Witte herder pup te koop

Geplaatst op: 05.10.2020

Er zijn twee types binnen dit ras, de kortharige en de langharige. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Het mooiste ras wat er bestaat. Zwitserse witte herder pups te koop. We hebben inmiddels 3 teefjes en 2 reuen waarvan 1 reu gewoon huiahond Over Het Hezehof. De pups zijn gesocialiseerd , met andere honden en mensen. Vorige

Het ras is geschikt als gezinshond op kleine voortuin aanleggen voorbeelden dat je hem als pup goed socialiseert. Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herder! Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, g.

Wachtwoord vergeten? Een Mechelse herder witte herder pup te koop iets minder en is een echte spring-in-'t-veld. De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een even Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te .

Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te Allemaal langstock en op zoek naar lieve baasjes. We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen.
  • Onze vader Ook de omgang met kinderen en andere huisdieren verloopt vlot.
  • Over de Zwitserse Witte Herder.

Het verhaal van onze eerste hond

Moeder is een stokhaar Vader een langstok Beide ouders De witte herdershond wordt daarom ook Amerikaans-Canadese Witte Herdershond genoemd. Er zijn veel verschillende soorten herdershonden.

Terug naar alle puppyadvertenties. Onze honden zijn voorzien van een stamboom, zo ook de pups die ze krijgen.

  • Beide ouders zijn raszuivere Zwitserse herders en de pupjes zullen dus ook een
  • Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst. Een wekelijkse borstelbeurt is vaak voldoende.

Wij zijn 3 teefjes, 5 reutjes. Vacht en verzorging. Bij ons vindt u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop. Info over oorsprong, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze. Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baas .

Zwitserse Witte Herder pups te koop

Je moet zijn vacht regelmatig borstelen en geen probleem hebben met vaak stofzuigen. Kleur, wit. In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, de Canadese herder.

Beide ouders zijn getest Naast voor het fokken hebben we ook 2 huishonden een duitste herder en een witte herder di Pups witte herder pup te koop combinatie Zwitserse Witte Herder en Akita. Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart. We heb inmiddels 3 teven en een dek reu.

Over de Zwitserse Witte Herder

Twee maal per jaar kent het ras een ruiperiode waarin het aan te raden is de borstelfrequentie op te voeren. Bij ons vindt u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop! Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baas Behaalden beide uitmuntende showresulta

Beide ouders zijn raszuivere Zwitserse herders en de pupjes zullen dus ook witte herder pup te koop Junior pups. Vorige De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een eveneens raszuivere Akita Inu? Zwitserse Witte Herder pups te koop. Zwitserse witte herder pups te koop. Hij leert makkelijk trucjes en heeft veel beweging nodig. In het begin van de 19e eeuw werden zij niet gefokt op basis van kleur, want de nadruk lag op de gebruikswaarde?

Witte zachtaardige werker

Nos heures d'ouverture: Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi sur rendez vous Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u.

Witte of Zwitserse herder pups nieuw nestje. Kleur, wit. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

U kunt zich nog aanmelden voor de wachtlijst In het begin van de 19e eeuw werden zij niet gefokt witte herder pup te koop basis van kleur, want de nadruk lag op de gebruikswaarde! Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.

Ga regelmatig naar buiten voor een fijne wandeling en laat je hond af en toe eens lekker rondrennen zonder leiband.

Zie ook:

Abn amro vreemde valuta bestellen

Hoe zwaar is een gevulde koek

Ov fiets amsterdam centraal beschikbaarheid

Noord italië mooiste plekken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jaouad 07.10.2020 13:51
Wij zijn een erkende handelskwekerij  met een groot aanbod aan verschillende rassen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021