Vertaling excel functies frans nederlands

Geplaatst op: 24.10.2020

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het dialoogvenster Office-add-ins wordt weergegeven.

SharePoint 7. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. De optie Geselecteerde cel direct vertalen in het tabblad Vertaler zal proberen de formule in een cel die u hebt geselecteerd te vertalen.

Was deze informatie nuttig? De laatste 2 matrices kennen we al van de totalen-berekening nu absoluut gemaakt zodat de formule naar beneden naar de andere drie producten kan worden gekopieerd. Geef een vaste datum in.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Volg hiervoor de volgende instructies:. Vertaalgeheugens of translation memories Lingohopper maakt gebruik van vertaalgeheugens of  translation memories. Log in. Staf Laenen 5.

Tom Ysewyn 9. Als u meerdere cellen heeft waarin u een woordtelling nodig heeft, wordt de formule enigszins gewijzigd.
  • Zeer mooi, maar stel, je rapport dient voor de collega's in Parijs of Londen. CAT tools zijn geen automatische vertaalmachines, maar helpen de vertaler bij het vertalen.
  • Een klein probleem, maar ik vroeg me af of het mogelijk is dit te verhelpen? X Read our Privacy Policy.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Somproduct is een geweldige formule, vandaar dat ik je voorbeelden in dank en met plezier analyseer en gebruik waar ik kan. Dit artikel helpt u stap voor stap bij het instellen en gebruik van de Excel-add-in Functievertaler. Website door Newance. Carolien Rombauts 6. Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks:. De uitzondering hierop is de eerste keer dat u de Functievertaler start, dan gaat u naar een Welkomst venster:.

  • Opmerking:  We bekijken elk stukje feedback persoonlijk, maar we kunnen niet beloven dat u antwoord krijgt.
  • Naast de beschikbaarheid van diverse koppelingen die interessant kunnen zijn, kunt u ook de Doel- en Bron talen hier op elk gewenst moment wijzigen. Om dit te testen dien je Excel te sluiten en de instellingen van je computer te wijzigen naar een andere taal of basislocatie.

Hetzelfde probleem geldt voor mij. Volg hiervoor de volgende instructies:? Webinar 1. Laurent Van Eesbeeck 6! Maar hebben alle collega's in Londen een Engelse landinstelling. Zo kunnen wij een juiste, consequente vertaling garanderen.

U kunt het deelvenster Voorkeuren activeren door te klikken op het instellingenwiel onderaan een van de drie belangrijkste deelvensters. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice.

Lingohopper maakt gebruik van vertaalgeheugens of  translation memories.

Carolien Rombauts 6. Hoewel de Chanel tas kopen in antwerpen alle talen ondersteunt waarin Microsoft Excel-functies zijn vertaald, te downloaden en te installeren. Dan klik je op "OK". Deze formules geven dus een tekst als resultaat en de uitkomst van de formule kunnen we niet evalueren met een andere formule.

Ik wil van standaard datum in excel af van standaard opmaak, vertaling excel functies frans nederlands. We hopen dat de Functievertaler u productiever maakt door gelokaliseerde versies van Excel te gebruiken en ontvangen graag feedback.

Account Options

Daarmee vertalen we jouw tekst niet alleen zo perfect maar ook zo efficiënt mogelijk. De Functievertaler is ontworpen voor mensen die Excel-versies in verschillende talen gebruiken en hulp nodig hebben de juiste functie in de goede taal te vinden of zelfs hele formules te vertalen.

Een zeer goed voorbeeld voor het gebruik hiervan is wanneer je een datum nodig hebt in een titel die met andere tekst is aangevuld.

  • Daarom zorgt Lingohopper steeds voor een uitgebreide  kwaliteitscontrole.
  • Vertaalgeheugens of translation memories Lingohopper maakt gebruik van vertaalgeheugens of  translation memories.
  • In het deelvenster Vertaler kan een volledige formule van de ene taal naar een andere worden vertaald.
  • De andere knoppen worden gegroepeerd volgens de bijbehorende functies: het decimaalscheidingsteken , het matrixscheidingsteken en het lijstscheidingsteken.

Ik zoek naar 3 specifieke stukken tekst in 1 cel, waarbij de uitkomst een simpele J of N moet zijn. Kurt Bolsens 8. Hierover gaat deze blog. De formule ziet er dan als volgt uit:. Een Excel-bestand laten vertalen. Wanneer een zoekactie de gewenste functienaam toont, kunt u erop klikken en dan worden de taalcombinatie en de functiedefinitie vertaling excel functies frans nederlands.

Hebt u nog meer feedback.

Als u de woorden in een specifieke cel moet tellen, kunt u specifieke Excel-functies gebruiken. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Als uw installatietaal een van de talen is die is vertaald voor de Functievertaler zal de gebruikersinterface worden weergegeven in de gelokaliseerde taal.

We gebruiken het concept van Doel en Bron in de vertaler. Hoewel de Functievertaler alle talen ondersteunt waarin Microsoft Excel-functies zijn vertaald, kunt u maar met n paar tegelijk werken.

Met wat creativiteit kan de standaard-formule ook nog anders gebruikt worden?

Zie ook:

Gedichtjes overlijden kat

Ebook overzetten van ipad naar kobo ereader

Lenovo tab m10 laad niet meer op

Zwembad de hoge devel buitenbad

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sonam 02.11.2020 04:43
Dag Ton, bedankt voor je zinvolle aanvullingen en de complimenten! Also interesting for you.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021