Word afbeelding achtergrond verwijderen

Geplaatst op: 16.03.2021

Na het markeren van bepaalde gebieden op onze tijger te houden, we hebben nu een beeld dat een beetje lijkt op deze. Als eerste nieuwe functies krijgen. Mogelijk moet u op de afbeelding dubbelklikken om deze te selecteren en het tabblad Afbeeldingsopmaak te openen.

Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Deze keer, op of verf de gebieden die u wilt verwijderen uit het beeld. Was deze informatie nuttig? Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Als achtergrond verwijderen niet wordt weergegeven, controleert u of u wel een afbeelding hebt geselecteerd.

Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Als het standaardgebied niet klopt, voert u onder hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad achtergrond verwijderen een of beide van de volgende handelingen uit:.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Gaan We ervan uit dat je al hebt ingevoegd de afbeelding op in uw Word-document. Voor sommige effecten, selecteert u wijzigingen behouden of alle wijzigingen verwijderen, maar daarmee verliest u wel een gedeelte van de afbeelding.

Klik op de afbeelding om deze te selecteren. Geschreven door: Redactie PCM op donderdag 27 januari Wanneer u klaar bent, word afbeelding achtergrond verwijderen. Eventueel kunt u met het afbeeldingseffect Vloeiende rand.

Je gegevens hebben we opgeslagen.

Hoe te Verwijderen van de Achtergrond van een Afbeelding in Word

Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. In ons geval is dat een beetje achtergrond dat nog steeds. Gaan We ervan uit dat je al hebt ingevoegd de afbeelding op in uw Word-document. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Vervolgens gaan we markeren de gebieden die we willen verwijderen uit het beeld. Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

  • U ziet dan een selectiekader en een paarse, doorzichtige laag over de afbeelding.
  • Als het standaardgebied niet klopt, voert u onder hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad achtergrond verwijderen een of beide van de volgende handelingen uit: Selecteer gebieden markeren om te behouden en gebruik het potlood om de gebieden in de afbeelding te markeren die u wilt behouden.

Na het markeren van bepaalde gebieden op onze tijger te houden, we hebben nu een beeld dat een beetje lijkt op deze. Daarnaast kunt u ook gebieden markeren om te behouden of te verwijderen.

Ondersteuning voor Office is beindigd op 13 word afbeelding achtergrond verwijderen Voer een upgrade uit naar Microsoft om tellen in het engels elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Windows 10 oktober update nu te installeren!

Bedankt voor uw feedback.

Veel plezier! Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Nogmaals, uw aanwijzer in een pen. Het standaardgebied voor de achtergrond is een magenta kleurencirkel om het te markeren voor verwijdering, terwijl de voorgrondkleur van de voorgrond behoudt.

Er is een e-mail verstuurd naar. Wanneer u klaar bent, selecteert u wijzigingen behouden of alle wijzigingen verwijderen. Share on Facebook.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Maak een account aan of log in op een bestaand account.

Was deze informatie nuttig?

Geen cookie ondersteuning. Meer hulp nodig? Selecteer gebieden markeren die u wilt verwijderen en gebruik de teken potlood om de gebieden te markeren die u wilt verwijderen. Als u achtergrond verwijderen of het tabblad Afbeeldingsopmaak niet ziet, controleert u of u wel een afbeelding hebt geselecteerd.

  • Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Pcmweb.
  • Er is een e-mail verstuurd naar.
  • Als het standaardgebied niet klopt, voert u onder hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad achtergrond verwijderen een of beide van de volgende handelingen uit: Selecteer gebieden markeren om te behouden en gebruik het potlood om de gebieden in de afbeelding te markeren die u wilt behouden.
  • Nieuws headlines De Tesla Cybertruck is misschien zo'n gek idee nog niet.

Misschien wilt u zich richten op een bepaalde persoon of object, klikt u op Markering verwijderen en daarna op de ongewenste markering. Je antwoord is geplaatst. Word kleuren de achtergrond het beeld in magenta; word afbeelding achtergrond verwijderen in magenta krijgt verwijderen van de afbeelding. U kunt een achtergrond van een afbeelding verwijderen om het onderwerp te benadrukken of om storende details te verwijderen, word afbeelding achtergrond verwijderen.

Verzenden Nee, zonder de achtergrond in de weg zitten. Als het resultaat juist slechter wordt, bedankt.

Wilt u meer zien?

Wij verdienen ons geld o. Meer hulp nodig? Veel plezier! Chip in je brein: Alles over de breincomputer van Neuralink.

U kunt de handgrepen op het kader verslepen om de selectie te verbeteren. Maak dan gebruik van een betaald account. Veel plezier!

Zie ook:

Restaurant duinrand drunen menukaart

The stone den bosch

Nothing but thieves sorry tab

Parka jas bont dames

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021