Zelf schilderij maken voor buiten

Geplaatst op: 15.03.2021

En op het einde als het al geschilderd is zou ik het nog willen patineren en nog een eindlaag opzetten dat het zeker beschermd is. Behandel je muur in ieder geval voor met twee lagen grondverf.

Volgens hun moest ik een vernis voor acrylverf gebruiken. Ze raadden het me echter af om deze over een acryl-schilderij dat buiten hangt te gebruiken, omdat dit niet goed op elkaar zou reageren. Maar het is wel het meest duurzame en toch ook voordeligste advies waar je het meeste aan hebt. Vanavond heb ik ze voor de tweede keer gevernist, maar nu heb ik de vernis met de roller kris kras over de platen verdeeld en daarna nog eens horizontaal met een brede zachte borstel nog eens na gestreken.

De titel van het schilderij is: Visparadijs Heioord Ik hoop dat Alex de foto van het eindresultaat weer wil toevoegen. Bericht door newbie » vr jun 27, am Darkje schreef: als je acrylvernis doet op zijkanten beschermt het dan ook tg regenvocht? Als het klaar is, zal ik uiteraard het eindresultaat hier tonen en hoop dat het goed gaat worden.

Fijn te lezen dat de site je ook goed helpt. Voor plastic en polyesther gebruik ik een speciale primer voor plastic en daarna twee lagen snelgrond! Een prijsverschil van E is dan wel heel veel geld. Bericht door cvoesenek vr jun 27, om het in het echt te zien, zal ik foto's verzorgen kun je die hier kwijt. Bericht door cvoesenek do jun 26, geweldig wat 1 vraag teweeg kan brengen, zelf schilderij maken voor buiten. Zorg wel voor een goed ontvette en opgeschuurde ondergrond.

Lees veel van de reacties van de anderen die je reeds voorgingen of vraag ze hoe hun werk er inmiddels voor staat. Gips zuigt teveel olie uit je verf.
  • Wat raad u aan?
  • Hoe kan ik de huidige situatie op lossen en verdere schade voorkomen?

Schilderen

De kleuren verdiepen ietsje. Lijkt me TOP. Dan gaat de rest vanzelf. Maar als het voor het overige gaat om even opfrissen en gelijktrekken in kleur, is inderdaad meestal 1 laag voldoende.

Video toevoegen. Vraag ook met welke korrel je het oppervlak moet opruwen. Open tijd wil zeggen hoe lang de verf kan vloeien totdat de droging echt merkbaar wordt.

  • Schilderen op gladde materialen is moeilijker dan schilderen op doek. Volgens mij is het daar te koud en te vochtig voor, klopt dit?
  • Ik ben nu aan het twijfelen of ik het nog een derde keer zou moeten doen. Hoi Puck, als je dun hebt geschilderd dan is het na een dag of drie handdroog.

Hoor graag. Aan het buitenschilderwerk besteden we veel aandacht op Verfklussen. Maar er zijn toch heel veel mensen met een oud huis. Bescherm jezelf goed tegen de dampen van deze lak en werk liefst in de buitenlucht?

De krassen zijn volledig verdwenen. Dat is een soort van textielverharder en word wel gebruikt om bijvoorbeeld kunstwerken van een materiaal dat niet goed zelf schilderij maken voor buiten regen e.

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Dan wordt nat in nat schilderen iets makkelijker. Nu krijgen wij 2 verschillende adviezen, 1 en 2 keer aflakken. Je kunt het bijwerken blijven zien als er inmiddels door de weersinvloeden glansverschil optreedt.

Schakel dan een schilder in. Hallo, ik ga boeidelen van ons huis schilderen, dat is geen enkel probleem.

Professionele grondverf kan rustig een jaar overbruggen. Ook is het afhankelijk van de temperatuur. Van mager naar vet werken is alleen nodig wanneer je de lagen tussentijds laat drogen!

Page content

Hallo, Nee hoor, als de verflaag nog goed hecht en in redelijke staat is kun je gewoon zonder grondverf de nieuwe laag eroverheen verven. Wij hebben sinds een aantal jaren een bestaande woning aangekocht. Beste Sonja, het is lastig op je vraag een goed antwoord te geven zonder te weten wat de precieze omstandigheden waren.

Volgens mij is het daar te koud en te vochtig voor, klopt dit?

Weet jij het antwoord. Maar er is op zichzelf geen man overboord. Beste Alex. Lastig h. Na droging kun je verder met olieverf. En keer gronden is dan gewoon voldoende. Hoi Chantal, het begint al wat te worden.

Ontvetten:

Ik zou dat gronden met een grijze grondverf om betere dekking te krijgen. Na vijf jaar, uitgaande dat bij de oplevering een professionele verf is gebruikt, is in principe opschuren en 1 laag afwerken voldoende. Er frustrerend want de vierkantjes zijn zo klein dat je het niet met een verfkrabber schoon krijgt.

Het antwoord kun je hier lezen. Die tijd wordt in verhouding langer. Dit is grondverf die extra snel droogt, Frank.

Zie ook:

Surinaamse consulaat den haag

Hotels in centrum van haarlem

Kun je spinazie opwarmen in de magnetron

Echte bontjas heren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sijmon 18.03.2021 17:12
De kleuren van mijn achtergrond lopen van groen naar blauw en die wil ik eigenlijk zo transparant mogelijk houden, maar het is wel mijn 1e laag en heel veel komt er niet meer overheen, alleen 1 dolfijn.
Jadon 25.03.2021 06:12
Wat een enthousiasme Chantal! Misschien kunt u een schilder vinden die in het bezit is van meetapparatuur om vocht in hout te kunnen meten.
Lesley 25.03.2021 19:12
Schakel een schildersbedrijf in. Donkere kleuren, en zéker donkerrood, dekt nou eenmaal slechter doordat de kleur zo helder is.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021