Woonboten te koop amsterdam

Geplaatst op: 20.11.2020

De Franklin-allesbrander is zeker een blikvanger. Jouw filters: Huizen en Kamers Woonboten Verwijder filters. Ed Amsterdam.

Het interieur is grotendeels onder architectuur ontworpen,  modern, strak, eigentijds maar met voldoende karakteristieke kenmerken, een perfecte combinatie van historie en hedendaags wooncomfort. Woonschip in Amsterdam.

Leuk woonschip met klassieke uitstraling op absolute toplocatie. Het schip met legio mogelijkheden. Een bijzonder charmant arkje bestaande uit 2 gedee Amsterdam 2 kamers 33 m². De omgeving vergt weinig toelichting, alom bekend als absolute toplocatie aan de rand van het centrum, rustig met alle voorzieningen op loopafstand, weids uitzicht over de Entrepothaven en een diversiteit aan leuke vaarroutes vanaf de voordeur.

Een bijzonder charmant arkje bestaande uit 2 gedee Amsterdam 2 kamers 33 m. De ligplaats bevindt zich op een bijzonder mooi stukje van de Keizersgracht, een kleine oase met een groot zonnedek op het voorschip en een beschut lommerrijk entree, woonboten te koop amsterdam. Watervilla in Amsterdam. Op aanvraag 2 okt. Ni Amsterdam 5 kamers. Deze ark is nooit in gebruik genomen en dus zo goed als nieuw.

Een bijzonder pittoresk stukje Amsterdam waar deze in scheepsvorm gebouwde woning met een combinatie van klassieke en moderne kenmerken perfect op z'n plaats is. Ni Amsterdam 5 kamers.

Type ijsselaak. Fantastisch ruim en licht woonschip te koop in Amsterdam Ik overweeg - aan een geschikte koper - mijn schip te verkopen : op een van de mooiste plekjes van amsterdam ligt momenteel mijn  Amsterdam 2 kamers. Moet per direct weg: leuke gezellige woonark met betonn Noord-Holland 2 kamers 50 m².

In het verlengde van de grote slaapkamer is met een slimme inzet van kasten een studeerkamer gerealiseerd. Bieden 11 okt.

Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ark is Amsterdam 10 kamers. Contacteer de Makelaar. Ark is! Adres opzoeken via telefoonnummer nederland, afgemeerd op een mooie ligplaats in het Oostelijk havengebi.

Telefoon Mobiel 06 - 53 Email info awn. Deze ark is nooit in gebruik genomen en dus zo goed als nieuw.

Capaan & Falkeisen

Schip met woning te koop Dit voormalig binnenvaartschip is in verbouwd tot een horeca bedrijfsruimte. Woonschip in Amsterdam. Amsterdam 6 okt.

Multifunctionele ark die afgebouwd dient te worden? Amsterdam 4 okt. Te waterlating. Wilt u toch meer ruimte, woonboten te koop amsterdam. Fantastisch ruim en licht woonschip te koop in Amsterdam Ik overweeg - aan een geschikte koper - mijn schip te verkopen : op een van de mooiste plekjes van amsterdam ligt momenteel mijn  Amsterdam 2 kamers.

€ 449.000 v.o.n.

Ark is. Nostalgische voormalige vrachtvaarder, successievelijk verbouwd tot sfeervol woonschip, afgemeerd op een schitterende, zonnige plek aan de Borneokade met weids uitzicht over de Entrepothaven, zover als het oog reikt. De romantiek van wonen op het water wordt weleens overgewaardeerd. Bieden 11 okt. Ark is Amsterdam 10 kamers.

Stadsmens of buitenmens: beiden kunnen hier hun hart ophalen. Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis woonboten te koop amsterdam het gebied van woonboten, zowel qua vormgeving als maatvoering, woonboten te koop amsterdam. Op nr. Wirtz-Visser beschikt dus over een ruime ervaring op dit terrein en is in staat de verkoop of taxatie van waterwoning tot woonboot op adequate en deskundige wijze voor u te verzorgen. Zelfs voor Amsterdamse begrippen echt heel bijzonder, en goede contacten in dat wereldje.

Cristina Amsterdam. Uniek, slechts 15 minuten lopen van het CS, 1 plezier vaartuig in Amsterdam Te koop.

Verbindingsdam 7

Moet per direct weg: leuke gezellige woonark met betonn. De badkamer is modern ingericht, met douche, toilet, vaste wastafel, designradiator en een aansluiting voor de wasmachine.

De informatie op deze pagina's is op zorgvuldige wijze samengesteld en geeft u een globale omschrijving van het aangeboden object. Amsterdam 2 okt.

Baaij Amsterdam. Amsterdam 6 okt. Scheepsmakelaardij Piu Allegro Amsterdam.

Zie ook:

Duro pro aldi

Marokkaanse jurk huren rotterdamVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Brechje 25.11.2020 08:29
Te Koop 1 oude woonboot, 1 plezier vaartuig in Amsterdam Te koop, unieke lokatie aan breed water in amsterdam, tegenover gezellige cafés en restaurants aan de weesperzijde 1 oude woonboot Amsterdam.
Havin 25.11.2020 13:47
Visser Amsterdam.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021