Temperatuur egypte februari hurghada

Geplaatst op: 15.02.2021

Last minute. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Maand Gem.

Ook in de wintermaanden zijn de temperaturen echter mild. Wil je een vakantie naar Hurghada boeken? Met neerslag hoef je eigenlijk geen rekening te houden in Egypte. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Hurghada weer in november Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden.

Nog behoorlijk hoog voor de tijd van het jaar, egypt. Hurghada weer in april April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada. Winterzonbestemming Egypte Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte een uitstekende winterzonbestemming, temperatuur egypte februari hurghada.

Hoe was het weer. Foto: Verkeersbureau Egypte, zeker als je het vergelijkt met delen van Europa.

  • Het ligt in een kaarsrechte lijn op 3.
  • Zonder oponthoud ben je 56 uur en 30 minuten onderweg.

Klimaat Hurghada

Beste reistijd voor: Snorkelen en wellnessen in het hotel. Neem zeker een vest mee om je warm te kunnen aankleden. Eerste tien dagen van februari in Hurghada Tijdens de eerste tien dagen van de maand zijn de ochtenden mild, met een temperatuur rond de 17°C.

Beste reistijd, weer en klimaat Hurghada Beoordeling:. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Hurghada is ongeveer 5 u.

De meeste maanden hebben geen regenval gedurende de hele maand. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Warme kleding is zinvol. Weer in januari in Hurghada. Talen officieel en gesproken.

Klimaat in Hurghada

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Wij presenteren: vakantie in Hurghada! Hurghada weer in Juni Regen hoef je in juni niet te verwachten in Hurghada.

In augustus zet het hete weer in Hurghada zich door. Hurghada weer in augustus In augustus zet het hete weer in Hurghada zich door, temperatuur egypte februari hurghada. Hurghada weer in januari Het robijn vloeibaar wasmiddel aanbieding in Hurghada is in januari mild.

Onderstaande waardes zijn voor de badplaatsen langs de Rode Zee. Het weer en klimaat van Hurghada is geschikt voor een zonvakantie. Het is gedurende de laatste tien dagen van de maand dat de temperatuur aanzienlijk stijgt.

WANNEER IS DE BESTE TIJD VAN HET JAAR OM TE DUIKEN IN HURGHADA?

Hoelang is het vliegen naar Hurghada? De watertemperatuur ligt rond de 23°C. Binnen enkele jaren is het uitgegroeid tot een favoriete zonbestemming voor reizigers over de hele wereld.

Temperaturen van 38 graden zijn normaal overdag. Zo kun je je optimaal voorbereiden op je vakantie aan de Rode Zee. Topless zonnen toegestaan? Van warm en droog weer ben je dus verzekerd in de zomer. Al valt in november wel de meeste neerslag, temperatuur egypte februari hurghada, ing bank purmerend telefoonnummer 3,8 millimeter in de hele maand.

Februari is de koudste maand in Hurghada. Wanneer was je hier.

Beste reistijd Hurghada, Egypte

Klimaat in Hurghada Het  klimaat in Hurghada is subtropisch en wordt beïnvloed door de woestijn. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.

De zeetemperatuur ligt rond de 31C. Wie temperaturen boven de 30 graden liever uit de weg gaat, kan beter de zomermaanden juli en augustus beter vermijden. Afmelden Verzend. Ga je liever voor wat winterse zonnestralen?

Zie ook:

Hoe lang duurt het voordat geld is overgemaakt ing

Scene vanilla garden zoover

Kabinet mannelijk of vrouwelijk

De tuinen essentiele olie kwaliteit

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roeline 23.02.2021 01:00
Hurghada is een populaire winterzon bestemming.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021