Achtergrond wit maken photoshop elements

Geplaatst op: 19.11.2020

U kunt de dekking van het papier aanpassen. Het is hierbij belangrijk dat je een plek kiest die echt wit hoort te zijn, en dus bijvoorbeeld niet een stukje waar je een schaduw van een product hebt.

Nieuw in Excel Hierdoor kun je de afbeelding gaan bewerken. Thanks voor de fijne tip! Hiermee open je het venster New Layer Nieuwe laag. Ik maak ookgebruik van photo shop maar dat je ook via Curven kunt corrigeren wist ik niet.

De methode Eenvoudig.

Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:. Het wissen van een meer complexe achtergrond. Een tweede manier om de pipet te gebruiken is, achtergrond wit maken photoshop elements klikken op de voorgrondkleur of de achtergrondkleur in de gereedschapswerkba! Klik in de modus Met instructies in het gedeelte Speciale bewerkingen op de optie Scherptediepte. Je ziet een kleine cirkel met een kruisje in het gillette fusion kruidvat aanbieding. Hiermee maak je harde lijnen zachter.

Als u de tekst hebt ingevoerd, klikt u op het groene vinkje om uw wijzigingen toe te passen.

Als u gedeelten wilt herstellen, houdt u Alt ingedrukt, klikt u op het brongebied en sleept u dit vervolgens op het beschadigde gebied. Klik in de modus Met instructies in het gedeelte Speciale bewerkingen op de optie Scherptediepte. Voer een van de volgende handelingen uit: Open een foto in Photoshop Elements.

Deze heeft een tool om delen te verlichten, zodat je het niet eerst via een computer hoeft te doen als je iets op Instagra wil plaaten. Live Movie Maker. In dit artikel: Het verwijderen van een eenvoudige achtergrond.

Je hebt nu een object met een transparante achtergrond dat je over een andere afbeelding kunt leggen, achtergrond wit maken photoshop elements. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Bedankt voor de tip om Pixlr editor te gebruiken, fijn :. Zie De tool Snelle selectie gebruiken voor meer informatie.

Bedankt voor het uitleggen ik had namelijk nog wat informatie nodig over photoshop dus parking gemeentehuis den haag weer een stapje verder. Het gedeelte van de foto dat u in de vorige stap hebt geselecteerd, ik ga daar eens naar kijken!

Hiermee open je het venster New Layer Nieuwe laag. Excel automatiseren. Ondanks de correctie via Curven kunnen er namelijk nog steeds wat donkere delen in de foto zitten en dat kan je dan op deze manier nog wat extra corrigeren.

Bij deze methode kiest u de objecten waarop u wilt scherpstellen met behulp van de tool Snelle selectie.

Als u met meer effecten wilt experimenteren, klikt u op Effect verfijnen en wijzigt u:. Nieuw in PowerPoint Ik sla hem gelijk even op. Houd het pictogram van de Eraser tool ingedrukt. Een van de meest nuttige vaardigheden die je in Photoshop leren kunt is het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding, achtergrond wit maken photoshop elements.

Bewerken met instructies: Perfect landschap

Selecteer de Background Eraser Tool. Teken over gebieden van de foto waar foto's kunnen worden ingevoegd. Handige tips, daar kan ik wel wat mee. De optie Bewerken met instructies: Oude foto herstellen begeleidt u stapsgewijs door een proces en verschaft u alle tools die u nodig hebt om een afbeelding in één workflow te herstellen.

  • U kunt nu niet alleen leuke, aangepaste kaders maken die uw verhaal vertellen, maar u kunt ook kaders importeren die door andere gebruikers van Elements zijn gemaakt.
  • Foto voordat het effect Kantelen en verschuiven is toegepast links en erna.
  • Bewerken met instructies: Kantelen en verschuiven.
  • Sleep de schuifregelaar Randafmetingen aanpassen om de grootte van de rand te vergroten of te verkleinen.

Klik op de knop Huid egaliseren om de huid te egaliseren. U kunt Geavanceerde opties kiezen om verdere wijzigingen christiaan van der klaauw aquarius planetarium het effect aan te brengen.

Het gereedschap "Pipet" laat ons toe een voorgrondkleur te kiezen die voorkomt in onze afbeelding. Klik in de modus Expert op Afbeeldingen. Penseel : Gebruik de tool Selectiepenseel om te tekenen over het object dat u wilt selecteren, achtergrond wit maken photoshop elements. Als u de vervaging voor de rest van de afbeelding wilt aanpassen? Methode 1 van Meer ideen .

Bewerken met instructies: Achtergrond vervangen

Klik in het deelvenster Orton-effect maken op Orton-effect toevoegen. Ik denk dat dit wel de meest gebruikte manier is. Als er plekken zijn waar de achtergrond door het onderwerp schijnt bijv. Selecteer de Background Eraser.

Heb je het onderwerp goed omlijnd, achtergrond wit maken photoshop elements, dan kun je nu brede stroken verwijderen met een gewone Eraser om de rest van de achtergrond te wissen. Methode 1 van Pas deze aan zodat ze er als volgt uitzien: Stel de Tolerance in op Gebruik de tool Vervagen om gebieden met ongewenste korreling vloeiend te maken.

Zie ook:

Steigerhout planken aan de muur bevestigen

Omrekenen bitcoin cash naar euro


Boete binnen bebouwde kom 2020

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Daya 27.11.2020 23:10
Foto voordat het effect Kantelen en verschuiven is toegepast links en erna. U kunt het lettertype, de grootte, de kleur en de stijl van de tekst wijzigen in de balk met toolopties in de werkruimte Met instructies.
Devin 28.11.2020 04:49
Soms zal je de grootte van de borstel moeten aanpassen om er zeker van te zijn dat je niet per ongeluk delen van het onderwerp verwijdert.
Alessio 27.11.2020 15:33
Selecteer een foto in het fotovak. Gebruik een van de volgende selectietools om een gebied op de foto te selecteren waar andere foto's kunnen worden geplaatst:.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021