Ruwharige teckel te koop particulier

Geplaatst op: 19.02.2021

Ruwharige dwerg teckel pups Hele mooie dwerg teckel pupjes te koop, wij hebben nog ter beschiking lieve reutjes en teefjes! De bandana sluit. Hedel 11 okt.

Ze hebben veel beweging nodig en zijn niet zo makkelijk af te richten. Felicanis Kasterlee. Harelbeke 8 okt. Bekkevoort 17 okt. Op aanvraag 22 okt.

Zijn er meerdere rassen meer dan 3 dan heeft u te maken met een brood fokker Voor u een pup gaat bekijken, Google eerst naar de ruwharige teckel te koop particulier of handelaar. Ze zijn goed gevaccineerd, goed ontwormd en uiteraard gechipt.

Bezoek website 22 okt. Gezocht ruwhaar teckel pup Teefje Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Een teckel is een kleine jachthond die speciaal gekweekt werd om onder de grond op kleine dieren te jagen. Onze uitzonderlijk mooie teckel dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Bert Appeltern. Whatsapp Hij blaft om te waarschuwen en om af te schrikken. Bieden 19 okt. De kleinste exemplaren werden ingezet voor de jacht op konijnen, omdat zij makkelijker door de smalle tunnels konden lopen.

Saskia Amsterdam. Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Voor meer info bel. Teckel pups "special edition" teckel pups. We hebben meerdere brief in engels 5 mannetjes en 2 vrouwtjes Ze mogen het nest verlaten vanaf 7 en 10 september.

Ruwharige Teckel pups te koop

Ik maak halsbanden, tuigjes en strikjes van leer. Ruwharige dwerg teckel pups Hele mooie dwerg teckel pupjes te koop, wij hebben nog ter beschiking lieve reutjes en teefjes! De bandana sluit. Teckels zijn vaak eigenzinnig en soms wat onstuimig.

Bezoek website Vandaag. Moeder roxy is black and tan en een kleine. Wij herplaatsen ook oudere en oude tec. Maatwerkvoorjehond betekent ook m. Op maat gemaakte teckeltrui. Bekijk hier enkele verkochte ruwharige Teckel pups.

Welkom bij Teckeltje.nl

Handgemaakte truitjes speciaal ontworpen voor teckels. Whatsapp Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis! Boechout, BE Eergisteren. Onder andere fleece, waterdichte en ademende stof, of v.

Teckel pups te koop Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis. Gezocht ruwhaar teckel pup Teefje Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup. Kasterlee Vandaag. Daarom be. Moerdijk 21 okt. Een kaninchen of dwerg ruwharige teckel teefje. Vlijmen 20 okt. Deze ontzettendegrappige, ruwharige teckel te koop particulier.

Over de ruwharige Teckel

Zijn er meerdere rassen meer dan 3 dan heeft u te maken met een brood fokker of handelaar. Zoek je een hondentruitje dat goed past?!

Bekkevoort 17 okt. Beide ouders zijn aanwezig.

Amsterdam Gisteren. Gezocht Dwergteckel Ruwhaar Ik ben als teckel liefhebber op zoek naar een ruwharige dwergteckel blond of donkerbruin. Puppy ook welkom hoogte tussen 30 cm en 45 cm hoi ik ben hugo, 7 jaar en een grote labradoodle.

Zie ook:

Bellen buitenland kpn

Je bent mijn liefste vriendinVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021