Shampoo om rode gloed uit haar te krijgen

Geplaatst op: 10.02.2021

Groetjessss en thnx alvast! Ik heb zo'n 6 weken geleden highlights laten zetten in mijn al blonde haar.

Ik heb overlegd met een van onze kapsters en die geeft aan dat ze jou het beste telefonisch kan helpen. Toen ik daar klaar mee was, heb ik er weer donkerbruine verf overheen gedaan. Je kent het wel: je loopt de drogist binnen en de pakjes haarverf staan er te kust en te keur, in alle kleuren van de regenboog. Bij blonderen is een oranje gloed te voorkomen door een lager percentage waterstofperoxide te gebruiken zodat het ontkleuren langzamer gaat.

Het belangrijkste vind ik dat de koperige kleur uit de punten verdwijnt. Zoals je ziet is het allemaal niet zo simpel en kun je haarkleuringen maar beter laten uitvoeren door een professional. Vooral bruintinten bevatten veel roodpigment.

We adviseren je om deze producten alleen te gebruiken als je ervaring hebt met het gebruik van waterstofperoxide.

Hi Nathalie, Bedankt voor je vraag. Je wilde slechts n tintje donkerder gaan, is bijna zwart geworden! Hoop dat jij een oplossing kan aandragen.

Mijn kapster heeft er ook een toner overheen gezet maar ik zie helemaal geen verschil.

Dan is de ondertoon blijven hangen op oranje.
  • Na 10 keer wassen moest het weg zijn.
  • Het haar moet dan eerst helemaal ontkleurd worden. Hiermee bedoel ik dat de kleur na een x aantal wasbeurten zal vervagen en lichter zal worden.

Page content

Voor het beste resultaat en afhankelijk van hoe groen je haar is kun je de ketchup het best door je gehele haar verdelen en in aluminiumfolie een kwartiertje laten intrekken. Hoi Lisa, Bedankt voor je vraag. Ik vind het een afschuwelijke kleur. Maar helaas vind ik het resultaat echt heel erg lelijk geworden. Daarnaast is haarverf van de drogist vaak onnodig schadelijk voor je haar. Het oranje is er helemaal uit, maar komt na twee wasbeurten weer terug.

De aluminiumfolie houdt de warmte van je hoofdhuid vast, waardoor je haarschubben zich iets openen en de rode pigmenten in de ketchup beter hun werk kunnen doen. Nu daar liep het helemaal fout ik ging met orangje haar naar huis shampoo om rode gloed uit haar te krijgen kapster had dit helemaal verkeerd gekleurd?

Mijn haar heeft een oranje gloed gekregen na gebruik van Sebastian Potion 9,dit product heeft de zelfde kleur! Lees snel verder en voorkom die ongewenste tint. De blauwe pigmenten zullen de oranje kleur neutraliseren. Net zolang tot je denkt dat de kleur goed is.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Ik heb mijn uitgroei weer bijgewerkt. Heel vaag.

Verzorg het daarom met een milde shampoo en gebruik altijd conditioner na het wassen. Bel: voor een afspraak vermeld haargeheimen herstel kuur en je krijgt geheel vrijblijvend een gratis herstel en volume behandeling twv 20 euro en je zult verstelt staan van het resulaat Reageren. Maar nu is mijn "uitgroei" nog steeds oranje.

Ik ben al langs mijn kapper geweest die gaven mij 3 opties: 1. Home Blog Hoe shampoo om rode gloed uit haar te krijgen het dat mijn haar warm van kleur wordt na het blonderen. Ik zou graag mijn haar lichter willen en van de rode tinten korte christelijke gedichten kerst komen.

Vind je dat niet zo charmant.

Weet jij het antwoord?

Bij het uitwassen zoals ze zei na 35 min was het resultaat een oranje gloed bij mijn uitgroei. Ik vond dat kleur niet zo mooi en heb dus beslist om het vandaag weer bruin te verven maar nu heb ik dus vanvoor aan mijn froefroe een rode gloed gekregen de rest van mijn haar is mooi bruin gekleurd maar ik wil graag die rode gloed vanvoor eruit.

Oplossing In het geval van een licht oranje gloed, kun je je haar misschien nog redden met een goed gepigmenteerde zilvershampoo. Vooral als de zon erop schijnt is de kleur goed te zien.

Reply Nov 07, Mijn haar is kleurhoogte 5. Als je haar wat oranje uitvalt, met ketchup aan de slag. Ik vond dat niet mooi en heb het toen geprobeerd 2 maanden te laten vervagen waarna ik het donkerbruin heb geverfd. Denk je dat jij raad weet met mijn lange zwarte haren. Meestal zie je de natuurtint van jouw haarkleur wel en de ondertoon niet. Beste Reageren.

Ik had deze spoeling bij een kappers winkeltje gekocht, omdat dat mij het beste leek. Of laat ik beter een kleurspoeling zetten door de kapper? Het liefst niet met verf maar met een semikleuring   die wordt minder snel rood.

Iets wat ik 1 maal per jaar laat doen ik heb kastanjebruin haar dus donkerbruin haar.

Hoe krijg je de oranje gloed uit je haar met demi-permanente kleuringen. Ik zit ook met een vraag.

Zie ook:

Transavia stewardess salaris

Shimano nexus 3 versnellingskabel vervangen

Hoe lang duurt buikgriep bij kind

Aeg magnetron warmt niet meer op

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jamai 16.02.2021 17:26
Was je haar een aantal keren met een diepreinigende basische shampoo.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021