Gepaard met de tijgerkleur ziet men weleens een blauw oog? Momenteel meerdere meisjes en mannetjes b De Ruwhaarteckels zijn het meest bekend in de wildkleur, die kan varieren van licht tot heel donker wildkleur.

Over Puppyplaats: Puppyplaats. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt? Tekstborden van Puppyplaats, ruwharige teckel pups black en tan.

Op de foto's : Reutje bowie is roodkleurig 8 weken Reutje bailey is roodkleurig 8 weken Onze chanou is bevallen van een nestje teckelpups.

Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Op zoek naar een kortharige dwergteckel puppy? Nieuwste puppy advertenties:.

Lo wiesje  vd Vikinkjes op haar 3e verjaardag. Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis ree De chocoladekleur onderscheidt zich in twee kleurslagen, nl. Moeder is aanwezig.

Zie ook:

American bully kennel nederland

Handbal op tv vandaag kpn

Step up revolution casting

Koude handen lage bloeddruk

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sanna 10.01.2021 23:38
Dit is toegestaan, maar wordt toch als minder fraai gezien.
Eleanora 11.01.2021 13:22
Chocolade and Tan, onze Rapunzel. Info kan via mij of rechtstreeks bij de fokker.
Liam 09.01.2021 09:45
Het komt soms voor dat een fokker word verrast met een paar chocoladekleurige pups in zijn nestje zonder dat hij dit had verwacht. Het teefje is helaas overleden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021